ya face te bol un bebeğini gördünüzmü? nazar değecek maşallah yok böyle bi güzellik
aynı annesi maşallah
evet yaa nasıl tatlııevet canım maşallah çok tatlı
Selam herkese ben geldim..
Evdeyim şuan. Bugün bir iş görüşmesine gittim cv bıraktım ön görüşme yaptım. İş Hastanede bir akrabamın çalıştığı yer.
Yılbaşında açık pozisyon olacakmış çağrılacam görüşmeye tekrardan öncelikli olarak, eski işyerimle de görüştüm biliyorlar durumu şimdi 2 hafta falan var yılbaşınada
İşe geri dönsem mi yoksa çıksam mı diye işimden memnun değildim zaten bilmiyorum :18:ama gitmicem sanırım biraz evin tadını çıkaracam sonra da yılbaşını beklicem orası olursa olur olmazsa başka iş bakcam.:106: Off çook kararsız kaldım ya :26:
aa işten mi çıktın kuzum? hiç bişi demedindi.. öyle bir niyetin var mıydı?Selam herkese ben geldim..
Evdeyim şuan. Bugün bir iş görüşmesine gittim cv bıraktım ön görüşme yaptım. İş Hastanede bir akrabamın çalıştığı yer.
Yılbaşında açık pozisyon olacakmış çağrılacam görüşmeye tekrardan öncelikli olarak, eski işyerimle de görüştüm biliyorlar durumu şimdi 2 hafta falan var yılbaşınada
İşe geri dönsem mi yoksa çıksam mı diye işimden memnun değildim zaten bilmiyorum :18:ama gitmicem sanırım biraz evin tadını çıkaracam sonra da yılbaşını beklicem orası olursa olur olmazsa başka iş bakcam.:106: Off çook kararsız kaldım ya :26:
İşten çıkma gibi bir fikrim yoktu canım, ama memnun da değildim. Bu işi de tanıdığım söyleyince görüşmeye gittim kesin bir gözle bakıyorlar ama bilmiyorum yine de.:106:Aaa iştenmi çıktın? böyle bi kararın varmıydı ki.. eğer hastane işi kesin olacaksa 2 hafta yıllık izne çıkmış gibi evde geçir dinlen. inş. işin olur.
İşten çıkma gibi bir fikrim yoktu canım, ama memnun da değildim. Bu işi de tanıdığım söyleyince görüşmeye gittim kesin bir gözle bakıyorlar ama bilmiyorum yine de.:106:
Nekim hafta sonu gelişti zaten olaylar. Bu iş daha iyi olduğu için çıktım biraz da ama işyerim olmazsa gel dedi açık kapım var yine orada o yüzden kararsızım gidip yılbaşına kadar çalışsam mı yoksa gitmesem 2 hafta dinlensem mi diye napsam bilmiyorum böyle çetrefilli işleri de hiç sevmem ya.
hımm, ama bu işe de yeni başladın sayılır canım
İşten çıkma gibi bir fikrim yoktu canım, ama memnun da değildim. Bu işi de tanıdığım söyleyince görüşmeye gittim kesin bir gözle bakıyorlar ama bilmiyorum yine de.:106:
Nekim hafta sonu gelişti zaten olaylar. Bu iş daha iyi olduğu için çıktım biraz da ama işyerim olmazsa gel dedi açık kapım var yine orada o yüzden kararsızım gidip yılbaşına kadar çalışsam mı yoksa gitmesem 2 hafta dinlensem mi diye napsam bilmiyorum böyle çetrefilli işleri de hiç sevmem ya.
canım şaşırdım yaa
cmt çalışmıo muydun sen birden çıkmış gibi! geri dönme şansın olur mu mesela 1 hft dinlenipte
çok güvenmemek lazım çünkü umut bağlayıp ordan da çıkarsın başka yerde bulamazsan boşlukta kalmaz mısın :26:
hımm, ama bu işe de yeni başladın sayılır canım
dinlenme boşver, 2 hafta da olsa paranı alırsın sonuçta..yarım maaş, evde otururken kimse vermiyor onu
hani çok yorulduysan dinlen ama onu sen ayarlayabilirsin en iyi şekilde canım :26: bilemedim ki
Haklısın eşim de böyle düşünüyor 2 hafta git onlarda o sırada eleman arasınlar diye.
Çok yorulma değil de geri dönüp çıkacağını bile bile çalışmak nasıl olur diye düşünüyorum şimdi iki tarafta eşit basıyor Gitsem mii gitmesem mi :26:
Olaylar haftasonu gelişti dünde kimse yoktu topikte yazmadım bende kesinleşsin yazarım dedim zuzuya msj attım sadecene adres dengişikliği içün.
Pazar günü yoğundum işyerine gittim böyle böyle bir durum var diye anlattım, anlayışla karşıladılar tabi ki istikbalin daha önemli olursa gidersin olmazsa dönersin dediler sonra sinemaya falan gittik gezdik eve de geç geldik 12 gibi.
İşyerine dönebilirim yarın istesem ama 1 hafta sonra dönebilir miyim bilmiyorum yılbaşına da az kaldı 2 hafta içinde dönmek istemedim. İşe bende tam umut bağlamıyorum başka yerlere de başvuracam umarım umduğumu bulurum.:18:
Acıktım kahvaltı hazırlıyım kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?