2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benm kayınvalidemde kız istiyordum dedi bi kere çok bozuldum erkek olduğunu bile bile hiç bi yorum yapmadan direk kız istiyorum ben deyince. sevmezsin olur biter o zaman dedim napiim

benim kaynanamda başta sağlıklı olsunda ama bi kız torunum var bide erkek torunum olursa daha çok sevinirim dedi.

benim kaynanamda başta sağlıklı olsunda ama bi kız torunum var bide erkek torunum olursa daha çok sevinirim dedi.

benm kayınvalidemin ilk torunu söylemesi çok saçma geldi direk ben kız istiyordum deyip surat asması. bi daha söylerse sen de bi kız doğur o zaman dicem

sirkencim faceden kutlamıştım ama burdan da kutlayım
doğum günün kutlu olsuuuun sevdiklerinle nice uzuuuuu,,,n sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun

kaynanalara kızdığımız kadar annelerimizede kızabiliyoruz aslında. beni etkiledi resmen ya. ki annem bakımlı böyle saçma fikirleri olmayan kendinden emin genç bi hatunn. böyle düşünmesi bide fala inanması sinir etti beni..

Demet, bütün piliç le yaptım ben (
dilek ,evet canım çok kötü oluyo insan yaa ( akşama telafisini yapıcakmış , bakalım
üff bişey yazcaktım unuttum :18:
bende hasta olcam galiba maalesef bi süre beklicek benimki akşam için planı vardı ama büyük bi sancıyla uyandım sanki oluoum gibi ama gelmedi
Allah Allah nie böyle şeyler konuşma gereği duyuolar ki daha çok erken zaten önce bi sağlık durumu bi kaç kontrolü olumlu geçsinde sonra Allah hayırlısı verir zaten onun kızı var die erkek olsun denir mi
annende erkek toruna heves etmiş olabilir tabi ama bunu dile getirmeseymiş sen sıkma canını kuzum kahvaltını et hadi

seninkinde bi değişiklik var mı bence sen hiç torun istemiosun demeli senin k.validene

sirken doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı eşinle güzel uzun yıllara

evet canım haklısın kız ya da erkek bi torunları oluyor, hele ki bizler hamile olarak çok etkileniyoruz ve eşlerimizin yanında söyleyince kırılabiliyoruz da. sıkma canını bebişin etkileniyor unutma.

dilekcim evet benm kayınvalidemin asıl sorunu o doğru tespit :) kız olsaydı erkek torun istiyordum derdi :)))

kızlar ben gidiyorum yie geç kalıcam galiba zaman nasıl geçti anlamadım bana dua edin bugün doktora gidiyorum işallah bir problem yoktur

sizlere bol hoş sohbetler
iyi haberlerle gel canım :)))

Sağol dilek

ama benim tavuğum neden pişmedi... 45dk durdu 200 derecede...halen içleri gırcgırc dı Bi hevesle yapmıştım, çöpe gitti
zuzu hani sen her tarifte "kaç dakka pişecek" diye soruyosun ya işte bundan kaynaklanıyor bence. ben genelde netten baktığım tariflerde bile orda yazan süreye uymuyorum, görüntüsünden anlaşılıyor yemeklerin pişip pişmediği.. hem hani daha çok pişmiş, daha çıtır seversen 5 dk daha fazla uzatırsın ya kendince fırında kalma süresini öyle yani.. bence o sürelere bağlı kalma yazık olmuş tavuğa :/

kızın olucak gibi geliyor bana hep.. siz hepiniz erkeğe odaklanmışsınız canım, inş gönlünüzden geçen olur :)

gunaydın kızlar çekiliş bugündü dimi

iki deney arası geldim :)
nice yıllara canım :119: kutlu mutlu olsun yeni yaşınn

Son düzenleme:
evet canım haklısın kız ya da erkek bi torunları oluyor, hele ki bizler hamile olarak çok etkileniyoruz ve eşlerimizin yanında söyleyince kırılabiliyoruz da. sıkma canını bebişin etkileniyor unutma.

ben kalp atışı için sabırsızlanırken cinsiyet olayı gündemde ya. gelde sinirlenme ama dediğin gibi etkilemiyim attım gitti kafamdan.

Dilşad devlet hastanesinde ilk kontrolde hemen yaptırmam gereken tahlilleri söylerlermi? özel bir sürü tahlil istedi sağolsun zeynep araştırmış 80 tl tutuyormuş devlette yaptırsam tahlilerimi. çünkü ileriyi de düşünmek zorundayım özelde doğum yapıcam bir sürü masraf olacak zaten.

Dilek bende hastalancam yarın yada c.ertesi...

Buarada ertesi hapı bana etki yapmadı :) hani 3-4 gün sonra kanama geliyomuş ya , bana olmadı çok şükür Inşallah reglimin yoğunluğunu ve sancısını da etkilemez

kızın olucak gibi geliyor bana hep.. siz hepiniz erkeğe odaklanmışsınız canım, inş gönlünüzden geçen olur :)

ben bekarken hep derdim ki benim ilk çocuğum erkek olacak diye ama bu bi istek değil içimden geçendi şimdi ise sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum ama herkesin erkeğe odaklanması canımı sıkıyor kız olursa hayal kırıklığına mı uğrayacaklar diyede düşünmeden edemiyorum

:85: Piki bidaa sormucam

bu fırın konusunda beceriksizim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…