2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Özgeee
..
ay şu çok komiğime gidiyor yaa
Sevdiğini serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma.

ben o kadar bulantıya rağmen içmedim daha hiç bulantı ilacı. zaten doktorum da eczacımız da tamamen psikolojik bulantı varsa hiç bişe durdurmaz dedi.

neyse en iyisi çalışmak. müzikte açayım çalışayım

kolay gelsin canım

Özgeee
..
ay şu çok komiğime gidiyor yaa
Sevdiğini serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma.

Ahahaha bu ne kız Allah seni napmasın çok güldüm yaaa
Keser döner sap döner gün döner hesap döner yaprak döner tavuk döner sevgili döner

nihayet patron dışarı çıktı da bir nefes alabildik yahu... evde olmaktan daha iyiymiş çalışmak ya. bu hafta nasıl geçti anlamadım o kadar strese rağmen. bu aralar sürekli aklımda İzmir var benim. anneme yakın olsam, arkadaşlarıma yakın olsam, kızları evime çağırıp parti versem diyorum hep

bi de bende bu aralar sürekli bir baş dönmesi var kızlar ya, anlayamıyorum. bu aralar dediğim de izindeyken de vardı yani. neden oluyor anlamıyorum. ama çok kötü etkiliyor beni.

bu arada ben de bugün 1,5 lt. su içtim, 4. şişemi doldurdum az önce. afferin bana

nihayet patron dışarı çıktı da bir nefes alabildik yahu... evde olmaktan daha iyiymiş çalışmak ya. bu hafta nasıl geçti anlamadım o kadar strese rağmen. bu aralar sürekli aklımda İzmir var benim. anneme yakın olsam, arkadaşlarıma yakın olsam, kızları evime çağırıp parti versem diyorum hep

bi de bende bu aralar sürekli bir baş dönmesi var kızlar ya, anlayamıyorum. bu aralar dediğim de izindeyken de vardı yani. neden oluyor anlamıyorum. ama çok kötü etkiliyor beni.

bu arada ben de bugün 1,5 lt. su içtim, 4. şişemi doldurdum az önce. afferin bana

rüyamda saçlarımı simsiyah görmüştüm şimdi hatırladım baktım hemen ve şöyle yazıo
Kadinin rüyada saçim siyah görmesi kocasinin onu sevmesi ve kocasinin halinin dogruluguna isarettir
sizin bildiğiniz bişi var mı peki :44:

akşam yemek derdim kalmadı galiba :)) eşim aradı kuzenine (halasının kızı) gitmek istiyormuş ne diyorsun tmm ara dedim aramış gelin demiş. oraya gidicez.

tabi ben iş çıkışı direk gidicem k.vlidemde direk gelicek eşimde görücemle çocuğu alıp geleceklermiş. zaten anası gelirse o gelmezse çatlar görümcem.

kuzenin oğlu biraz yaramaz çocukları çok döver görümcem her seferinde binlerce kez tövbe eder daha gitmem diye ama her gittiğimizde bende gelicem der.

bu okuduğun yoruma göre yor canım. rüyayı nasıl yorumlarsan öyle olur. hayra yor

neye yorarsan o olur daha karıştırma
bu da kocişine

Son düzenleme:
zuzuu seninde ertesi gün hapından sonra bi kanama olmadı belki sen de

Geçen ay 16 snda olmuştum, yarın 16 sı

bu yorumu beğendim :)

benim de akşama yemeğim hazır, taze fasülye ve domatesli bulgur pilavım var. yanına yoğurt çıkarırım bitti gitti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…