2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off 12yi ettik hemen akşam olur dimi zuzu
akreple yelkovan birbirini kovalar aşağı iniolar ya
çabuk geçer dimi
ama 6dan 7ye yıkış yokuşun başı

ı-ıhh aşağı iniyo ama yukarı çıkamıyolar bi türlü

ben 2 de kaçıcam canım

♥♥♥♥

afiyet olsun kuzum :))
gelirsins en biz gidene kadar..

yetişemedim kuzum
bu smileden hoşlanmıyorum yaa, elenktirik alamadım, bunu seviyorum

ha buarada osge ,aşuremin fotosunu çekemeden bitti

ama bidaha yapıcam çinkim eşimin patronlarıda istemişşş ,yeni gelinin ilk aşuresini istiyoruz demişler, mecbur yapıcam ... koca 2 tencere yaptım ama biz de sadece 2 şer kase yiyebildik :))

Selam herkeseee. gerçi kimse kalmamış (

ben bi yarım saat önce kalktım eşim 10e geliodu çıktı ondan sonra bi uymuşum aman allahımmm sanırım şu bi hafta on günün acısı çıktı

hemen temizliğe giriştim. mutfaktayım şuan tezgahı falan domestosla sildim bütün ev beni bekliyor geçen hafta evde olmayınca yapamamıştım.

şunu gördünüz m hiç kızlar ben ilk defa dün akşam rastladım çok güzel görünmüyor mu :))))

ANNE KEDİ: Sosisli Makarna

bi ara denicez kociş bayıldı tipine- ki kendisi makarna sevmez, sosisli makarna hiç hiç sevmez

ben burdayım hemde 7ye kadar
makarna gerçekten çok hoş gözüküo benim eşimde sevmez ama makarnayı
yinede denenebilir

ben burdayım hemde 7ye kadar
makarna gerçekten çok hoş gözüküo benim eşimde sevmez ama makarnayı
yinede denenebilir

makarna sevilmez mi yaaa anlamıyorum ben bunları walla

sen nası oldun daha iyi misin?

ya dilek sen bu temizlik işlerinden anlıon benim mutfaktaki evyem alüminyum. böle bi değişik oldu ama, sanıyorum kireç çözücü öyle yaptı onu, böyle dalgalı dalgalı koyu renkler var bazı bölümlerinde. geçer mi sence onlar?

kuzum benim mutfak mermer hiç alimünyum evye kullanmadım ama marc banyo falan yazmışlar kk'da
birde silverline marka olanlar diğerlerinin de vardır herhalde bunların özel temizleme deterjanı varmış iz bırakmayan ark mutfağı yaptı ondan da almışlar tekanın da var mesela.
ya o tarz deterjanlar bi dene yada marc banyoyu bi dene.

bu arada ben iim canım sadece günün bitmesini beklioum mutsuzlukla

benim evyede gümüs renginde omomatik ve biraz camasir suyu cok güzel parlatiyor kizlar.

benim evyede gümüs renginde omomatik ve biraz camasir suyu cok güzel parlatiyor kizlar.

saolun kızlar. sinemcim parlatmada sorun yaşamıyorum da bazen kireç oluyor bi yerleri, kireç çözücü kullanıyorum o zaman, onu kullanınca bazen bazı yerleri böyle alacalı bulacalı oluyor.
Cif mutfak jel kullanıyorum ben de parlatmak için, o da çok iyi yapıyor, aynı şekilde banyo için de Cif banyo jel kullanıyorum her ikisi de çok iyi bence parlatmada

bu aradatemizliğimi bitirdim, dün kuru-pilav yapacaktım kayınvalidemlere gidince yapamadım az nce onları da pişirdim şimdi yicemmmmmmmm

Bende 3 te eve geldim nasıl acıkmışım öyle. 2 yumurta haşladım yarım ekmeğe koydum domates tuz ve afiyetle yedim

eşim gelince yardım istedim evi süpürdü bende toz alıp vileda ile yerleri sildim işimiz bitince hadi biraz yatalım diye beni kandırdı

bi güzel banyo yaptım bu sefer gerçekten uyudum 1 saat. eşim kaldırdı yemek hazır diye. hazır yemeğede kondum. baktık tv de bişey yok biraz uzanayım dedim laptopuda aldım yatak keyfi yapıyorum :))

yarın sabahta evi görmeye gidicez ne durumda diye. ordanda biraz gezeriz dedik.

ben yapmıştım kızlar kk da var tarifi hatta..

makarnayla bir haşlanıyo sosisler, hiç haşlama sosis yemedinizmi, misal tostta falan haşlama kullanılır...

ama tavsiyem sosisleri çok ince dilinleyin, çünkü haşlanınca kabarıyo kocaman bişey oluyo, ben üçe bölmüştüm siz dörde falan bölün :)

güzel oluyo da ,şahane diyemicem

...

ay yataktayım, eşim ekmek almaya gitti ,az toplayım da kahvaltı yapalım çok acıktım

Günaydınlar

dün gece okadar yazdım göndere bastım gitmemiş yaa birde uğraştım telefondan yazıcam diye okadar.
herkesin hafta sonu sakin geçmiş, biz iş çıkışı cumartesi k. validemlere gittik, 22:30 du eve geldiğimizde.
Öylece montumla yattım koltukta uyumuşum eşim 1 saat sonra uyandırdı yatağına geç diye
pijamamı zor giydim, dişlerimi fırçaladım ama nasıl ölüyorum uyku içinn
pazar saat 12:30 a kadar uyumuşum 14 saat.. yaa kızlar niye bukadar çok uyuyorum ben normal değil bu durumum
sonra da kahvaltı faslı sürdü 2 ye kadar, eşim saat 3 te annemlere indi ligtv de maçı izlemeye, ben de temizlik yaptım..
bitti, açlıktan ölüyorum..eşim geldi annem patatolu gözleme göndermiş, onları yedik akşam yemeğinden de yırttık.. böyle geçti bizim hafta sonumuz

bizde dün 09:30 da uyandık kahvaltı yayıp evi görmeye gittik kuralar bu ayın sonunda çekilecek. %96 bitmiş evler.
ordan 2 avm gezdik yemek yedik. sonra annemlere uğradık yengem ameliyat olmuştu onlarada uğradık. eve döndüğümüzde saat 7 olmuştu erken kalktığımız için onca yer gezmiş olduk. yemek yedik tv izledik sakin güzeldi haftasonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…