sinemcim doğuma kadar okula ara verme imkanın yok mu? ilaç kullanamıyorsun, hastalık falan kapmaman lazım. sen daha zor atlatırsın gribi şimdi. çok geçmiş olsun
senin iş ne güzel yaa benim de dün servis geldi ama gidemedim özel sektör sonuçta
Acıktım gibi gibi
dünden azcık kurufasulye , 1-2 kaşıklık pilav kaldı ve brokoli kaldı, onu bi ben yiyorum zaten....
Ne yapsamki...aslında kabak mücveri yapabilirim ,bide çorba yapim böyle kandırayım dimmi napıyım başka kii
Ya da fırında makarna mı yapaym, ilkkez yaptığımda çok beğendi eşim..ımm du bakim kk dan aldıydım tarifi sankim
günaydın kızlar
hala hastayım
mağlum ilaçlı 1 hafta ilaçsız 7 gün sürüo grip
zuzum geçmiş bakalım bakalım dr ne dicek inş önemli bişi diildir.
sinemmm
sen nie dikkat etmiosun
geçmiş olsun en kısa zamanda hemen iyileşirsin inşallah dinlen valla vitamin falan iç güzelce yat terle sonra bi banyo mis gbi
hadi bakalım geçmiş olsun canım ilaç düzeltir inş.
benimde bişi demem lazım :44:
karnım o kadar şişio ki 10gündür falan gözle görülür bi büyüme mevcut ve 2 günde bir mide bulantım var bazen arabada bazen akşam yatınca sabahları bulanmıo ama çok acıkmış olarak uyanıoum.
baş dönmesi de nadiren hastalıktan olabilir die düşündüm vücut yorgun halsizlikten tansiyonum düşüo die ama endişeliyim yaa
eşim kemeri kullan akşamları bu göbeğin noldu böyle dedi
bir-kaç tane patatesi haşlıyorum çok erimeyecek şekilde, kabuklarını soyup püre yapıyorum..
Soğanları iri iri yarım ay şeklinde kavuruyorum, 2 yemek kaşığı kıyma ekliyorum azcık daha kavuruyorum
(isteğe göre baharat ekliyosun, ben sadece çok az karabiber ve kırmızı biber ekliyorum) üzerine patatesleri de ekleyip kavurmaya devam ediyorum, 15 dk felan yeterli oluyo .. Bukadar biz seviyoruz tadınıIsteğe göre salça da ekleniyo az bişe kıyma kavrulurken..
ben yumurta ve kıymayı bir arada yiyemiyorum canım, böylesini yapıyorum eşime de..ben yumurta da kırıyorum yoğurtl birlikte süper oluyor.
az önce gazatede videolar bölümünde gördüm bir inek bozuk gıda yediği ve soğukta kaldığı için karnı şişmeye başlamış vetriner midesine hortum salmış sıkışan metan gazını çıkartıyorlardı :26: bilgidiniz yanan metan gazı çıkıyor çok ilginç geldi bana.
geçmiş olsun canım...ayy ben de çok kötü gribim gece hiçççç uyumadım nefes alamadığım için sabaha kadar tv izledim((
mrb kızlaar
bunun kıymasızına bayılıyorummüzerine de ketçappp Hatta akşama yapabilirim :) aklımı çeliyon bak yatıcaktım ben :))))
öyle canım rahatım çok şükür
sen nasıl yapıyosun canım ben 1 kere yaptım hoşumuza gitmedi
ayy ben de çok kötü gribim gece hiçççç uyumadım nefes alamadığım için sabaha kadar tv izledim((
mrb kızlaar
bir-kaç tane patatesi haşlıyorum çok erimeyecek şekilde, kabuklarını soyup püre yapıyorum..
soğanları iri iri yarım ay şeklinde kavuruyorum, 2 yemek kaşığı kıyma ekliyorum azcık daha kavuruyorum
(isteğe göre baharat ekliyosun, ben sadece çok az karabiber ve kırmızı biber ekliyorum) üzerine patatesleri de ekleyip kavurmaya devam ediyorum, 15 dk felan yeterli oluyo .. bukadar biz seviyoruz tadınıisteğe göre salça da ekleniyo az bişe kıyma kavrulurken..
peki tatlım saol
ya dün sirken sosyete mantısı dedi canım nası çekio anlatamam
Yaaufff ablam ömrümü yedi yaaa
Aradı illa yarın kan tahlili yaptır diyo, bıdı bıdı bisürü şey saydıYarın gene arıcakmışşş :111:
Ama bu kolay bişi
pattisler haşlanırken yatarsın :)
ketçap tadını bozar ama bunun
ben ketçap hiç sevmiyorum, mayonezseverim benDimi öle yapim..
Aaa,hiçde bikerem, ben baharat olarak karabiber ve azcık nane de atıyorum...annem ketçap mayonezle süslerdi ama hatta üç çeşit yapardı ablama kardeşime kendine, ketçap mayonez.....bana sadece ketçap...babama da sadesini yapardı kıyamam
Ama ketçap acı olcak, ozamn güzel oluyo...tatlı ketçap salça gibi oluyo üstünde
iyide sen ilaç içtin varsa bile o çok büyük zarar vermiştir bence hiç boşuna yapma tahlil falan
aynen canim bende gribim oksuruk burun tikanikligi benide yatirmadi benim son 2-3 haftadir burnum tikali da spreyde fayda etmiyor. her gece saat basi kalkiyorum iste
eğer gebe olsaydım ve ertesi hapını içtiğimde illaki bi kanama falan olmazmıydı dimmi zarar verdiği için...hapın üstünden 24 saat geçti öle bişey olmadı çok şükür,ondan şüphem yok, ama bu mide problemim neden oldu anlamadımHiç olmamıştım halen geceki gibi :'(
ben zaten kan tahliliistiyorum da onun için değil, sapsarı yüzün kansızsın diyo herkess :26: Değerlerime baktırmak için ... Ama sonra şimdi değil
oyüzden acaba diyorum hem ona, hemde kan değerlerime baktırsam :) bi taşta iki kuş :))ehehe
eğer gebe olsaydım ve ertesi hapını içtiğimde illaki bi kanama falan olmazmıydı dimmi zarar verdiği için...hapın üstünden 24 saat geçti öle bişey olmadı çok şükür,ondan şüphem yok, ama bu mide problemim neden oldu anlamadımHiç olmamıştım halen geceki gibi :'(
ben zaten kan tahliliistiyorum da onun için değil, sapsarı yüzün kansızsın diyo herkess :26: Değerlerime baktırmak için ... Ama sonra şimdi değil
oyüzden acaba diyorum hem ona, hemde kan değerlerime baktırsam :) bi taşta iki kuş :))ehehe
tüm hormonları altüst etse de ertesi gün hapı %99 güveniliryaa kızlar bişi sorcam
bu akşam oldu bitti bişiler dielim
yarın sabah hemen ertesi gün hapını içsem
gebelik riski tamamen ortadan kalkar mı!
yoksa risk var mı :44: varsa yüzde kaç
bana bunlarla gelin
tüm hormonları altüst etse de ertesi gün hapı %99 güvenilir
benim arkadaşım 3 yıldır kullanıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?