2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nası süper dimmi aşk aşk böyle

aa aranız iyi değil mi, sevmiyomusun? erkek o dimmi? öyle kalmış aklımda.. :44:
Evet canım aşkk aşkk... Su gibi şarkı

dün akşam da biraz huysuzdum ....

kasım16 snda oldum.... aralıkda olucam var daha :26:

Hmm bilmem ki :26:

Ne yapıyor mesela niye anlaşamıyorsunuz?

18 kasımda olmuştum bende aynı dönem olmuşuz şimdi
aralığın 15 16sında olurum inş.

bi önceki reglim 22-26 sı arasında oluyodu, bu ay 16 sı oldu....çok değişken oluyorum ben :)

bikaç ay ,aysonu oluyorum...sonra bikaç ay aybaşı :))))

bi önceki reglim 22-26 sı arasında oluyodu, bu ay 16 sı oldu....çok değişken oluyorum ben :)

bikaç ay ,aysonu oluyorum...sonra bikaç ay aybaşı :))))

ya benimde tam bi düzene oturmadı.
Mevsim geçişlerinde ve ilaç kullanımına göre çok olumsuz etkilenioum

ya benimde tam bi düzene oturmadı.
Mevsim geçişlerinde ve ilaç kullanımına göre çok olumsuz etkilenioum

ben ilaçda kullanmıyorum ama düzeni tam olarak yok, yani ben diyemiyorum "28 günde yada 30 günde oluyorum" diye hiç saymam da zaten..sadece ilk günlerini yazarım bakmam kaç gün olduğuna :)) o da var :)))

haziran ayında bi başında oldum bi sonunda oldum :) sonra temmuzda ay sonunda oldum :)) öle karışık kuruşuk gidiyozz....

Ben hep düzensiz olduğumu sanırdım.
Günde tutmazdım geçen aydan gün tutim dedim 28 günde oluyormuş döngüm
Zuzu yeni gördüm yazını. Sorumluluk duygusu gelişmemiş bir arkadaşmış kendisi demek ki.
İşler acil olduğu ve yapmadığı bir zaman kendisine kız bi kereliğine belki düzelir düzelmesse de kanında var demektir ona da yapacak birşey yok maalesef.

saysan gün aralıklarını belki 28 29 gün falandır.
bende ilaç hiç içmem aslında ama bazen iltihap için dr ilaç verio mecbur 1 hft kullanıoum oda okadar etkilio ki
acaba iltihaptan falanda düzensizlik olabilir mi
ark. hayıt tohumu içio erkenden ağrısızca söktürüo dio ama tadı iğrenç

hımmm :26: sinir bozucu evet :44:
şikayet etmek de ayıp olur 2 kişisiniz zaten ama devam ederse kendisiyle konuşsan :26:

çıkışta özele mi gitceksiniz...hastane de acil servisi açık olur çünküm, acilde yapılıyomu gebelik için

bide 1 saat nerde bekliceksiniz kızz, geçmez o 60 dk :))

akşam olunca sabırsızlandım. özele gidicez canım aciller yapmazlar testi. bayılıp gittiğimde acilde betayı yapmışlardı bayılmış numarasımı yapsam :)

kızlar ben akşam devlet de acil de yaptırmıştım gebelik testini. bakıyorlar yani.

Kızlarrrrrrrrrrrr Hamileyim

hayırlı uğurlu olsun canımmm çoook sevindim

şimdi bankaya gitti geldi, müşterinin vergi taksitlendirmesi ve bağkuru ödenecekti....

taksitlendirmesi 256 , bağkur 285 ..541 tl yapıyo

müşteri bize 545 verdi

dedimki x taksidi yatır ,kalan paranın hepsini bağkura yatır , ok mu ok...geçen ayın makbuzlarınıda verdim örnek olsun diye,

..

geldi diyoki bana taksitlendirmesi 10 tl fazla göründü bankada, bağkura eksik ödendi veznedeki adam öle demiş buna, onu anlatıyo...

aldım elinden bakıyorum makbuzlara ,bişey yok yani aynı miktarlar yatmış geçen ayki gibi...dedim nerde sorun hani...bakıyo bakıyo "e adam bana öle dedi" ya sen çocukmusun bakmasana elindeki paraya/makbuza..varsa sorun bankada hallet

kızdım bende iice geldiler bana... hiç dedim duruma vakıf değilsin hani nerde sorun diye

salak salak geveliyo

4 tl de para üstü getirmiş, kalanı bağkura yatır demiştim..kime dedimki duvara anlatsam daha iyi :26:

heyy bebiş yapmak isteyen evlilik yılıdaşlarım merhabaa bende bebiş istiyorummm

kızlar sabah kontrole gittim hiç kilo almamışım, bebiş de göbüş de büyüyor doktorumuz ii haber bu. anneyi değil bebeği besliyoruz dedi :)

ya ben merak ediyorum paylaş bizimle ne zamandır deniyodun ovulasyon kiti kullandın mı kaçıncı gününde birlikte oldun ?? ben ovulasyon kiti denicem bu ay ayyy cok heycanlıııı

benim ilk ayda tuttu. sadece ovulasyon günümü internetten hesapladım o kadar.

doktor nevranın sitesinden hesaplayabilirsin sende.

allah sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…