2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. bizim işler pek yoğun geçiyor bu aralar. o yüzden fazla katılamıyorum, ama takipteyim

sirken doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara.

elfiş, dilşad bence sıkmayın böyle konulara canınızı. biz ablamın hamileliğinde hep kız istedik ablam da öyleydi. hatta erkek olduğunu duyunca az da olsa mırın kırın ettik Allah biliyor. ama şimdi yeğenimi içimize sokasımız geliyor, öyle tatlı ki yani diyeceğim, herkesin gönlünden geçen birşey mutlaka oluyor ama doğduktan sonra, kokusunu içinize çektikten sonra bunların hiç bir önemi kalmıyor inanın. ben biliyorum şimdi ben hamile kalsam çevremdeki herkes kız diye geçirecek içinden, ben de dahil ama herkes biliyorum ki sağlıklı olması için dua edecek. siz de böyle düşünün, bebişiniz doğup da cinsiyet tahmininde bulunanlarla gözgöze geldiği anda, unutulacak herşey

canım sen bebişi kız mı hissediyorsun çizelgenin fonu pembiş pembiş

dilşadcım durum karışık biraz benim içime kız gibi doğuyordu rüyama hep kız bebek giriyordu ama geçen gün oğlan gördüm rüyamda ve belirtiler karışık kimi yorumu okuyunca oğlan mı diyorum kimisini okuyunca yok kız heralde diyorum

ivit :) ben internette okumuştum hatta kk da :) bebk sola yaslıysa başının arkası soldaysa erkek oluyor, sağa yaslıysa kız oluyor die ben de tuttu :) test yapıyorum şimdi bu önergenin doğruluğunu
hımm

Son 9dk.
Benim içimden geçen bir kişi var şuan da.
ayy çok heyecanlıı
ziyaretçiler de bişi kaçırmamak için yerinde heh tamam eksiğimiz yok başlayabiliriz

canım öncelikle rabbim hayırlısını versin
ama rüyada gördüğün çıkıyor
ben iki kez erkek bebek görmüştüm, hayırlısıyla oğluşum gelecek, ama nasip tabii sağlıklı sıhatli olsun da.

teşekkür ederim Yareny :))

sizin patrondu dimi işten çıkartma yazısı yazdıran bu sefer kim çıktı belli oldu mu?

26sı mıydı yaa geç diil mi :26:

albümde dioum foto olsun atıoum bana özge çıktı bakim bi boyuna endamına tenine saçına ona göre daha uygun bişi alım gibisinden.

26sı mıydı yaa geç diil mi :26:

albümde dioum foto olsun atıoum bana özge çıktı bakim bi boyuna endamına tenine saçına ona göre daha uygun bişi alım gibisinden.
bi feysbuk alıp gelemiyosun aramıza
kaçırdın ziyaretçilerimizi

nası yapcaz şimdi çekilişi biri bana aynatsın :))
gelir onlar şimdi merak etme canım
herkes bi sayı söylicek dimmi, ben öyle anladım..
tekrarlanan sayıları söylersek ilk söyleyeninkisi geçerli olsun ok mu kızlar :101:
kendini çeken olursa, baştan yapcaz öyle bliyorum ben :26:

Kızlar yazıyorum sayıları, herkes seçtiği rakamı , koyu ve büyük olaraktan yazsın :) karışmasın

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

evet saat 11 ben söylüyorum uğurlu sayım ------ 9 u seçtim
aaa sahi kaç kişiydik ama :26: kaça kadar dicez? :44:

başlı muyuzzzz heyecan yaptımmm

sirkennn doğum günün kutlu olsun bu arada unutmadan söliyim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…