gunaydın kızlar
dun burda aşure aşure konuşuldu ya; eve gittim geçtim tv karşısına zil çaldı görevli geldi sandım çöp için; açtım kapıyı komşu aşure getirmiş nasıl sevindim bi de bize iki kase verdi
zuzum mutfak dolaplarını falan sildim. camlara göz koymuştum, dün akşamdan beri yağmur yağıyor. ütüm yok, çamaşırım yok. öyle çok kendimi paralayasım da yok zaten evin temizliği için. sanırım eşyalar falan benim değil diye çok sorun etmiyorum. zaten evde çok öyle ıvır zıvır olmadığından her temizlik dip temel gibi oluyor
bende dip köşe girmeliyim eve amakışın yapasım gelmio soğukta heryeri açamıoum camlar balkonlar.
valla belimin ağrını çekmemek için büyük eşyaları da çekmioum kaç haftadır hep yüzeysel
eşim bi hafta yardımcı olsada yılbaşından önce temizlesem ne ii olacak.
ona da sorsam ev zaten tertemiz dilek dio
bende yatağı bazayı çekmek istioum hep toz oluo altları
olur tabisi :) portakalı bol koybende portakal kabuğu rendelicem nekk :))
dilşad ,çok güzel olucak
ben çalışayım birazz
Nekk... Gel bebeyiimmm :116:Beraber izlerizz yağmuru...
Elfi napıyor acaba nasıl geçti inşallahh bi sorun çıkadan gelir buraya
afiyet olsun canım, güzel yapmışmıydı?gunaydın kızlar
dun burda aşure aşure konuşuldu ya; eve gittim geçtim tv karşısına zil çaldı görevli geldi sandım çöp için; açtım kapıyı komşu aşure getirmiş nasıl sevindim bi de bize iki kase verdi
bende dip köşe girmeliyim eve amakışın yapasım gelmio soğukta heryeri açamıoum camlar balkonlar.
valla belimin ağrını çekmemek için büyük eşyaları da çekmioum kaç haftadır hep yüzeysel
eşim bi hafta yardımcı olsada yılbaşından önce temizlesem ne ii olacak.
ona da sorsam ev zaten tertemiz dilek dio
bende yatağı bazayı çekmek istioum hep toz oluo altları
olur tabisi :) portakalı bol koy
kolay gelsin canım :)))
ben tüm gece elfişle uğraştım rüyamda
afiyet olsun canım, güzel yapmışmıydı?
herkesin aşuresi de yenmiyo
yok canım ahşap yere yapışık yani hiç pay yok yatak içine oturuo bilmem anlatabildim :44: çekmek lazım iştedilek kocaman yatak çekilir mi ay. Mop girmez mi altına mopla alsan
hayra yoralım yaa inş önce suya anlat sonra bize anlat :26:ben tüm gece elfişle uğraştım rüyamda
Hayalimde senle elfiyi düşünmekte haksızmıymışım diloo
Bendede var ondan bi tane dilekcim ev tertemiz zaten diyor. :111:
Bişe istediğim zaman bende tek başıma yapıyorum çoğu zaman yaptığınıda beğenmiyorum zatii.
yok canım ahşap yere yapışık yani hiç pay yok yatak içine oturuo bilmem anlatabildim :44: çekmek lazım işte
hayra yoralım yaa inş önce suya anlat sonra bize anlat :26:
ya benim ki biraz manyaklık mı acaba :26:
dünde eltime gittim çocuk varya ev savaş alanı ama mutfakta öyle ben duramam ki hastayım ama
giriştim etrafı toplamaya odada oturcak yer yok oyuncaktan
mutfak öyle misafiri varmış komşu biz gelince gitti yemek çaylar dergiler kağıtlar bende dağınık yerde oturamam ki
masanın üstünde hiç bişi kalmayacak şekilde topladım ve sonra oturdum
kocanı bana anlatma bebeyim bilmez miyim
hem öyle der hemde arada kapının üzerinde toz mu var ne pis kadınsın der beni delirtir
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 12 ziyaretçi)
dilekcim boşversene neden yapıp da elini alıştırıyorsun ki.
ya pis yerde oturamıoum ki napim yaaHuzursuz oluyorsun demekki ama biraz fazla takıyorsun sanki canım başkasının evine müdahele edecek kadar.
İlerde daha kötü olursun kendini alıştırmaya bak çok yormadan yap temizliğini de
canım şarkı gerçekten çok güzel
canım şarkı gerçekten çok güzel
Hayırdır inşallah canım..
Hıhıı
bizim muhasebeye yeni eleman geliyor, bakıyorum elfişbenim bu evdeki eşyaların hepsi portatif, hafif eşyalar. koltuklar falan. yatağı da 2 hafta da bir eşime çektirip altını alıyorum ben.
rüyan hayır olsun nekk, nasıl uğraştın elfişle bakayım???
aaa öyle miydiiToplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 12 ziyaretçi)
katılıyorumm :13: :44:
...
Huzursuz oluyorsun demekki ama biraz fazla takıyorsun sanki canım başkasının evine müdahele edecek kadar.
İlerde daha kötü olursun kendini alıştırmaya bak çok yormadan yap temizliğini de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?