- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
off 12yi ettik hemen akşam olur dimi zuzu
akreple yelkovan birbirini kovalar aşağı iniolar ya
çabuk geçer dimi
ama 6dan 7ye yıkış yokuşun başı
♥♥♥♥
afiyet olsun kuzum :))
gelirsins en biz gidene kadar..
Selam herkeseee. gerçi kimse kalmamış(
ben bi yarım saat önce kalktımeşim 10e geliodu çıktı ondan sonra bi uymuşum aman allahımmm sanırım şu bi hafta on günün acısı çıktı
hemen temizliğe giriştim. mutfaktayım şuan tezgahı falan domestosla sildim bütün ev beni bekliyor geçen hafta evde olmayınca yapamamıştım.
şunu gördünüz m hiç kızlar ben ilk defa dün akşam rastladım çok güzel görünmüyor mu :))))
ANNE KEDİ: Sosisli Makarna
bi ara denicez kociş bayıldı tipine- ki kendisi makarna sevmez, sosisli makarna hiç hiç sevmez
ben burdayımhemde 7ye kadar
makarna gerçekten çok hoş gözüküo benim eşimde sevmez ama makarnayı
yinede denenebilir
Alisha o sosisler haşlanıyormu makarna ile? Tadı nasıl olur ki öylee haşlama sosis:26:
makarna sevilmez mi yaaaanlamıyorum ben bunları walla
sen nası oldun daha iyi misin?
ya dilek sen bu temizlik işlerinden anlıon benim mutfaktaki evyem alüminyum. böle bi değişik oldu ama, sanıyorum kireç çözücü öyle yaptı onu, böyle dalgalı dalgalı koyu renkler var bazı bölümlerinde. geçer mi sence onlar?
kuzum benim mutfak mermer hiç alimünyum evye kullanmadım ama marc banyo falan yazmışlar kk'da
birde silverline marka olanlar diğerlerinin de vardır herhalde bunların özel temizleme deterjanı varmış iz bırakmayan ark mutfağı yaptı ondan da almışlar tekanın da var mesela.
ya o tarz deterjanlar bi dene yada marc banyoyu bi dene.
bu arada ben iim canım sadece günün bitmesini beklioum mutsuzlukla
kuzum benim mutfak mermer hiç alimünyum evye kullanmadım ama marc banyo falan yazmışlar kk'da
birde silverline marka olanlar diğerlerinin de vardır herhalde bunların özel temizleme deterjanı varmış iz bırakmayan ark mutfağı yaptı ondan da almışlar tekanın da var mesela.
ya o tarz deterjanlar bi dene yada marc banyoyu bi dene.
bu arada ben iim canım sadece günün bitmesini beklioum mutsuzlukla
benim evyede gümüs renginde omomatik ve biraz camasir suyu cok güzel parlatiyor kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?