2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hamile olduğumu bilmiyor henüz. izin alacağım için söylemem lazım izin vermez çünkü. 15 gün sonra yine izin alıcam.

kızın olucak senin, erkek olunca tatlı çekiyodu sanki gibi gibi
..
çok sıkıldımmm, son 1 saat..
Özge nerdesinnn

evet öyle derler yediklerime göre bakarsak kız :) çin takvimi erkek. içime doğan erkek. bakalım hayırlısı

yinede kalp atışlarını duyana kadar içimde hep bi huzursuzluk var

evet öyle derler yediklerime göre bakarsak kız :) çin takvimi erkek. içime doğan erkek. bakalım hayırlısı

kuzum sen şimdiden bu kadar huzursuz olursan olmaz ki. içini ferah tut biraz. seduşumuz gibi kucağına alacağın günleri hayal et. o zamana odaklan, güzel şeylere yani.

kızın olucak senin, erkek olunca tatlı çekiyodu sanki gibi gibi
..
çok sıkıldımmm, son 1 saat..
Özge nerdesinnn

Burdayım nekim çalışıyorum bir iş bitiyor diğeri başlıyor bir msj olayı var onu çözmeye çalışıyorum.
Başım da çok ağrıyor sıkıldım bu işten haa hep angarya işler

Evet son 1 saatt bitsin yaa sinirimden yemekte yemedim acıktım.

olumlu düşün, kötü şeyler getirme aklına
afferim sana açlıktan gerginsiz biraz da
dikkat et kendine sonra midem şöyle ekşidi, böyle boğazıma kadar yandı

bugün kocişimi üzmiyim bari olur olmaz ağlamıyayım keyfim yerinde. olumlu düşünüyorummmm

olumlu düşün, kötü şeyler getirme aklına

afferim sana açlıktan gerginsiz biraz da
dikkat et kendine sonra midem şöyle ekşidi, böyle boğazıma kadar yandı

Yok gerildiğim sinir olduğum için yemedim yemediğim için de daha çok gerildim.
Tamam demem sana artık şikayet etmem

ben ara verip biraz masanın üstüne yatmıştım resmen uyumuşum sıçrayıp uyandım yaa
neyse gidioum kızlar yarın burada olanlarla görüşürüz gelmeyecek olanlara da iyi tatiller

yarenim sen bu gidişle izmire dönmeyi beklemezsin :26:

beklemeye niyetim yok zaten dilekcim bu ay bırakıyoruz korunmayı. umarım çok üzmeden, bekletmeden hayırlısıyla gelir bebişimiz. 2012'ye çekirdek aile olarak gireriz

canım aldım mesajını

kızlar yaa akşam düştüm
kolum kalçam diz kapağım avcumun içi her yer hasarlı
yağmur çişeliodu yerler yaştı çöp dökmüşler onun kalıntısı akan su derken hopppppp

tamam canım bende geldimi diye sorucaktım

çok geçmiş olsun dilekciğim sıcağı sıcağına anlamamışsındır ama iyisin demi şimdi

çikolata nice mutlu yıllar canım her yılınız böyle geçsin çok güzel yapmışsınız o 2 gün öyle güzel gelmişdirki incilerinide güle güle kullan

elfim takma patronu boşver hepsi aynı şimdi sen hassassın hormonlar artık değişiyor daha duygusal olucaksın. sütüde içemezsen sade iç ballı bende içemiyorum çok fazla ama soğuk içiyorum bide öyle dene birde yumurta yemeyi ihmal etme onu yiyemezsende zeytin ye

içindeki huzursuzluğu at canım iyi güzel düşün iyi olsun doktor bana olumsuz düşünmei kötü şey getirme aklına kendi kendini etkilersin demişti

Günaydın herkesee
Günaydın Kızlarrrr
günaydınnnnn

beklemeye niyetim yok zaten dilekcim bu ay bırakıyoruz korunmayı. umarım çok üzmeden, bekletmeden hayırlısıyla gelir bebişimiz. 2012'ye çekirdek aile olarak gireriz
aaa gerçekten mi eşin mırın kırın ediodu ikna ettin sonunda demek ki hayırlısı canım. Dediğin gibi inş hemencecik olumlu olur beklemezsiniz
çok geçmiş olsun dilekciğim sıcağı sıcağına anlamamışsındır ama iyisin demi şimdi
canım çok saol bu sabah kötü bi bel ağrısı ile uyandım ama düşme yüzünden mi bilemedim onun dışında avcumun içinde küçük bi yara oldu başka bişiyim yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…