- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Off kızlar yaa dayanamadım bi bulantı hapı daha aldım doktor günde 2 tane içebilirsin demesine ve prospektüsünde gebeler rahatça kullanabilir demesine rağmn hiç içime sinmio ama napiim işyerinde çok zor oluyorBu arada haftaya yollarım ben hediyeyi yaaa 26sına kadar beklemeyelim ne alcağımı buldumm
amin canım çok sağol
aynen ben de tırsıom şimdiden
neyse en iyisi çalışmak. müzikte açayım çalışayım
Özgeee
..
ay şu çok komiğime gidiyor yaa
Sevdiğini serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma.
heh onun gibi bişe
Ahahaha bu ne kız Allah seni napmasın çok güldüm yaaa
Keser döner sap döner gün döner hesap döner yaprak döner tavuk döner sevgili döner
sevdiğini serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma.
keser döner sap döner gün döner hesap döner yaprak döner tavuk döner sevgili döner
Yarenay, senin reglin az gelmişti, yaptın mı bir test daha
Yarenay, senin reglin az gelmişti, yaptın mı bir test daha
zuzuu seninde ertesi gün hapından sonra bi kanama olmadı belki sen de
Zuzunun ovulasyon günü değildi hesaplamıştık
rüyamda saçlarımı simsiyah görmüştümşimdi hatırladım baktım hemen ve şöyle yazıo
Kadinin rüyada saçim siyah görmesi kocasinin onu sevmesi ve kocasinin halinin dogruluguna isarettir
sizin bildiğiniz bişi var mı peki :44:
rüyamda saçlarımı simsiyah görmüştümşimdi hatırladım baktım hemen ve şöyle yazıo
Kadinin rüyada saçim siyah görmesi kocasinin onu sevmesi ve kocasinin halinin dogruluguna isarettir
sizin bildiğiniz bişi var mı peki :44:
zuzuu seninde ertesi gün hapından sonra bi kanama olmadı belki sen de
kadinin rüyada saçim siyah görmesi kocasinin onu sevmesi ve kocasinin halinin dogruluguna isarettir
Sizin bildiğiniz bişi var mı peki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?