2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektar zuzu çok teşekkür ederim çok naziksiniz kızlar :)))

dilsad elfi cinsiyet konusunda kayınvalidenizin dediklerine oralı olmayın umursamayın. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebklerinizi kucağınıza alırsınız:)

sorma demiyorum ki ama ben :105: Yemeğin görüntüsünden anlarsın diyorum
fırın yemekleri çok lezzetli oluyor, ben de herşeyi fırında daha bi seviyorum..

senin için demedim yavru, kendim için dedim :)

ay nigar bi nazar var üstümüzde sankim

Bende çok seviyorum fırın yemeklerini, ama ilk kez yapacağım bi yemekte , heralde kendime pek güvenemiyorum... Nidenn

SON 20 DK

AKLINIZDA Bİ İSİM VARMI, ŞUNU ÇEKERİM DİYEREKTEN :))) TABİSİ ALELELN YAZMAYINDA İSMİ

benim aklımda hiç isim yok

evet canım söylüyorlar ben hiç özelde tahlil yaptırmadım, bebişimi daha ii anlattığı daha ayrıntılı bilgiler verdiği için özele gidiyorum tahlillere devlette devam. hiç bi testim de eksik yapılmadı ama ben aile hekimliğine de devamlı gidiyorum. orda da yapılıyor tahliller,takipler.

hiç umursama canım kendi annen de olsa bazen can sıkabiliyor işte. ben ne kadar takıyordum annesi şöle dedi böle dedi, inan bebek büyüdükçe de eşin daha daha çok hissedecek babalığı, şimdi benm eşim ''ben artık çocuğum ve senin için yaşıyorum benm ailem sizsiniz' diyor. bi 2 ay öncesine kadar annesigille bi bütün olarak görüyordu bizi. şimdi çekirdek ailemizi kabul edip dile getiriyor. e doğal olarak bu karşı tarafa da yansıyor :) bizim hissettiğimiz her şeyi bebeğimiz de hissedip geriliyor, canının parçasından önemli değil hiç bi söz.

bende kutlamıştım taaammm mıı

kızlar foto demiştim yaa nie kimse beni kaale almıo
bakardık fikir olurdu ne zaman kargoya vercez 19u muydu :44:

ne fotosu kızz :44:

kargoya 26 aralık p.ertesi verilsin..herkes aynı zamanda versin...

ama kime gelirse gelsin sölemicek hee şundan geldi diye sakınnn herkesin hediyesi eline ulaşınca ,fotolayıp isim belirtcez, okeyyy

SON 20 DK

AKLINIZDA Bİ İSİM VARMI, ŞUNU ÇEKERİM DİYEREKTEN :))) TABİSİ ALELELN YAZMAYINDA İSMİ

sayı söyleme olayı bana tuhaf gelio yeni bi tartışma mı açıyorum yoksa
organizatör baaayan kura çekseydi daha ii olurdu sanki neyse maksat muhabbet, hatıra önemi yok hepiniz aynısınız benm için.

bende kutlamıştım taaammm mıı

kızlar foto demiştim yaa nie kimse beni kaale almıo
bakardık fikir olurdu ne zaman kargoya vercez 19u muydu :44:

dilek görmedim kusura bakma lütfen . Çok teşekkür ederim :) fotograf ne fotografı ben onu da kaçırmışım. Kargo sanırım en geç 26 sında verilecek :) Bakalım bana kim çıkacak

Günaydın herkese yeni geldim yetiştim size çekilişe
hoşgeldin bebişim

senin için demedim yavru, kendim için dedim :)

ay nigar bi nazar var üstümüzde sankim
farkettim :44: :105:

Bende çok seviyorum fırın yemeklerini, ama ilk kez yapacağım bi yemekte , heralde kendime pek güvenemiyorum... Nidenn
hasanpaşa köftesini yap, bence çok beğeneceksin..

SON 20 DK

benim içimden iki kişi geçiyo sanki

aaaaaaa ben bu pazartesi veririm diyodum tamam 26 sı olsun mademse

kızlar yettim. Nooldu çekiliş yapıldı mı? kurallar nedir açık kura mı gizli mi

bi de bişi dicem hediyeyi yollayan burdaki nickini de yazsın herkesin gerçek adını bilmiom ben bu kim acaba demeyim geçen seneki gibi

sırtı oluyo mu mercimeklerin bu ayda :101:

ivit :) ben internette okumuştum hatta kk da :) bebk sola yaslıysa başının arkası soldaysa erkek oluyor, sağa yaslıysa kız oluyor die ben de tuttu :) test yapıyorum şimdi bu önergenin doğruluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…