canım inşallah hayırlı haberlerinle bekliouz öğleden sonraİvettt malesef biz kalıyoz bekçi gibi...
kızlar yarın öğlene kadar yokum
aynen öyle bol bol yılı çocuk olayında bereketli kapatıouzhim...
hadi hayirlisi olsun bakalim hakkinda
olursada iyi olur ooo bu sene bebisler var bol bol :)
ben kaçıyorum, son 5 dk
yarın görüşürüz, iyi akşamlar kızlar
(özge sevmedim şarkıyıhep uyuşurduk ama ıhh nazar boncuğu olsun bu da )
canım inşallah hayırlı haberlerinle bekliouz öğleden sonra
aynen öyle bol bol yılı çocuk olayında bereketli kapatıouz
özge
ben çok severim ebru gündesi çokta beğenirim
şarkı için saol bebeyim
öptüm yaladım yuttum seni
bende çıkıoum artık toparlanıyım biraz oyun oynayım ve bitsin son yarım saat
günaydın kızlar....
iyi değilim bensabaha karşı mide yanmasıyla fırladım yataktan...daha doğrusu midem de değil, boğazımda ateş topu yükseliyo sanki, kulaklarımdan çıkıcakmış gibi... hani mide yanarken özsütü ağza gelir yaa, öle oldu...yatamadım yattıkça şiddetlendi...zar zor parmağımı boğazıma soka soka azcık kustum, genede rahatlamadım acaba zehirlendimmi dedim, 1-2 kaşık yoğurt yedim, geçmedi...mide hapı içirtti eşim nane limon kaynattı...genede yok sızmışım uyumuşum,
şimdi hastaneye gidiyorum
Benimde çok uykum var yaaa
eve gidince misafir gelecek onlar gidince banyoya giricem özel işlerim var banyoda. gerçi dr.karından bakar ama ne olur ne olmaz. yarın 9 kadar uyurum ya sabahtan işe gelmem 10:45 te randevum var. 1 saat kala evden çıkarım. annemle buluşucam birlikte gidicez eşimde işyerinden gelecek. sonra işe dönerim
Günün rengi: Mavi
Bugün Ay Boğa burcunda. Bugün iş ve çalışma ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.
mrblar bende 03.10.2010da evlendım :)
mrblar bende 03.10.2010da evlendım :)
bu arada kızlar yarın sabah topiğe girdiğinizde benim için dua edin. inşallah hiç bi sorun yoktur güzel haberleri getiririm size...
saol canımnek eşinin erken geliyor olmasına sevindim cnm daha çok vakit geçiriyorsunuzdur
:81:nigarım bugün tutturmuşum ben hem mavi badi vardı hemde boğa burcu
zuzu öncelikle sana geçmiş olsun dikkat et kendine.annem kullanmıştı o hapı malum annemde mide sorunu var. ii geliyor mideye
geçmiş olsun zuzum midene bişey dokunmuştur ilaçlarını kullan birde içinde şüphe kalmasın kan tahlilini yaptır bişey varsa çıkar hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?