sorma demiyorum ki ama ben :105: yemeğin görüntüsünden anlarsın diyorum:85: Piki bidaa sormucam
bu fırın konusunda beceriksizim demekki
sorma demiyorum ki ama ben :105: Yemeğin görüntüsünden anlarsın diyorum
fırın yemekleri çok lezzetli oluyor, ben de herşeyi fırında daha bi seviyorum..
bende kutlamıştım taaammm mıınektar zuzu çok teşekkür ederim çok naziksiniz kızlar :)))
ben kalp atışı için sabırsızlanırken cinsiyet olayı gündemde ya. gelde sinirlenme ama dediğin gibi etkilemiyim attım gitti kafamdan.
Dilşad devlet hastanesinde ilk kontrolde hemen yaptırmam gereken tahlilleri söylerlermi? özel bir sürü tahlil istedi sağolsun zeynep araştırmış 80 tl tutuyormuş devlette yaptırsam tahlilerimi. çünkü ileriyi de düşünmek zorundayım özelde doğum yapıcam bir sürü masraf olacak zaten.
ben bekarken hep derdim ki benim ilk çocuğum erkek olacak diye ama bu bi istek değil içimden geçendi şimdi ise sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum ama herkesin erkeğe odaklanması canımı sıkıyor kız olursa hayal kırıklığına mı uğrayacaklar diyede düşünmeden edemiyorum
bende kutlamıştım taaammm mıı
kızlar foto demiştim yaa nie kimse beni kaale almıo
bakardık fikir olurdu ne zaman kargoya vercez 19u muydu :44:
SON 20 DK
AKLINIZDA Bİ İSİM VARMI, ŞUNU ÇEKERİM DİYEREKTEN :))) TABİSİ ALELELN YAZMAYINDA İSMİ
benim aklımda hiç isim yok
bende kutlamıştım taaammm mıı
kızlar foto demiştim yaa nie kimse beni kaale almıo
bakardık fikir olurdu ne zaman kargoya vercez 19u muydu :44:
hoşgeldin bebişimGünaydın herkese yeni geldim yetiştim size çekilişe
farkettim :44: :105:senin için demedim yavru, kendim için dedim :)
ay nigar bi nazar var üstümüzde sankim
hasanpaşa köftesini yap, bence çok beğeneceksin..Bende çok seviyorum fırın yemeklerini, ama ilk kez yapacağım bi yemekte , heralde kendime pek güvenemiyorum... Nidenn
benim içimden iki kişi geçiyo sankiSON 20 DK
AKLINIZDA Bİ İSİM VARMI, ŞUNU ÇEKERİM DİYEREKTEN :))) TABİSİ ALELELN YAZMAYINDA İSMİ
benim aklımda hiç isim yok
aaaaaaa ben bu pazartesi veririm diyodum tamam 26 sı olsun mademsene fotosu kızz :44:
kargoya 26 aralık p.ertesi verilsin..herkes aynı zamanda versin...
ama kime gelirse gelsin sölemicek hee şundan geldi diye sakınnnherkesin hediyesi eline ulaşınca ,fotolayıp isim belirtcez, okeyyy
sırtı oluyo mu mercimeklerin bu ayda :101:elfiş sen bebişi gördün de mi kesede?
sağa mı yaslamıştı sırtını sola mı?
Günaydın herkese yeni geldim yetiştim size çekilişe
kızlar yettim. Nooldu çekiliş yapıldı mı? kurallar nedir açık kura mı gizli mi
top secretkızlar yettim. Nooldu çekiliş yapıldı mı? kurallar nedir açık kura mı gizli mi
sırtı oluyo mu mercimeklerin bu ayda :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?