2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa kızlar bişi sorcam
bu akşam oldu bitti bişiler dielim
yarın sabah hemen ertesi gün hapını içsem
gebelik riski tamamen ortadan kalkar mı!
yoksa risk var mı :44: varsa yüzde kaç
bana bunlarla gelin

bildiğim kadarıyla gebelik riski kalkıyor canım. hapı ne kadar erken içersen o kadar güvenilir oluyor. risk varsa bile çok çok azdır.

dilekcim ben kullandığımda regl düzenimi bozdu, yaklaşık 10 gün aralıklarla 3 kere regl oldum bir daha da asla dedim.

en erken kaç saat sonra içilmeli
yani oldu bitti kalk iç :44: ne diosun :26:

benim gece olmuştu, ertesi gün öğlene doğru içmiştim canım. sabah işe gelirken alıp içebilirsin. bence ilk 24 saati kaçırmamak lazım. ne kaaa erken o kaaa iyi

benim gece olmuştu, ertesi gün öğlene doğru içmiştim canım. sabah işe gelirken alıp içebilirsin. bence ilk 24 saati kaçırmamak lazım. ne kaaa erken o kaaa iyi

evt ben bunun üzerine biraz yoğunlaşıyım
peki ayda 1 kez kullanılabileceği doğru mu!

ben ketçap hiç sevmiyorum, mayonezseverim ben

bende tam tersi, içinde mayonez olan hiçbişeyi yemem

zuzum bence yaptır kan testi, aklındaki sorular dışında kaybedeceğin birşey yok sonuçta. Hem dediğin gibi değerlerine de baktırırsın canım.

kanıma baktırcam zaten canım biara

yaa kızlar bişi sorcam
Bu akşam oldu bitti bişiler dielim
Yarın sabah hemen ertesi gün hapını içsem
gebelik riski tamamen ortadan kalkar mı!
Yoksa risk var mı :44: Varsa yüzde kaç
Bana bunlarla gelin

ben pazar günü kaçamak oldu işte, p.ertesi gece yatarken içtim ....

Kutunun içinde 2 minik hap var, ikisinide içtim... O minnak şeyler 17 tl yaa ,yuhhhh

dilekcim ben kullandığımda regl düzenimi bozdu, yaklaşık 10 gün aralıklarla 3 kere regl oldum Bir daha da asla dedim.

saçmalamaaaaaaaaaa şaka deeee :18:

zuzum kan değerlerin için ayrı, beta hcg için ayrı kan alıyorlar benden 2 tane aldılar kan değerlerinin olduğu kağıtta gebelikle ilgili bişey yazmıyor

evt ben bunun üzerine biraz yoğunlaşıyım
peki ayda 1 kez kullanılabileceği doğru mu!

canım o kadarını bilmiyorum ama sonuçta ani olarak hormonlarınla oynuyor. ayda 1 kere kulağa mantıklı geliyor.:44::44:

sorma zuzum ya. fenalardaydım. bir de düşünsene daha yeni evliyim, 10 günde bir regl oluyorum. eşim kriz geçirmişti valla

biraz derine inelim bebeğim
nası alt üst edio ve ayda 1 kez kullanılabiliomuş
bu konu da ne diceksiniz
arkadaşım ayda 2 defa regl oluyo öyle alt üst ediyo işte..

en erken kaç saat sonra içilmeli
yani oldu bitti kalk iç :44: ne diosun :26:
yok hemen içmiyosun, zaten adından belli "ertesi gün hapı" yani..
72 saatte içmelisin ama, ertesi gün içiliyor..

ayda bir defa olayını anlamadım ben, kaza olduğunda içiyosun işte
2 defa 3 defa nekadar olursa yani onun etkisi o defa için oluyo..

zuzum kan değerlerin için ayrı, beta hcg için ayrı kan alıyorlar benden 2 tane aldılar kan değerlerinin olduğu kağıtta gebelikle ilgili bişey yazmıyor

anladım canım..

Neyse yaa, düşünmücemde, uğraşmıcamda...zaten eşimde diyor üşütmüşündür kesin...çünkü ağzımda sürekli acı bi tat

sorma zuzum ya. Fenalardaydım. Bir de düşünsene daha yeni evliyim, 10 günde bir regl oluyorum. Eşim kriz geçirmişti valla

yanii

Ay inşallah benim buay sapıtmaz

Günün rengi: Mavi
Bugün Ay Boğa burcunda. Bugün iş ve çalışma ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

Dilek niye ertesi gün hapı kullanmayı düşünüyorsun ki hormonların düşmanı o.

Yarencim bende okumuştum ertesi gün hapı içinlerin adetleri hormonlar tekrar düzelene kadar dengesizleşiyormuş

bence hiç sağlıklı bişey değil hormonlarla oynuyorsunuz sonuçta..

tam ben yazacaktım elfi sormuş mecbur kalmadıkça ertesi gün hapı almak akıl işi degil. Çünkü ertesi gün hapı dogum kontrol yöntemi degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…