2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İvettt malesef biz kalıyoz bekçi gibi...
kızlar yarın öğlene kadar yokum
canım inşallah hayırlı haberlerinle bekliouz öğleden sonra
him...
hadi hayirlisi olsun bakalim hakkinda
olursada iyi olur ooo bu sene bebisler var bol bol :)
aynen öyle bol bol yılı çocuk olayında bereketli kapatıouz
özge
ben çok severim ebru gündesi çokta beğenirim
şarkı için saol bebeyim
öptüm yaladım yuttum seni

bende çıkıoum artık toparlanıyım biraz oyun oynayım ve bitsin son yarım saat

:78::78: :)) Duygularımı anlatmıştır.. :))
İyi akşamlarr çıkıyorum ben

bu arada kızlar yarın sabah topiğe girdiğinizde benim için dua edin. inşallah hiç bi sorun yoktur güzel haberleri getiririm size...

zuzu öncelikle sana geçmiş olsun dikkat et kendine.annem kullanmıştı o hapı malum annemde mide sorunu var. ii geliyor mideye
nek eşinin erken geliyor olmasına sevindim cnm daha çok vakit geçiriyorsunuzdur
elfiş dualarım seninle inş hayırlı haberlerle gelirsin.
özgecim ellerine sağlık allah kabul etsin

Günün rengi: Mavi
Bugün Ay Boğa burcunda. Bugün iş ve çalışma ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

geçmiş olsun zuzum midene bişey dokunmuştur ilaçlarını kullan birde içinde şüphe kalmasın kan tahlilini yaptır bişey varsa çıkar hakkında hayırlısı olsun

elfim işallah güzel haberlerle gelirsin bize dua ediyorum sizin için

nigarım bugün tutturmuşum ben hem mavi badi vardı hemde boğa burcu

mrblar bende 03.10.2010da evlendım :)

merhaba nur hoşgeldinnn benden 10 gün önce evlenmişsinn

biraz kendini tanıtır mısın bize (yaren yoksun diye görevini devraldım gece bekçisi olarak )
çalışıyor musun nerede yaşıyorsun çoluk çocuk?

EDIT: Çizelgeni görmemişim cnm bebiş bekliyorsun sanırımmmmm

Son düzenleme:
günaydın tembeller nerdesinizz
kahvaltımı yaptım geldim ben

zuzu öncelikle sana geçmiş olsun dikkat et kendine.annem kullanmıştı o hapı malum annemde mide sorunu var. ii geliyor mideye

sağol canım iyim şimdi

geçmiş olsun zuzum midene bişey dokunmuştur ilaçlarını kullan birde içinde şüphe kalmasın kan tahlilini yaptır bişey varsa çıkar hakkında hayırlısı olsun

enkicim, geçti midem iyiyim bugün şükür :) dün hep az ve yağsız şeyler yedim ...
..

elfimmm iyi haberlerle gelir inşallah

...

özgeeee ben yarmayı kaynattım, suyunu iice çekmişti, biraz daha su koydum ölece duruyo tencerede, nohutu fasulyeyide ısladım gidince haşlıcam ama aynı tencerede haşlasam nolur
bide kuruyemişleride suya koydum akşam, ama gece süzdüm suyunu iice yumuşamış çünküm, dedim bide bu yarın akşama kadar sülük gibi olur süzeyim en iyisi
ay şu aşureyi yapayımda bende kurtulayım, sende kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…