evet evet o hap
Hııı, dikkat edin bir dahasınaGeçer o hafta sonu :/
yara değil o jartiyer benceAma evet zuzu kullanabilir onu, bacakları çok güzel çinkim
sana dedim:13:
Geçer bencede :)
Avataramı dedin bilmiyom da ,ben üstüme aldım gitti
yok artıkşekr yedim demin susattı...bugünkü ilk suyumu aldım,1 bardak masamda duruyo, 2 yudumunu içtim :)) bakalım nezaman biticek o bardak :)))
bi süre kalsın bakalım ama sıkılıoum yaa :26:dileeeek avatarın çokgzel olmuuuş, bunu değiştirme
hele bissmillahhh barim 23ü felan olsun yaa, panik yaptırtmayın şindi bana
yara değil o jartiyer benceama evet zuzu kullanabilir onu, bacakları çok güzel çinkim
sana dedim
ay ben hiç su içmiyorum yaa, kurudum gittim
ben de içim bari 1 bardak
yok artıkkızım kuruyacaksınız yaa ılık su içebilir misin peki
ben ılık içioum evde 1,5litrelik şaşalım dün peteğin üzerindeydi yatmadan bir içmişim eşim çüşşş dedi dana mı yedin hayatın dio sıcak su içsende kanamazmışsın
bi süre kalsın bakalım ama sıkılıoum yaa :26:
napım yaa heyecan yaptım siz bilirsiniz
jartiyer mi yara bandıydı o bee :44:
Günün rengi: Pembe
Bugün Ay Aslan burcunda. Bugün Merkür gerilemesi bitti, fakat 3 gün daha gölgesi devam edyor.Değişim ve yenilikler için hala uygun bir günde değilsiniz.
püfff canım sıkılıyor, öğlen yemeğinden sonra dişlerimi de fırçalamadım, gidip yapim bari
Oynak özge
Dilek senden utandım,bitirdim bardağımı
tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum şimdi eşimden bi ton fırça yedim pekmez niye içmiyomuşumda akşam burnumu kapatıp zorla tıkayacakmışta iyi üzerine kusarım dediim tmm dedi :)))
beim de kafamda 2 kişi vardı, onlardan biri çıktı tesadüf
kararlaştıralım mı tam olarak ne zaman yollıcaz? kargo kaç günde getirir ben pek kargo kullanmadığım için bilmiyorum da:26:
artık eskisi gibi diilsin nie taşıosun sen ağır poşetleri yaa bi daha duymayım
ben de hiç sevmem ama benm de eşim alıştırdı zorlaya zorlaya ama yiyemem suya karıştırıp içerim sadece azcık suyla.
2 güne getirir canım
:26: taşıyabilirim sandım ama ııh taşıyamadım karnımın altına bi top gelip oturdu sanki. peki bi daha yapmam. eşimde kızdı zaten bundan sonra en ufak bşi bile söle ben getireyim dedi.
Canım yorma kendini niye taşıdın ki bi daha ağır taşıma sakın
fena uyku bastı
maşallahh kızlar
sağlıkla alın kucağınıza inş
bi avazda doğurun
ayy inşallah korkuyorum ben doğumdan
benm gibi koy kafayı masaya uyu, ben biraz önce yarım saat kadar uyudum. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?