gunaydın kızlar çekiliş bugündü dimi
iki deney arası geldim :)
benm kayınvalidemde kız istiyordum dedi bi kere çok bozuldum erkek olduğunu bile bile hiç bi yorum yapmadan direk kız istiyorum ben deyince.sevmezsin olur biter o zaman dedim napiim
Doğum günün kutlu olsun sirkencimmm..
canııım çok teşekkür ederim. Nasılsın bebiş nasıl??
doğum günün kutlu olsun filiz:)) nice mutlu senelere
mide bulantıları dışında iyiyim canım. bebişte iyidir herhalde.
sen nasılsın varmı bugün için planlarınız neler yapacaksınız.?
benim kaynanamda başta sağlıklı olsunda ama bi kız torunum var bide erkek torunum olursa daha çok sevinirim dedi.
benm kayınvalidemin ilk torunu söylemesi çok saçma geldi direk ben kız istiyordum deyip surat asması. bi daha söylerse sen de bi kız doğur o zaman dicem
sirkencim faceden kutlamıştım ama burdan da kutlayım
doğum günün kutlu olsuuuun sevdiklerinle nice uzuuuuu,,,n sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun
bende hasta olcam galiba maalesef bi süre beklicek benimki akşam için planı vardı ama büyük bi sancıyla uyandım sanki oluoum gibi ama gelmediDemet, bütün piliç le yaptım ben(
dilek ,evet canım çok kötü oluyo insan yaa( akşama telafisini yapıcakmış , bakalım
üff bişey yazcaktım unuttum :18:
benimde yemeğim yok buzlukta mantı var onu haşlıyayım bide mercimek çorbam var yeter herhalde..
dünde annemler geldi. anneme biraz bozuldum bişey demedim ama eşim laf söyledi arada kaldım. annem gelir gelmez karnımı oğlum diye sevdi ne erkeği anne nerden biliyon dedim fal baktırmış erkek demiş komşumuz. bide aşure getirmiş turşuda getirmiş tatlı yiyemiyorum dedim turşu yedim yapma ya kızmı olacak acaba dedi. eşimde lütfen anne öyle konuşma dedi. biraz ortam gerildi. ama annem saçmaladı bence yaa.
hayır o değil herkese erkek olacak derse ki cinsiyeti kız olursa yaşadıkları hayal kırıklığına sinir olurum yani. önemli olan sağlıklı olması sonuçtaa
Allah Allah nie böyle şeyler konuşma gereği duyuolar ki daha çok erken zaten önce bi sağlık durumu bi kaç kontrolü olumlu geçsinde sonra Allah hayırlısı verir zaten onun kızı var die erkek olsun denir mibulantım devam canım. her sabah o mide suyu çıkacak. daha kahvaltı yapmadım cinsiyet muhabbetini de yazdım canım. annemin tavrına sinir oldum. bişey değil hepsi erkek diye bekliyorlar buna görümcem dahil. görümcemde dün diyorki bi kızımız(kendi kızı) var bi tanede erkek olsa iyi olurdu aslında. sonrada diyor ama kız olursada benim kızımla arkadaş olurlar dedim niye erkek olursada arkadaş olurlar.
benm kayınvalidemin ilk torunu söylemesi çok saçma geldi direk ben kız istiyordum deyip surat asması. bi daha söylerse sen de bi kız doğur o zaman dicem
sirkencim faceden kutlamıştım ama burdan da kutlayım
doğum günün kutlu olsuuuun sevdiklerinle nice uzuuuuu,,,n sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun
kaynanalara kızdığımız kadar annelerimizede kızabiliyoruz aslında. beni etkiledi resmen ya. ki annem bakımlı böyle saçma fikirleri olmayan kendinden emin genç bi hatunn. böyle düşünmesi bide fala inanması sinir etti beni..
iyi haberlerle gel canım :)))kızlar ben gidiyorum yie geç kalıcam galiba zaman nasıl geçti anlamadım bana dua edin bugün doktora gidiyorum işallah bir problem yoktur
sizlere bol hoş sohbetler
zuzu hani sen her tarifte "kaç dakka pişecek" diye soruyosun ya işte bundan kaynaklanıyor bence. ben genelde netten baktığım tariflerde bile orda yazan süreye uymuyorum, görüntüsünden anlaşılıyor yemeklerin pişip pişmediği.. hem hani daha çok pişmiş, daha çıtır seversen 5 dk daha fazla uzatırsın ya kendince fırında kalma süresini öyle yani.. bence o sürelere bağlı kalma yazık olmuş tavuğa :/Sağol dilek
ama benim tavuğum neden pişmedi... 45dk durdu 200 derecede...halen içleri gırcgırc dıBi hevesle yapmıştım, çöpe gitti
kızın olucak gibi geliyor bana hep.. siz hepiniz erkeğe odaklanmışsınız canım, inş gönlünüzden geçen olur :)benimde yemeğim yok buzlukta mantı var onu haşlıyayım bide mercimek çorbam var yeter herhalde..
dünde annemler geldi. anneme biraz bozuldum bişey demedim ama eşim laf söyledi arada kaldım. annem gelir gelmez karnımı oğlum diye sevdi ne erkeği anne nerden biliyon dedim fal baktırmış erkek demiş komşumuz. bide aşure getirmiş turşuda getirmiş tatlı yiyemiyorum dedim turşu yedim yapma ya kızmı olacak acaba dedi. eşimde lütfen anne öyle konuşma dedi. biraz ortam gerildi. ama annem saçmaladı bence yaa.
hayır o değil herkese erkek olacak derse ki cinsiyeti kız olursa yaşadıkları hayal kırıklığına sinir olurum yani. önemli olan sağlıklı olması sonuçtaa
nice yıllara canım :119: kutlu mutlu olsun yeni yaşınngunaydın kızlar çekiliş bugündü dimi
iki deney arası geldim :)
evet canım haklısın kız ya da erkek bi torunları oluyor, hele ki bizler hamile olarak çok etkileniyoruz ve eşlerimizin yanında söyleyince kırılabiliyoruz da. sıkma canını bebişin etkileniyor unutma.
kızın olucak gibi geliyor bana hep.. siz hepiniz erkeğe odaklanmışsınız canım, inş gönlünüzden geçen olur :)
zuzu hani sen her tarifte "kaç dakka pişecek" diye soruyosun ya işte bundan kaynaklanıyor bence. Ben genelde netten baktığım tariflerde bile orda yazan süreye uymuyorum, görüntüsünden anlaşılıyor yemeklerin pişip pişmediği.. Hem hani daha çok pişmiş, daha çıtır seversen 5 dk daha fazla uzatırsın ya kendince fırında kalma süresini öyle yani.. Bence o sürelere bağlı kalma yazık olmuş tavuğa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?