2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Normalde içilmesi sağlıklı değil ama mecbur kalınırsa en fazla ayda 1 içilebiliniyor yani ayda 2 kere içilemez.
Hormanları mahvettiği doğru. Ben bugüne kadar 2 kere içmek zorunda kaldım 1 ilk gündü.
Ama içmeyi istemem hem sağlığa zarar hem keseye.
Yani zaten ertesi gün hapı var oo bişe olmaz diye düşünmeyin kızlar.

iki ayrı yorum...

(slm, eşimle 5 aylık evliyken ertesi gün hapı kullandım, ilk 20 dakika içinde içmiştim, ne kadar erken içilirse o kadar etkili yazıyor ya içinde, adetim o ay gecikti biz de hapın yan etkisi sandık, içimiz rahat etmedi gebelik testi yaptırdık, 4 haftalık hamileymişim
şok olduk tabiki, bebeğmi aldırmadım, şu anda 1 aylık bir kızım var
herkes bizim kadar şaslı olmayabilir, siz siz olun bu ilaca güvenmeyin..).

...

kesınlıkle katılıyorum bende evlendıgım gece sonrası ılk 12 saat içinde kullandım. dugun donemım yumurtlama gunlerıme denk geldıgını bıldıgım ıcın ertesı gun hapı kullandım.. ve o ayy adetım gecıktı idrar testı yaptım suphelı cıkınca kan testı yaptırdım ve 5 haftalık hamıleymısım.

ne kızıyon nekk ama topik eklemişsin ,küsmedim onçünn

kızmam ben miniğime
..
finans müdürümüz dışarıdan aşure aldırıp dağıttı, beğendim ama çok kıvamlı jöle gibi
birde bayaz bu anneme diyim de yapsın ben sıvımsı olanını seviyorumm

" Canım bugün bana doktorum söylediği kadarıyla ilaçtan sonra adet olması hamileliği önleyici etkenmiş yani olması normalmiş. "

kanama normalmiş dmekki, yan etki değil ozaman, olması gereken

yaren ozamn sende de kanama olmuş ya ve hamile değilsin ya, demekki hap işe yaramış

3-4 gün sonra yazmış herkes, demekki ben hem bu hafta hemde haftaya regl olucam :))) normal reglim 16 snda

ayda bir defa olayını anlamadım ben, kaza olduğunda içiyosun işte
2 defa 3 defa nekadar olursa yani onun etkisi o defa için oluyo..
hayır işte canım ayda en fazla 1 kez içiliomuş özge de yazmış ya :26:
evet ama benimki birazda merak dielim
tam ben yazacaktım elfi sormuş mecbur kalmadıkça ertesi gün hapı almak akıl işi degil. Çünkü ertesi gün hapı dogum kontrol yöntemi degildir.
tabiki ayda 1 kez kullanılabilen bişi nası doğum kontrol yöntemi olsun ki mecburi durum için işte
evt doğru söylüosun dengeyi bozuo yani :18:

ya bunlar çok fenaa korkuttu beni zaten kalsın yani

seviyorum seni

..

afiyet olsun

dilek dikkat ettiysen o hamile kalan yorumlarda, haptan sonra kanama oldu demiyolar :) normal adetleri gecikmiş, demekki kanama olması gerekiyomuş :26:

off yaa ben ayda bir regli kaldıramıyorum, bu da nesiii :18:

arkitolarım ben ettim, siz etmeyin...kullanmayın bu hapı

yarennn sende hiç sölemiyon hee hapı kullanıp erken regl olduğunu yazsaydın böle böle yan etkisi oldu diye, kullanmazdım

bana da bak hem suçlu, hem güçlü

ben de seniii

zuzum stres yapma, bünye meselesi o biraz
bak bazı kişilerde hiç bişi olmuyomuş, normal geldi diğer adetim diyolar..
kötü düşünme..

dimi

şimdi ezan okundu dua ettim, yan etkisi olmasın diye , olcaksa da çok az olsun dedim (amin):114:

pozitij enerjiii, pozitif enerjiiii

dilek dikkat ettiysen o hamile kalan yorumlarda, haptan sonra kanama oldu demiyolar :) normal adetleri gecikmiş, demekki kanama olması gerekiyomuş :26:

off yaa ben ayda bir regli kaldıramıyorum, bu da nesiii :18:

yafrumm nerden bilcez ki adet olcak mı olmıcak mı!
bizi nası etkileyecek
kısacası bu zararlı bişi uzak durmalıyız

evettt

hele ben.... asla ve aslaaa....kaza maza olursa da olur bananee ama yok bidaha

olsun o tarihte içenlerde zararını görmüşler sonuçta zararlı olduğunu anlatmak için linki kopyaladım hıh
hap yenilenmiştir belkim
ay birde kafama vuruyo
öpüşelim barışalım
dimi

şimdi ezan okundu dua ettim, yan etkisi olmasın diye , olcaksa da çok az olsun dedim (amin):114:

pozitij enerjiii, pozitif enerjiiii
ben de aminn diyorum..
evet pozitif enerjiiii :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…