2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sinemcim doğuma kadar okula ara verme imkanın yok mu? ilaç kullanamıyorsun, hastalık falan kapmaman lazım. sen daha zor atlatırsın gribi şimdi. çok geçmiş olsun

evet canim haklisin zor oluyor.

2 hafta sonra yilbasi tatilimiz var 10 ocaga kadar su 2 haftayida bitirsem bir hayirlisi ile

senin iş ne güzel yaa benim de dün servis geldi ama gidemedim özel sektör sonuçta

öyle canım rahatım çok şükür

sen nasıl yapıyosun canım ben 1 kere yaptım hoşumuza gitmedi

ayy ben de çok kötü gribim gece hiçççç uyumadım nefes alamadığım için sabaha kadar tv izledim ((

mrb kızlaar

bunun kıymasızına bayılıyorumm üzerine de ketçappp Hatta akşama yapabilirim :) aklımı çeliyon bak yatıcaktım ben :))))

MALZEMELER

1 paket kalın çubuk makarna
2,5 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı un
2,5 su bardağı süt
2 vumurta
1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
Tuz,
karabiber

Fırında Makarna tarifi

Büyük ve derin bir tencereye bol su doldurun. İçine 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı koyup kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra makarnayı kırmadan suya atıp yumuşayıncaya kadar yaklaşık 8-10 dakika pişirin, bir kevgire boşaltın, soğuk sudan geçirerek süzülmeye bırakın. Küçük bir tencerede 2 çorba kaşığı tereyağını eritin, içine unu koyup tahta kaşıkla karıştırarak un saranncaya kadar kavurun. Sütü ilave edin, kısık ateşte karıştırmayı sürdürerek muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ateşten alın. El dayanacak kadar ılındığında içine tuz, karabiber koyun ve yumurtaları kırıp hızlı hızlı karıştırın.
Fırını 200 derecede ısıtın. Bir borcamı veya fırın tepsisini kalan tereyağı ile yağlayın. Hazırladığınız sosun yarısını tepsiye döküp bir kaşıkla düzleştirin. Üzerine süzülmüş makarnayı koyup, elinizle veya bir kaşığın tersiyle bastırarak düzleyin Kalan sosu üzerine dökün. En üstüne peynir rendesini serpiştirip fırının orta rafında üzeri nar gibi kızarıncaya kadar pişirip 5-10 dakika dinlendirdikten sonra üzerine karabiber serperek servis yapın

ben yumurta ve kıymayı bir arada yiyemiyorum canım, böylesini yapıyorum eşime de..
ayy ben de çok kötü gribim gece hiçççç uyumadım nefes alamadığım için sabaha kadar tv izledim ((

mrb kızlaar
geçmiş olsun canım...

bunun kıymasızına bayılıyorumm üzerine de ketçappp Hatta akşama yapabilirim :) aklımı çeliyon bak yatıcaktım ben :))))
ama bu kolay bişi
pattisler haşlanırken yatarsın :)
ketçap tadını bozar ama bunun

aynen canim bende gribim oksuruk burun tikanikligi benide yatirmadi benim son 2-3 haftadir burnum tikali da spreyde fayda etmiyor. her gece saat basi kalkiyorum iste.

peki tatlım saol
ya dün sirken sosyete mantısı dedi canım nası çekio anlatamam

Yaaufff ablam ömrümü yedi yaaa

Aradı illa yarın kan tahlili yaptır diyo, bıdı bıdı bisürü şey saydı Yarın gene arıcakmışşş :111:

Ama bu kolay bişi
pattisler haşlanırken yatarsın :)
ketçap tadını bozar ama bunun

Dimi öle yapim..

Aaa,hiçde bikerem, ben baharat olarak karabiber ve azcık nane de atıyorum...annem ketçap mayonezle süslerdi ama hatta üç çeşit yapardı ablama kardeşime kendine, ketçap mayonez.....bana sadece ketçap...babama da sadesini yapardı kıyamam

Ama ketçap acı olcak, ozamn güzel oluyo...tatlı ketçap salça gibi oluyo üstünde

ben ketçap hiç sevmiyorum, mayonezseverim ben

iyide sen ilaç içtin varsa bile o çok büyük zarar vermiştir bence hiç boşuna yapma tahlil falan

eğer gebe olsaydım ve ertesi hapını içtiğimde illaki bi kanama falan olmazmıydı dimmi zarar verdiği için...hapın üstünden 24 saat geçti öle bişey olmadı çok şükür,ondan şüphem yok, ama bu mide problemim neden oldu anlamadım Hiç olmamıştım halen geceki gibi :'(

ben zaten kan tahliliistiyorum da onun için değil, sapsarı yüzün kansızsın diyo herkess :26: Değerlerime baktırmak için ... Ama sonra şimdi değil
oyüzden acaba diyorum hem ona, hemde kan değerlerime baktırsam :) bi taşta iki kuş :))ehehe

aynen canim bende gribim oksuruk burun tikanikligi benide yatirmadi benim son 2-3 haftadir burnum tikali da spreyde fayda etmiyor. her gece saat basi kalkiyorum iste

canım susam yağını burnun kenarlarına birazda içine sürünce tıkanıklığı açıomuş annem dün bana da diodu ama sürmedim
hatta bebeklerde çok kullanılmış
bulabilirsen dene bende vicks ve fısfıs kullanıoum işte.

zuzum bence yaptır kan testi, aklındaki sorular dışında kaybedeceğin birşey yok sonuçta. hem dediğin gibi değerlerine de baktırırsın canım.

yaa kızlar bişi sorcam
bu akşam oldu bitti bişiler dielim
yarın sabah hemen ertesi gün hapını içsem
gebelik riski tamamen ortadan kalkar mı!
yoksa risk var mı :44: varsa yüzde kaç
bana bunlarla gelin

yaa kızlar bişi sorcam
bu akşam oldu bitti bişiler dielim
yarın sabah hemen ertesi gün hapını içsem
gebelik riski tamamen ortadan kalkar mı!
yoksa risk var mı :44: varsa yüzde kaç
bana bunlarla gelin
tüm hormonları altüst etse de ertesi gün hapı %99 güvenilir
benim arkadaşım 3 yıldır kullanıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…