Evet canım aşkk aşkk... Su gibi şarkınası süper dimmiaşk aşk böyle
aa aranız iyi değil mi, sevmiyomusun? erkek o dimmi? öyle kalmış aklımda.. :44:
dün akşam da biraz huysuzdum ....
kasım16 snda oldum.... aralıkda olucam var daha :26:
18 kasımda olmuştum bende aynı dönem olmuşuz şimdi
aralığın 15 16sında olurum inş.
bi önceki reglim 22-26 sı arasında oluyodu, bu ay 16 sı oldu....çok değişken oluyorum ben :)
bikaç ay ,aysonu oluyorum...sonra bikaç ay aybaşı :))))
Ne yapıyor mesela niye anlaşamıyorsunuz?
ya benimde tam bi düzene oturmadı.
Mevsim geçişlerinde ve ilaç kullanımına göre çok olumsuz etkilenioum
ben ilaçda kullanmıyorum ama düzeni tam olarak yok, yani ben diyemiyorum "28 günde yada 30 günde oluyorum" diyehiç saymam da zaten..sadece ilk günlerini yazarım bakmam kaç gün olduğuna :)) o da var :)))
haziran ayında bi başında oldum bi sonunda oldum :) sonra temmuzda ay sonunda oldum :)) öle karışık kuruşuk gidiyozz....
hımmm :26: sinir bozucu evet :44:evet erkek ....sevdim de diyemem sevmedim de
bazen ağzımdan çıkanı dinlemiyo , cümlelerimin sonuna "tamam mı" "anladın mı" diye eklemek hoşuma gitmiyo...yarım yamalak dinliyo yanlış/eksik yapıyoo sinir oluyorum, koca adamı azarlayım mı yanii... baştan dinlesin dimmi belli ediyorum kızdığımı bazen frenliyorum kendimi kalp kırmamak için ama sende biraz zorla kendini dimmi laf duymamak için
bazende bi sölediğimi ikiletiyooo...
misal bi iş sölüyorum yap diyee, başka bişeyle ilgilendiği zamn diyorum "bitirince yaparsın" diye... o işini bitiriyo ben masuz bekliyom 10-15 dk sonra soruyorum "x yaptın mı "diye...saf saf bakınıyo masasına " aa tamm yapıyorum" diye..yani ne verdiğimi bile unutuyoki :26:
yani kaç yaşına gelmiş adam böle olmamalı, biraz atılgan ,canlı, zekii olmalı, ne bilim :44:
çıkışta özele mi gitceksiniz...hastane de acil servisi açık olur çünküm, acilde yapılıyomu gebelik için
bide 1 saat nerde bekliceksiniz kızz, geçmez o 60 dk :))
akşam olunca sabırsızlandım. özele gidicez canım aciller yapmazlar testi. bayılıp gittiğimde acilde betayı yapmışlardı bayılmış numarasımı yapsam :)
Kızlarrrrrrrrrrrr Hamileyim
hayırlı uğurlu olsun canımmm çoook sevindim
4 tl de para üstü getirmiş, kalanı bağkura yatır demiştim..kime dedimki duvara anlatsam daha iyi :26:
kızlar sabah kontrole gittim hiç kilo almamışım, bebiş de göbüş de büyüyor doktorumuz ii haber bu. anneyi değil bebeği besliyoruz dedi :)
kızlar sabah kontrole gittim hiç kilo almamışım, bebiş de göbüş de büyüyor doktorumuz ii haber bu. anneyi değil bebeği besliyoruz dedi :)
ya ben merak ediyorum paylaş bizimle ne zamandır deniyodun ovulasyon kiti kullandın mı kaçıncı gününde birlikte oldun ?? ben ovulasyon kiti denicem bu ay ayyy cok heycanlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?