- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
cnm benm bence hiç kafana takma adam hamile olduğunu biliyomu genelde öğrendiklerini bu nasılsa gidici diyo ve artık tınlamıyo hamile gelmez die bzm iş yerindeki kızada öle yapmıştı bnce çlışcksam çocuk olduktan sonra bşka yere bak cnm ya ben de ona öle yapıldığını görünce dedim bu adama bizede aynısını yapar:2::2::2:
öylemi denesem ki. ama süte karşı bi tiksinme var yoksa normalde severim.
kızın olucak senin, erkek olunca tatlı çekiyodu sanki gibi gibi
..
çok sıkıldımmm, son 1 saat..
Özge nerdesinnn
evet öyle derler yediklerime göre bakarsak kız :) çin takvimi erkek. içime doğan erkek. bakalım hayırlısı
yinede kalp atışlarını duyana kadar içimde hep bi huzursuzluk var
..
Özge nerdesinnn
evet öyle derler yediklerime göre bakarsak kız :) çin takvimi erkek. içime doğan erkek. bakalım hayırlısı
afferim sana
Burdayım nekim çalışıyorum bir iş bitiyor diğeri başlıyor bir msj olayı var onu çözmeye çalışıyorum.
Başım da çok ağrıyor sıkıldım bu işten haa hep angarya işler
Evet son 1 saatt bitsin yaa sinirimden yemekte yemedim acıktım.
olumlu düşün, kötü şeyler getirme aklına
afferim sanaaçlıktan gerginsiz biraz da
dikkat et kendine sonra midem şöyle ekşidi, böyle boğazıma kadar yandı
..
Özge nerdesinnn
Aşk dolu geceler diliyorummVe gidiyorumm
Iyi tatiller, iyi akşamlar :80:
kıyamamm
Yok gerildiğim sinir olduğum için yemedim yemediğim için de daha çok gerildim.
Tamam demem sana artık şikayet etmem
ben ara verip biraz masanın üstüne yatmıştım resmen uyumuşum sıçrayıp uyandım yaa
neyse gidioum kızlar yarın burada olanlarla görüşürüz gelmeyecek olanlara da iyi tatiller
yarenim sen bu gidişle izmire dönmeyi beklemezsin :26:
canım aldım mesajını
kızlar yaa akşam düştüm
kolum kalçam diz kapağım avcumun içi her yer hasarlı
yağmur çişeliodu yerler yaştı çöp dökmüşler onun kalıntısı akan su derken hopppppp
ya kızalr fırsat olupta söyeleyemedim bi türlü
gecen haftasonu evlilik yıldönümümüzdü, boluya gittik
bolu gölcügü gezdik, sonra karacasu mevkiinin oralarda bi termal otelde kaldık iki gün süper geldi bize ya
pazar aksamıda romantik bi aksam yemegine cıktık
bir yıl nasıl gecti ya ne cabuk
ohh be geçmiş bitti
dualarınız ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. istediğiniz zamanlarda allah sizede nasip etsin inşallah
ben dün odaya girdim vajinal bakıcam dedi bişey demedim ama mesela karnından baktıran birinin ultrasonunu gördüm çok silik benimki çok belirgin. daha iyi görebilmek içindi sanırım. Gebelik.org u okuyorum sık sık. doktorunuz vajinal muayene etmek isterse buna izin verin gibi bişeyler vardı. yememem gereken şeyleri sirkende söylemiş çiğ et balık tavuk pastorize edilmemiş süt ve peynir, salam sucuk sosis vs. süt çok içmeliymişim içemiyorum kimidem bulanıyor her akşam bi bardak süt le odaya geliyor eşim içemiyorum bu sabahta getirdi midem bulandı içemedim. gece almış rujumu aynaya yazılar yazmış :)) gece ağladım çok. işyerinde hakkımı savunamıyorum diye tartıştık biraz. daha doğrusu benim ruh halimden dolayı abarttım biraz. bugünde çattı patron ama oralı olmadım pek. ocak ayında zam yapacak ya eğer zammı beğenmezsek diye gerekçe olarak yaptığımız hataları buluyor hata bile değil ki ona göre öyle. faks bekliyordu aldım masasına koydum. suzana faks bekliyorum demiş tekrar arayıp istetti faks geldi bu faks gelmişti masanıza koydum dedim. birbirinizden niye haberiniz yok diyor. iyide bana sordun gelince verdim sonra suzana sorduğunda ben yoktum ikimize niye ayrı ayrı soruyorsunki. bu böyle olmaz gibi saçmalıklar zırvaladı gitti.
Günaydın herkesee
günaydınnnnnGünaydın Kızlarrrr
aaa gerçekten mibeklemeye niyetim yok zaten dilekcimbu ay bırakıyoruz korunmayı. umarım çok üzmeden, bekletmeden hayırlısıyla gelir bebişimiz. 2012'ye çekirdek aile olarak gireriz
canım çok saol bu sabah kötü bi bel ağrısı ile uyandım ama düşme yüzünden mi bilemedim onun dışında avcumun içinde küçük bi yara oldu başka bişiyim yok çok şükürçok geçmiş olsun dilekciğim sıcağı sıcağına anlamamışsındır ama iyisin demi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?