Günaydın herkeseee iyi perşembelerrr :))
Burda felaket yağmur var işyerimizin duvarları full cam olduğu için yağmurları direkt izleyebiliyoruz
Sabah şarkımızz...
Bertug Cemil - yagmur - Video Dailymotion
aynen canim bende gribim oksuruk burun tikanikligi benide yatirmadi benim son 2-3 haftadir burnum tikali da spreyde fayda etmiyor. her gece saat basi kalkiyorum iste.
Dilşad geçmiş olsun...du bakim aklımda yok, netten bakmıştım
tşk ederim canımmgeçmiş olsun canım...
yok yok, baş dönmesi mide bulantısı adet gecikmesi gibi hamilelik belirtileri olmadan içilen ilaçlar etkilemezmiş bebişi canımiyide sen ilaç içtin varsa bile o çok büyük zarar vermiştir bence hiç boşuna yapma tahlil falan
canım susam yağı tahin mi yani?canım susam yağını burnun kenarlarına birazda içine sürünce tıkanıklığı açıomuş annem dün bana da diodu ama sürmedim
hatta bebeklerde çok kullanılmış
bulabilirsen dene bende vicks ve fısfıs kullanıoum işte.
canımm hayırlı haberlerle gel inşallahbu arada kızlar yarın sabah topiğe girdiğinizde benim için dua edin. inşallah hiç bi sorun yoktur güzel haberleri getiririm size...
hg canımmrblar bende 03.10.2010da evlendım :)
günaydın tembeller nerdesinizz
kahvaltımı yaptım geldim ben
sağol canım iyim şimdi
enkicim, geçti midem iyiyim bugün şükür :) dün hep az ve yağsız şeyler yedim ...
..
elfimmm iyi haberlerle gelir inşallah
...
özgeeee ben yarmayı kaynattım, suyunu iice çekmişti, biraz daha su koydum ölece duruyo tencerede, nohutu fasulyeyide ısladım gidince haşlıcam ama aynı tencerede haşlasam nolur
bide kuruyemişleride suya koydum akşam, ama gece süzdüm suyunu iice yumuşamış çünküm, dedim bide bu yarın akşama kadar sülük gibi olur süzeyim en iyisi
ay şu aşureyi yapayımda bende kurtulayım, sende kurtul
kızlarr önceki gün servis geldi, koltuklarım iskelet hariç yeniden yapılacak. kumaş beğendirdiler fundayla dileğin yapraklı yastıklarından ve başka bişe beğendim ama eşimde aynı kolrukların siyahı olsun ben yemek odasını değiştirmeyi düşünüyorum dedi, siyah sipariş verdik
dün de bebişi görmeye gittik devlette biraz umursuz davrandılar bi tıp merkezine gittik, yani doktorumuz değişti artık. çok memnun kaldık bebiş 1 hafta önde gidiyor.
EvettŞaka şaka evet canım bendede suyunu çekmiş oldu öyle olacak zaten... Sen içine sıcak su koyup kaynat özdeşince haşladığın nohutu ve fasulyeyi koy onlarda özdeşince kuruyemişleri suyunu ayarla en son şekerrini koy iyice kaynat kıvama gelince söndürr :129:
canım susam yağı tahin mi yani?
yarenim evinde iş kalmasın barii.... şimdi yap, dsonra çalışınca zor oluyo biliyosun...
benim okadar çok işim varki evde.... evi ayağa kaldırmam lazım yanii öle tabir edeyim :26:
yarenaycım başta annen geldi alıştın şimdi onun yalnızlığını yaşıyorsun bence. ben 2 gündür evimdeyim hatta 1 buçuk gündür ne kaaa özlemişim
canım küçük şişelerde yağlar satılıo yaa lokman hekimlerde onlardan. Tahin diil
öyle 1-2 güh iyi oluyor canım da, uzun sürünce tadı kaçıyor. ben 7 senedir sürekli çalışıyorum. sadece düğün zamanı Haziran başında işi bıraktım, Temmuz'da tekrar başladım. o yüzden alışık değilim evde olmaya. bünye kabul etmiyor sanırımbu arada bu bebişine
tşk ler canım 1 ay içinde değişecek, şimdilik olacak halini göstereyim
after-before :)))
Eki Görüntüle 303296 Eki Görüntüle 303297
ORDA OLMAK İSTERDİMGünaydın herkeseee iyi perşembelerrr :))
Burda felaket yağmur var işyerimizin duvarları full cam olduğu için yağmurları direkt izleyebiliyoruz
Sabah şarkımızz...
Bertug Cemil - yagmur - Video Dailymotion
maşallah size canım,kızlarr önceki gün servis geldi, koltuklarım iskelet hariç yeniden yapılacak. kumaş beğendirdiler fundayla dileğin yapraklı yastıklarından ve başka bişe beğendim ama eşimde aynı kolrukların siyahı olsun ben yemek odasını değiştirmeyi düşünüyorum dedi, siyah sipariş verdik
dün de bebişi görmeye gittik devlette biraz umursuz davrandılar bi tıp merkezine gittik, yani doktorumuz değişti artık. çok memnun kaldık bebiş 1 hafta önde gidiyor.
bizim dün yediğimiz aşure çok güzeldi..
EvettŞaka şaka evet canım bendede suyunu çekmiş oldu öyle olacak zaten... Sen içine sıcak su koyup kaynat özdeşince haşladığın nohutu ve fasulyeyi koy onlarda özdeşince kuruyemişleri suyunu ayarla en son şekerrini koy iyice kaynat kıvama gelince söndürr :129:
canım bebişe maşallah
koltukta da model aynı olsa da siyah daha bi havalı duruo
yapılsın da güle güle oturun
ama anlamadığım daha yeni diil miydi nie farklı renk yüzletme kararı aldınız?
ORDA OLMAK İSTERDİM
maşallah size canım,doktorunuzun değişmesine de çok sevindim :)
bizim dün yediğimiz aşure çok güzeldi..
yarma, nohut, fasulyeler, üzümler, portakallar felan birlikte pişmiş ama nar, çam fıstığı (iri çekilmiş), minik minik kesilmiş incir felan üzerine süs olarak konulmuş, çok da güzel olmuştu.. birde şey koymuşlar hani pastaların üzerinde oluyor ya kiraz/vişne ama konserve değil de böyle diri gibi ondan, o da süper olmuş :))
canım bebişe maşallah
koltukta da model aynı olsa da siyah daha bi havalı duruo
yapılsın da güle güle oturun
ama anlamadığım daha yeni diil miydi nie farklı renk yüzletme kararı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?