2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çikooo nice aşk dolu yıllara canım çok hoş bir kutlama olmuş bence. ikinize de iyi geldiğine eminim.

akşam yemeği için eşim erken gelecek olusa fırında tavuk yapcam yanına da pilav. eğer geç kalırsa dün bolonez soslu makarna yapmıştım, onu yerim ben. Bir de puding yapcam kocişime.

bu yemek işlerinden kaçmak istiyorum artık kızlar ya, göbişim kocaman oldu ve tartıda 60'ı geçmeye başladı artık. diyet falan da yapamıyorum ki yandım bennnnn yusyuvarlak bişi olcam böyle giderse

kızlar yaa akşam düştüm
kolum kalçam diz kapağım avcumun içi her yer hasarlı
yağmur çişeliodu yerler yaştı çöp dökmüşler onun kalıntısı akan su derken hopppppp

Dilekcim çok geçmiş olsun gecenin 12 sinde künefe yemeyemi gittiniz. seni hamileyken düşünemiyorum :)

güle güle kullan küpelerini mektupta çok hoş benim eşimin bayılır mektup yazmama nedense!
her yılınız böyle güzel geçsin inşallah canım
ben de tekim kendime yapıyım hamilelikte yasssak ama bi kereden bişe olmaz :44:
yasak ya yeme sen
yarenimmm asıl ben yaa sırf göbek sadece bunun üzerine bi diyet yapmalıyım bunu eritcek bişi
eşime yağları çektirelim dedim sen yee yee sonra çektirelim de dio sabahları limonlu ılık su içsem kemeri her akşam taksam bi plates topuyla yuvarlansam nasıı:44:
Dilekcim çok geçmiş olsun gecenin 12 sinde künefe yemeyemi gittiniz. seni hamileyken düşünemiyorum :)
canım saol valla bende dioum sürekli aşererim canım bişiler ister tosun gibi olurum :18:

zuzuuuu avatarın cok iddalı ama süpermiş :):):):)

mersi şeker

çok güzelmiş, nice senelere

ohh bisürü midye yedim

ohh be geçmiş bitti

dualarınız ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. istediğiniz zamanlarda allah sizede nasip etsin inşallah

ben dün odaya girdim vajinal bakıcam dedi bişey demedim ama mesela karnından baktıran birinin ultrasonunu gördüm çok silik benimki çok belirgin. daha iyi görebilmek içindi sanırım. Gebelik.org u okuyorum sık sık. doktorunuz vajinal muayene etmek isterse buna izin verin gibi bişeyler vardı. yememem gereken şeyleri sirkende söylemiş çiğ et balık tavuk pastorize edilmemiş süt ve peynir, salam sucuk sosis vs. süt çok içmeliymişim içemiyorum ki midem bulanıyor her akşam bi bardak süt le odaya geliyor eşim içemiyorum bu sabahta getirdi midem bulandı içemedim. gece almış rujumu aynaya yazılar yazmış :)) gece ağladım çok. işyerinde hakkımı savunamıyorum diye tartıştık biraz. daha doğrusu benim ruh halimden dolayı abarttım biraz. bugünde çattı patron ama oralı olmadım pek. ocak ayında zam yapacak ya eğer zammı beğenmezsek diye gerekçe olarak yaptığımız hataları buluyor hata bile değil ki ona göre öyle. faks bekliyordu aldım masasına koydum. suzana faks bekliyorum demiş tekrar arayıp istetti faks geldi bu faks gelmişti masanıza koydum dedim. birbirinizden niye haberiniz yok diyor. iyide bana sordun gelince verdim sonra suzana sorduğunda ben yoktum ikimize niye ayrı ayrı soruyorsunki. bu böyle olmaz gibi saçmalıklar zırvaladı gitti.

Patronu tkma canım, normalde takıyosun zaten, şimdi iyice takarsın, duyma görme yaptıklarını

bide süte biraz bal katmayı dene hoşuna gider belkim Ben öle seviyorum sütü

Patronu tkma canım, normalde takıyosun zaten, şimdi iyice takarsın, duyma görme yaptıklarını

bide süte biraz bal katmayı dene hoşuna gider belkim Ben öle seviyorum sütü

Zaten ballı süt yapıyor ama bana çok tatlı geliyor. tatlıları pek sevmiyorum mu ne :)))

elfişim hamileliğin de etkisi vardır senin ruh halinde. insan en mutlu olduğu günlerde böyle saçma şeylerden moralinin bozulmasını kaldıramayabilir. süt içmek gerçekten zor ya, ben de hiç içemem. elfişim ablam nesquickle içiyor sütü. bir de öyle dene istersen.

cnm benm bence hiç kafana takma adam hamile olduğunu biliyomu genelde öğrendiklerini bu nasılsa gidici diyo ve artık tınlamıyo hamile gelmez die bzm iş yerindeki kızada öle yapmıştı bnce çlışcksam çocuk olduktan sonra bşka yere bak cnm ya ben de ona öle yapıldığını görünce dedim bu adama bizede aynısını yapar:2::2::2:

öylemi denesem ki. ama süte karşı bi tiksinme var yoksa normalde severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…