2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar. kimsecikler yok bugün ya hayırdır?

ben sabah testi yaptım kızlar, negatif. şüphe duyulacak bir durum bile yok. sanırım üşüttüm evde farkında olmadan. ondan bu ay böyle dengesiz oldu.
ya bu arada ben çok sıkıldım evde. artık işe gitmek istiyorum. neyse ki az kaldı. evde yalnız olmak çok kötü ya. annem varken iyiydi.

elfişşş iyi haberlerini bekliyoruz canım, umarım çok geç gelmezsin.

aynen canim bende gribim oksuruk burun tikanikligi benide yatirmadi benim son 2-3 haftadir burnum tikali da spreyde fayda etmiyor. her gece saat basi kalkiyorum iste.

çok zor canım ya, sabah bile meyve yiyorum geçsin de, bi poşet de işe getirdim

Dilşad geçmiş olsun...du bakim aklımda yok, netten bakmıştım

tşk ettim canım
geçmiş olsun canım...
tşk ederim canımm
iyide sen ilaç içtin varsa bile o çok büyük zarar vermiştir bence hiç boşuna yapma tahlil falan
yok yok, baş dönmesi mide bulantısı adet gecikmesi gibi hamilelik belirtileri olmadan içilen ilaçlar etkilemezmiş bebişi canım

canım susam yağı tahin mi yani?
bu arada kızlar yarın sabah topiğe girdiğinizde benim için dua edin. inşallah hiç bi sorun yoktur güzel haberleri getiririm size...
canımm hayırlı haberlerle gel inşallah
mrblar bende 03.10.2010da evlendım :)
hg canım

kızlarr önceki gün servis geldi, koltuklarım iskelet hariç yeniden yapılacak. kumaş beğendirdiler fundayla dileğin yapraklı yastıklarından ve başka bişe beğendim ama eşimde aynı kolrukların siyahı olsun ben yemek odasını değiştirmeyi düşünüyorum dedi, siyah sipariş verdik

dün de bebişi görmeye gittik devlette biraz umursuz davrandılar bi tıp merkezine gittik, yani doktorumuz değişti artık. çok memnun kaldık bebiş 1 hafta önde gidiyor.

yarenim evinde iş kalmasın barii.... şimdi yap, dsonra çalışınca zor oluyo biliyosun...

benim okadar çok işim varki evde.... evi ayağa kaldırmam lazım yanii öle tabir edeyim :26:

Evett Şaka şaka evet canım bendede suyunu çekmiş oldu öyle olacak zaten... Sen içine sıcak su koyup kaynat özdeşince haşladığın nohutu ve fasulyeyi koy onlarda özdeşince kuruyemişleri suyunu ayarla en son şekerrini koy iyice kaynat kıvama gelince söndürr :129:

güle güle kullanın yeni mobilyalarınızı, foto isteriz ama

malesef devletle özel arasında çok fark var

bu bebişeee

yarenaycım başta annen geldi alıştın şimdi onun yalnızlığını yaşıyorsun bence. ben 2 gündür evimdeyim hatta 1 buçuk gündür ne kaaa özlemişim

:107: pikii

yarenim evinde iş kalmasın barii.... şimdi yap, dsonra çalışınca zor oluyo biliyosun...

benim okadar çok işim varki evde.... evi ayağa kaldırmam lazım yanii öle tabir edeyim :26:

zuzum mutfak dolaplarını falan sildim. camlara göz koymuştum, dün akşamdan beri yağmur yağıyor. ütüm yok, çamaşırım yok. öyle çok kendimi paralayasım da yok zaten evin temizliği için. sanırım eşyalar falan benim değil diye çok sorun etmiyorum. zaten evde çok öyle ıvır zıvır olmadığından her temizlik dip temel gibi oluyor

yarenaycım başta annen geldi alıştın şimdi onun yalnızlığını yaşıyorsun bence. ben 2 gündür evimdeyim hatta 1 buçuk gündür ne kaaa özlemişim

öyle 1-2 güh iyi oluyor canım da, uzun sürünce tadı kaçıyor. ben 7 senedir sürekli çalışıyorum. sadece düğün zamanı Haziran başında işi bıraktım, Temmuz'da tekrar başladım. o yüzden alışık değilim evde olmaya. bünye kabul etmiyor sanırım bu arada bu bebişine

orası da öyle tabii canım ama olsun doya doya tadını çıkar evinin yaa bosver :)))

Günaydın herkeseee iyi perşembelerrr :))
Burda felaket yağmur var işyerimizin duvarları full cam olduğu için yağmurları direkt izleyebiliyoruz
Sabah şarkımızz...
Bertug Cemil - yagmur - Video Dailymotion
ORDA OLMAK İSTERDİM
maşallah size canım, doktorunuzun değişmesine de çok sevindim :)
bizim dün yediğimiz aşure çok güzeldi..
yarma, nohut, fasulyeler, üzümler, portakallar felan birlikte pişmiş ama nar, çam fıstığı (iri çekilmiş), minik minik kesilmiş incir felan üzerine süs olarak konulmuş, çok da güzel olmuştu.. birde şey koymuşlar hani pastaların üzerinde oluyor ya kiraz/vişne ama konserve değil de böyle diri gibi ondan, o da süper olmuş :))

Son düzenleme:
bende portakal kabuğu rendelicem nekk :))

dilşad ,çok güzel olucak

ben çalışayım birazz

canım bebişe maşallah
koltukta da model aynı olsa da siyah daha bi havalı duruo
yapılsın da güle güle oturun
ama anlamadığım daha yeni diil miydi nie farklı renk yüzletme kararı aldınız?

canım tşk, koltuğu evden götürmeyecekler hazır dikilmiş geliyormuş sadece koltuğa geçirip kaplayacaklar süngeri de kumaşa dikili geliyormuş. farklı yapacaktık hep kahve krem tonları ya da mavi yeşil tonları vardı eşim farklı olsun ben zaten ona uygun yemek odası istiyorum dedi. siyah olsun dedik bi daha. bebiş için tşkk

afiyet oslun canımmm tşk ederimmm

canım bebişe maşallah
koltukta da model aynı olsa da siyah daha bi havalı duruo
yapılsın da güle güle oturun
ama anlamadığım daha yeni diil miydi nie farklı renk yüzletme kararı aldınız?

İvett bu soruyu bende dilşada soruyorum nidenn
Dilşadcım bebeyine kocaman maşşallah diyorum İyi bakıyorsun kendine o yüzden sana da

Nekk... Gel bebeyiimmm :116: Beraber izlerizz yağmuru...

Elfi napıyor acaba nasıl geçti inşallahh bi sorun çıkadan gelir buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…