2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm apranax çok güçlü bir hap değilmi? içme istersen

:26: Içmiim mii, ben ilaç hiç sevmem oyüzden pek içmemde, bilmemde ne derece etkili olduklarını

eşimde aksine, hapşursa ilaç içer

cnm apranax biraz güçlü ama başın çok ağrıyorsa aspirin falan iç hem reglini etkilemez sadece kanı sulandırır hemde ağrını geçirir.

Huhhh göndermediğim kalmadı

Kızlar sölemesem çatlarım yaaa

2 kişi birbirine çıkmış, misal x -y ye çıkmış, y de x e çıkmış
ben de öyle çift var mı diycektim, cevaplamaz şindi dedim sormadım
kalbim temiz ya o kesin benim he hissediyorum

Evet

güzel bi tesadüff, hoşuma gitti benim :)

...

Ben ne alacağım konusunda fikir edindim bilem Ohh be zorlanacağım biri çıkmadı bana
ıhh öyle olmasaymış daha heyecanlı olurmuş bence

zuzum baş ağrısı için cataflam iç çok iyi geliyo birde şey bacağın nasıl oldu :26: :26:

ilginç olmuş :26: kimler birbirine çıktı acaba :44:
bende bi anda yüz tane şey düşündüm ne alsam nolsa die
ama sanırım bi karar verdim umarım hoşuna gider karşı tarafın :18:

çikolata daha çok ağrıtır kakao var canım sen arveles ya da buskopan iç, onlar etkilemiyor regli.

çiko yemeyi özledim ama yiyemiyorum ıykkk
tiksindin mi?

ben de öyle çift var mı diycektim, cevaplamaz şindi dedim sormadım
kalbim temiz ya o kesin benim he hissediyorum
bende burdaki iş arkadaşıma dedim aslında bende bana çıkana çıktım galiba die öyle hissedioum dedim neyse
şimdi tarih ne zaman?

dün markete bi peynirle tavuk almaya girdim, tabi gidince alınıyor bişeler, tek başıma eve götürürken hissettim oturdum bi ara baya ağır geldi yük bana. akşamdan beri kalçam ağrıyor oturunca sancı çok, yatınca bişe yok. parol içtim midem kaynıyor.

cnm apranax biraz güçlü ama başın çok ağrıyorsa aspirin falan iç hem reglini etkilemez sadece kanı sulandırır hemde ağrını geçirir.

bi çiko yiyim geçmezse içerim bişey

dayanamadım nekim :) yazdım...
Evet senin kalbin temiz ,belkimde sensindir

..

Yok kuzu, ben zaten çok kararsızımdır, kendi kendimi yerdim ne alcam diye

Aa o kırmızımı kiremit renklimi hapmıydı :26: Cataflam, küçük:44:

Evet, kalpleri birmiş
Bende ne alacağımı buldum
Ne zaman gönderelim 26sı çok geç değilmi bence 20sinde gönderelim yanisi olur muu??

Nekk bacağımı da biyere çarpmamaya çalışıyorum, değince acıyo haifi morluk var gene, ama şişi indi....

özellikle gece yan yatarken bacaklarım üst üste geliyo ya canım acıyo, pergel gibi açıyom 2 gündür :))

çikolata daha çok ağrıtır kakao var canım sen arveles ya da buskopan iç, onlar etkilemiyor regli.

Tiksindin mi?

buscopanı dr ablama regl sancıları için vermişti ...
Canım şimdi biraz indi ağrısı, biara vurdu öle demmkki,

tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum şimdi eşimden bi ton fırça yedim pekmez niye içmiyomuşumda akşam burnumu kapatıp zorla tıkayacakmışta iyi üzerine kusarım dediim tmm dedi :)))

ayy bende hiç sevmem küçükkene babamın korkusundan bende burnumu tıkar gözlerimi sıkı sıkı yumar öle içerdim :))

beim de kafamda 2 kişi vardı, onlardan biri çıktı tesadüf

kararlaştıralım mı tam olarak ne zaman yollıcaz? kargo kaç günde getirir ben pek kargo kullanmadığım için bilmiyorum da:26:

artık eskisi gibi diilsin nie taşıosun sen ağır poşetleri yaa bi daha duymayım

evet evet o hap

Evet, kalpleri birmiş
Bende ne alacağımı buldum
Ne zaman gönderelim 26sı çok geç değilmi bence 20sinde gönderelim yanisi olur muu??
hafta sonu alırız bence çoğumuz pzt verelim kargoya
hele bissmillahhh barim 23ü felan olsun yaa, panik yaptırtmayın şindi bana
hııı, dikkat edin bir dahasına geçer o hafta sonu :/

tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum şimdi eşimden bi ton fırça yedim pekmez niye içmiyomuşumda akşam burnumu kapatıp zorla tıkayacakmışta iyi üzerine kusarım dediim tmm dedi :)))
ben bayılıyorum pekmeze

zuzu bence benim avatarı sen kullanmalısın bacağı yaralı
yara değil o jartiyer bence ama evet zuzu kullanabilir onu, bacakları çok güzel çinkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…