aynen öyle sıkma kendini zaten yabancı diiller ve o kadar emek harcadığın aşure ve zaten de onu yemeye geliolarozamn yetiştirirsem yaparım, yetiştiremezsem sıkmayım kendimi, bimden kurabiye alırımBisküvü çikolu gofret vs. Hep olur zaten bizde, az az çıkartırım ,bakalım
Yemeğe ne yapıcaksınız siz, barbun ve makarna yapayım diyorum ben
benimde kafam düşüo resmen öyle çok uykum var kiçok sıkılıyorum vakit geçmiyor bu akşam kociş tadilata başlıyor gece yarısı ancak gelir, tekim yarın temizlik yapıcam oooooff düşündükçe daha sıkıcı oluyor
Hııı şimdi anlaşıldıııı
birileri mi gelio kaçırmışım ben :))) sadece aşure yemeye geliolarsa ve çayla bişeyler vermek istiosan eğer hazır keklerin tadını da beğeniosan onlardan alabilirsin belki
anlaşıldı yalnızım ben yine burda
aynen öyle sıkma kendini zaten yabancı diiller ve o kadar emek harcadığın aşure ve zaten de onu yemeye geliolar
biz ismi galiba kerem koycaz eşim aradı benm içime sindi bu isim ha bire karar değiştirme dedi
daha 4 ay var da canım arkadaşım 3 buçuk aylık hamile onlar da kesinleştirmişler. insan ismi belli olsun istiyor işte.
ben tüm gece elfişle uğraştım rüyamda
bizim muhasebeye yeni eleman geliyor, bakıyorum elfiş
işten ayrılmış, bizim de bilgi işlem müd. ile aileleri tanışıyomuş onun vasıtasıyla buraya gelmiş..
öyle ben de işle ilgili taktik veriyorum, şirketle ilgili yanisi.. ama maaşlar az diyorum, olsunn o işten kurtuldum ya aza da çalışırım diyo..
böyel minicik bişeydi elfiş rüyamda (ki boyu da uzun diye biliyorum ama) sonra bize geçiyoruz, bizde de bi curcuna..eşya yerleştiriyoruz..
yeni taşınmışız o eve.. elfi eşini bekliyo bizde, geçerken alacakmış onu..
yemek hazırlıyoruz, annem elfişe salata yaptırtıyo ben de "anne o güzel yemek yapar ona basit bişe verme" diyorum..
ama rüyam böyle karanlık, basıktı nasıl anlatsamm :26: ama çook uzun bi rüyaydı, bazı detayları unuttum ki.. :44:
off akşama yemek yok
eşim atıştırmalık bişiler yap dedi
domatesli biberli sosis yapcam bol sulu
yanına da çay demlerim eşim bayılır
off akşama yemek yok
eşim atıştırmalık bişiler yap dedi
domatesli biberli sosis yapcam bol sulu
yanına da çay demlerim eşim bayılır
ya kızalr fırsat olupta söyeleyemedim bi türlü
gecen haftasonu evlilik yıldönümümüzdü, boluya gittik
bolu gölcügü gezdik, sonra karacasu mevkiinin oralarda bi termal otelde kaldık iki gün süper geldi bize ya
pazar aksamıda romantik bi aksam yemegine cıktık
bir yıl nasıl gecti ya ne cabuk
biz annemdeyiz akşam yemeği için, eşim izinli pazartesiye kadar :))Yemeğe ne yapıcaksınız siz, barbun ve makarna yapayım diyorum ben
ehegeçmişi okuya okuya geliyorum ama sonra yine işlere devam edicem
İçine doğmuş demekki dün geldiğimden beri çalışıyorum işler bitmiyor hala önümde bi yığın fatura var. yalandan işler veriyor patron. bana çatıp duruyor dün artık evde sinirimden ağladım bıktım bu işyerinden diye. daha patrona söylemedim ama mali müşavire söyledim elemanlarından birini getirecekmiş geçici süreliğine. ama ben buraya dönmem sanırım. bakarsın sizin orda işe başlarım :)
annenede beni övmüşsün :))
daha nice nice birlikte yıllarınız olsaun da böyle güzel kutlayın inşya kızalr fırsat olupta söyeleyemedim bi türlü
gecen haftasonu evlilik yıldönümümüzdü, boluya gittik
bolu gölcügü gezdik, sonra karacasu mevkiinin oralarda bi termal otelde kaldık iki gün süper geldi bize ya
pazar aksamıda romantik bi aksam yemegine cıktık
bir yıl nasıl gecti ya ne cabuk
canım ne kadar güzel olmuş başbaşa başka bi şehirde
yemek falan çok hoş
hediye var mı peki
senin yada onun aldığı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?