demekki
Başımın ağrısı geçmedi yadahada arttı... Ilaç içmek istemiyorum yarın gelebilir reglim ,etkiliyo sonra ilaç içince..
Ama eşim apranax koydu sabah çantama ,geçmezse iç diye :26:
çiko yesem geçermii
çiko yemeyi özledim ama yiyemiyorum ıykkk
cnm apranax çok güçlü bir hap değilmi? Içme istersen
:26: Içmiim mii, ben ilaç hiç sevmem oyüzden pek içmemde, bilmemde ne derece etkili olduklarını
eşimde aksine, hapşursa ilaç içer
ben de öyle çift var mı diycektim, cevaplamaz şindi dedim sormadımHuhhh göndermediğim kalmadı
Kızlar sölemesem çatlarım yaaa
2 kişi birbirine çıkmış, misal x -y ye çıkmış, y de x e çıkmış
ıhh öyle olmasaymış daha heyecanlı olurmuş benceEvet
güzel bi tesadüff, hoşuma gitti benim :)
...
Ben ne alacağım konusunda fikir edindim bilemOhh be zorlanacağım biri çıkmadı bana
demekki
Başımın ağrısı geçmedi yadahada arttı... Ilaç içmek istemiyorum yarın gelebilir reglim ,etkiliyo sonra ilaç içince..
Ama eşim apranax koydu sabah çantama ,geçmezse iç diye :26:
çiko yesem geçermii
tiksindin mi?çiko yemeyi özledim ama yiyemiyorum ıykkk
bende burdaki iş arkadaşıma dedim aslında bende bana çıkana çıktım galiba dieben de öyle çift var mı diycektim, cevaplamaz şindi dedim sormadım
kalbim temiz ya o kesin benim he hissediyorum
cnm apranax biraz güçlü ama başın çok ağrıyorsa aspirin falan iç hem reglini etkilemez sadece kanı sulandırır hemde ağrını geçirir.
ben de öyle çift var mı diycektim, cevaplamaz şindi dedim sormadım
Kalbim temiz ya o kesin benim he hissediyorum
ıhh öyle olmasaymış daha heyecanlı olurmuş bence
Zuzum baş ağrısı için cataflam iç çok iyi geliyoBirde şey bacağın nasıl oldu :26: :26:
tiksindin mi?
çikolata daha çok ağrıtır kakao var canım sen arveles ya da buskopan iç, onlar etkilemiyor regli.
Tiksindin mi?
tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum şimdi eşimden bi ton fırça yedim pekmez niye içmiyomuşumda akşam burnumu kapatıp zorla tıkayacakmışta iyi üzerine kusarım dediim tmm dedi :)))
zuzu bence benim avatarı sen kullanmalısın bacağı yaralı
dün markete bi peynirle tavuk almaya girdim, tabi gidince alınıyor bişeler, tek başıma eve götürürken hissettim oturdum bi ara baya ağır geldi yük bana. akşamdan beri kalçam ağrıyor oturunca sancı çok, yatınca bişe yok. parol içtim midem kaynıyor.
evet evet o hapdayanamadım nekim :) yazdım...
Evet senin kalbin temiz ,belkimde sensindir
..
Yok kuzu, ben zaten çok kararsızımdır, kendi kendimi yerdim ne alcam diye
Aa o kırmızımı kiremit renklimi hapmıydı :26: Cataflam, küçük:44:
Evet, kalpleri birmiş
Bende ne alacağımı buldum
Ne zaman gönderelim 26sı çok geç değilmi bence 20sinde gönderelim yanisi olur muu??
hele bissmillahhh barim 23ü felan olsun yaa, panik yaptırtmayın şindi banahafta sonu alırız bence çoğumuz pzt verelim kargoya
hııı, dikkat edin bir dahasınaNekk bacağımı da biyere çarpmamaya çalışıyorum, değince acıyo haifi morluk var gene, ama şişi indi....
özellikle gece yan yatarken bacaklarım üst üste geliyo ya canım acıyo, pergel gibi açıyom 2 gündür :))
ben bayılıyorum pekmezetatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum şimdi eşimden bi ton fırça yedim pekmez niye içmiyomuşumda akşam burnumu kapatıp zorla tıkayacakmışta iyi üzerine kusarım dediim tmm dedi :)))
yara değil o jartiyer bencezuzu bence benim avatarı sen kullanmalısın bacağı yaralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?