2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işyeri açısından düşün canım, onlar anlayışla karşılamış sen de onlara öyle davran
yeni birini bulana kadar onlar çalış, söylersin ama cumartesi gelmem diye.. olmaz mı öyle? :26:

Olmaz canım öyle sanırım gidecem yarın işe, ama hafta içi izin kullanmış sayıldım diye pazar izin vermezler
.

Haklısın dilo işyeri çok önemli eşinden evinden çok orda zaman geçiriyor insan bu konuda sende bendensin.
Adresi istediğin zaman gönderebiliyorsun en son 15ine kadardı sanırım ben erken göndermiştim sende gönder istersen.

aa :26: okadar katı yani işyerinin kuralları
olur mu ya öyle şey :44: işin çıkamaz mı?
Evet maalesef öyle nek, özel sektör olduğu için isteyen istediği gibi kural koyabiliyor.
İşin çıksa bile tüm gün gelmemiş sayıldığın için iznin ölüyor işte bende bu gibi nedenlerden memnun değildim zaten birde cumartesi tüm gün biliyosun.

senin için hayırlısı olsun canım
bende adresi zuzuya gönderiyim.

adres değişikliği demişsin zuzuya adresleri gonderdik mi yaa ben nerdeydim :44:
13 aralık die biliodum

Adresi istediğin zaman gönderebiliyorsun en son 15ine kadardı sanırım ben erken göndermiştim sende gönder istersen.

adresler ayın 13 üne kadar dediydim kızlarrr, yarın katılcak herkes göndermiş olsun, bi ksım gönderdi zaten...

özge 15 ne kadar müsade istedi o tamm,
15nde çekiliş yapıcaz, özgeyi çeken kişiye ben sonradan göndercem adresini

çünküm benimde işlerim yoğunlaşmadan çekilişimizide yapmış olalım :13:

bilgilerini gönderenler

alisha / luxxor / nektar / demdur / özge / enkidu / elfida .... başka kim katılırım dediydi kızlar unuttuğumz kalmasın, olmazsa bilgiler için özelden mesaj atarım göndersinler diye

Bu arada zuzu nerde? gelmedi dimi bugün hiç :44:

giremedim bi türlü ,işlerim yoğunlaştı sabah, şimdi öğle arasındayım hemen yiyip geldim,, bakayım dedim :)

buarada pazar sabahı tuhaf bi rüya gördüm

biz ankaraya taşınmışız, daha ilk gün eve geldik eşimle, benim kucağımda bebek var bembeyaz örtüye sarılı... eşyalarımız daha gelmemiş eve , evde bitek yatak ve soba var :))

diyorumki eşime "aa ne güzel soba varmış, yakarım ,açarım kapılarıda her yer ısınır ne güzel " , sonra aklıma geliyo, " yaa bizim önceki evimizde klimamız ufomuz vardı onları napıcaz ordamı kalcak, banane istemiyorum bu evi, gidelim " diye ağlıyorum :26:

sonra uyandım, ohh rüyaymış dedim

..neysem eşime anlatmamıştım, kahvaltı yaparken kuzeni aradı ankaradan ,onla muhabbet ederken işlerle ilgili, dediki "kışın çok durgun burda işler 1-2 sene daha böle olursa, kalmam burda oraya (ankara) gelirim temelli " :26:

Gelirim ne demek canım. senin fikrini de alır dimi... birlikte gidilecekse birlikte karar verilmeli. ama ailenden uzakta zor olur.

Aaa gerçek mii çok tuhaf ya böyle rüyada görüpte diğer gün çıktığı olmuştur bende de.
Ayan olmuş derler canım taşınacakmısınız acaba:26:bebekte varmış Rüyada beyaz örtüde güzel canım.

hayır olsun canım, öyle bir karar alırsanız oturur uzun uzadıya ailelerle de konuşursunuz bunu :) şimdiden stres yapma hiç bunu
..
ben de rüyamda hamileymişim, yanisi test yaptım net 2 çizgi çıktı diyorum ki rüyamda hemen kızlara yazmalıyım bunu.. aklıma ilk gelen sizsiniz yani

zuzu hakkınızda hayırlısı nasıl olacaksa oyle olur inşallah

benim de bikaç rüyam geçen haftalarda üst üste çıkmıştı noluyozzz yaa demiştim

gelirim ne demek canım. Senin fikrini de alır dimi... Birlikte gidilecekse birlikte karar verilmeli. Ama ailenden uzakta zor olur.

zuzu hakkınızda hayırlısı nasıl olacaksa oyle olur inşallah

benim de bikaç rüyam geçen haftalarda üst üste çıkmıştı noluyozzz yaa demiştim

Dimmi çıkınca "noluyo ulenn " oluyo insan

Ya öle bi durumda tabisi oturulup konuşulur, kendi başına karar vermez :)

nekk tabisi ilk bize haber vercen Bi de kocana verebilirsin :) izin verdik :)))

New - mühürlü kaderim , bu şarkı bana lise yıllarımı hatırlatıyor, liseydim bu şarkı çıktığında Seviyorum bu şarkısını özellikli olaraktan nevi Nasıl bi cümledir :44:

kızlar çooookkk mutluyum :118::119:

sabah markafoniden elbise baktım eşime gösterene kadar tükendi
öğlen gezmeye çıktık bi baktık elbiseler mağazada hemde 10 ve 15tlye düşmüş tek kalmış 4 tane aldım 50tlye
işe de 10dk geç kaldık :26: ama olsun harika pembe, mavi, siyah, pudra-siyah ayy eve gidip denemeler yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…