2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen öyle sıkma kendini zaten yabancı diiller ve o kadar emek harcadığın aşure ve zaten de onu yemeye geliolar

çok sıkılıyorum vakit geçmiyor bu akşam kociş tadilata başlıyor gece yarısı ancak gelir, tekim yarın temizlik yapıcam oooooff düşündükçe daha sıkıcı oluyor
benimde kafam düşüo resmen öyle çok uykum var ki
benimde akşam ve sabah evi toplamam lazım
yarın servis gelcek annem ilgilencek yatak odası için :26:
derli toplu bırakmam lazım

Hııı şimdi anlaşıldıııı

birileri mi gelio kaçırmışım ben :))) sadece aşure yemeye geliolarsa ve çayla bişeyler vermek istiosan eğer hazır keklerin tadını da beğeniosan onlardan alabilirsin belki

olabilir canım :)

anlaşıldı yalnızım ben yine burda

aynen öyle sıkma kendini zaten yabancı diiller ve o kadar emek harcadığın aşure ve zaten de onu yemeye geliolar

dimmi

...........

Bende sıkıldım yaa

Bi tuhaf hallerdeyim :26:

Daha 1 saate kadar üşüyodum ,karnım ağrıyodu, bi ara midem bulanıyo hissettim, şimdi de yanıyorum sankim yanaklarımdan ateş çıkıcakmış gibi, ama ellerim soğuk halen :111:

Biz ismi galiba kerem koycaz eşim aradı benm içime sindi bu isim ha bire karar değiştirme dedi

daha 4 ay var da canım arkadaşım 3 buçuk aylık hamile onlar da kesinleştirmişler. insan ismi belli olsun istiyor işte.

daha 4 ay var da canım arkadaşım 3 buçuk aylık hamile onlar da kesinleştirmişler. insan ismi belli olsun istiyor işte.

güzel isim bence Kerem, ama kesinleştirmek için erken sanki daha, eşin de öyle demiş ama bence yeni şeyler duydukça onun da aklı kayar son günlerde tam netleştirirsiniz heralde

off akşama yemek yok
eşim atıştırmalık bişiler yap dedi
domatesli biberli sosis yapcam bol sulu
yanına da çay demlerim eşim bayılır

geçmişi okuya okuya geliyorum ama sonra yine işlere devam edicem

ben tüm gece elfişle uğraştım rüyamda

İçine doğmuş demekki dün geldiğimden beri çalışıyorum işler bitmiyor hala önümde bi yığın fatura var. yalandan işler veriyor patron. bana çatıp duruyor dün artık evde sinirimden ağladım bıktım bu işyerinden diye. daha patrona söylemedim ama mali müşavire söyledim elemanlarından birini getirecekmiş geçici süreliğine. ama ben buraya dönmem sanırım. bakarsın sizin orda işe başlarım :)
annenede beni övmüşsün :))

off akşama yemek yok
eşim atıştırmalık bişiler yap dedi
domatesli biberli sosis yapcam bol sulu
yanına da çay demlerim eşim bayılır

dün gece kurufasulye haşladım ben de, böyle bi değişik büyük büyük, Bursa fasulyesi dedi satan adam. Ama küçükleri de var arada karışık bi şey onu pişiricem yanına da pilav yoğurt turşu mmmm

bi de 10 dk anca haşladım düdüklüde hamur olmuşlar nerdeyse anlamadım gitti güya azcık diri kalsın da yemekle pişerken özleşsin istiyordum

ya kızalr fırsat olupta söyeleyemedim bi türlü

gecen haftasonu evlilik yıldönümümüzdü, boluya gittik

bolu gölcügü gezdik, sonra karacasu mevkiinin oralarda bi termal otelde kaldık iki gün süper geldi bize ya

pazar aksamıda romantik bi aksam yemegine cıktık

bir yıl nasıl gecti ya ne cabuk

canım ne kadar güzel olmuş başbaşa başka bi şehirde
yemek falan çok hoş
hediye var mı peki
senin yada onun aldığı bişi

Yemeğe ne yapıcaksınız siz, barbun ve makarna yapayım diyorum ben
biz annemdeyiz akşam yemeği için, eşim izinli pazartesiye kadar :))

ehe evet bakarsın bizim oraya başlarsın, yakına geliyorsun zaten
çok stres yapma kendine canım, bebişine de sana da iyi gelmez :/

daha nice nice birlikte yıllarınız olsaun da böyle güzel kutlayın inş

canım ne kadar güzel olmuş başbaşa başka bi şehirde
yemek falan çok hoş
hediye var mı peki
senin yada onun aldığı bişi

hediye kısmını sorma cok komik oldu...
ben ona traş makinası alacaktım spüriz ama teknosa ya gittigimde oradaki satıs temsilcisi kafamı karıstırdı, bu yüzden ondan habersiz yüzüne hangisi uygun olur bilemedim,

o bana inci küpe almış nevincide cok hoş bayıldım

ben hediye alamayınca ona bir mektup yazdım, hislerimi anlatan, okuyunca gözleri doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…