2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet evet o hap

Hııı, dikkat edin bir dahasına Geçer o hafta sonu :/

yara değil o jartiyer bence Ama evet zuzu kullanabilir onu, bacakları çok güzel çinkim

:13:

Geçer bencede :)

Avataramı dedin bilmiyom da ,ben üstüme aldım gitti

şekr yedim demin susattı...bugünkü ilk suyumu aldım,1 bardak masamda duruyo, 2 yudumunu içtim :)) bakalım nezaman biticek o bardak :)))

şekr yedim demin susattı...bugünkü ilk suyumu aldım,1 bardak masamda duruyo, 2 yudumunu içtim :)) bakalım nezaman biticek o bardak :)))
yok artık kızım kuruyacaksınız yaa ılık su içebilir misin peki
ben ılık içioum evde 1,5litrelik şaşalım dün peteğin üzerindeydi yatmadan bir içmişim eşim çüşşş dedi dana mı yedin hayatın dio sıcak su içsende kanamazmışsın
dileeeek avatarın çokgzel olmuuuş, bunu değiştirme
bi süre kalsın bakalım ama sıkılıoum yaa :26:
hele bissmillahhh barim 23ü felan olsun yaa, panik yaptırtmayın şindi bana

yara değil o jartiyer bence ama evet zuzu kullanabilir onu, bacakları çok güzel çinkim

napım yaa heyecan yaptım siz bilirsiniz
jartiyer mi yara bandıydı o bee :44:

Günün rengi: Pembe
Bugün Ay Aslan burcunda. Bugün Merkür gerilemesi bitti, fakat 3 gün daha gölgesi devam edyor.Değişim ve yenilikler için hala uygun bir günde değilsiniz.

püfff canım sıkılıyor, öğlen yemeğinden sonra dişlerimi de fırçalamadım, gidip yapim bari

sana dedim
ay ben hiç su içmiyorum yaa, kurudum gittim
ben de içim bari 1 bardak

İÇ CANIM :)

NAPİMM YA İÇEMİYOM SU ...

YUHH 1,5 LT HEE MAŞALLAH

AY YOKK IYYY ILIK SU MU İÇEMEMM

DÜNDE PEMBE DEĞİLMİYDİ :44:

GİT FIRÇALA GEL HADİ... BENDE SIKILDIM,ÖNÜMDE DE İŞ VAR ASLINDA, YAPSAM, AMA NERDEEEE

Salla salla birazda buraya
Haydi salla birazda oraya
Salla çalkala endamın yürüsün
Anasının gözüsün, uyusun da büyüsün

[video=dailymotion;x9fgh9]http://www.dailymotion.com/video/x9fgh9_kendi-salla-yeni-klip-2009-h-q_music[/video]

tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum şimdi eşimden bi ton fırça yedim pekmez niye içmiyomuşumda akşam burnumu kapatıp zorla tıkayacakmışta iyi üzerine kusarım dediim tmm dedi :)))

ben de hiç sevmem ama benm de eşim alıştırdı zorlaya zorlaya ama yiyemem suya karıştırıp içerim sadece azcık suyla.

beim de kafamda 2 kişi vardı, onlardan biri çıktı tesadüf

kararlaştıralım mı tam olarak ne zaman yollıcaz? kargo kaç günde getirir ben pek kargo kullanmadığım için bilmiyorum da:26:

2 güne getirir canım

artık eskisi gibi diilsin nie taşıosun sen ağır poşetleri yaa bi daha duymayım

:26: taşıyabilirim sandım ama ııh taşıyamadım karnımın altına bi top gelip oturdu sanki. peki bi daha yapmam. eşimde kızdı zaten bundan sonra en ufak bşi bile söle ben getireyim dedi.

Canım yorma kendini niye taşıdın ki bi daha ağır taşıma sakın

Off kızlar yaa dayanamadım bi bulantı hapı daha aldım doktor günde 2 tane içebilirsin demesine ve prospektüsünde gebeler rahatça kullanabilir demesine rağmn hiç içime sinmio ama napiim işyerinde çok zor oluyor Bu arada haftaya yollarım ben hediyeyi yaaa 26sına kadar beklemeyelim ne alcağımı buldumm

maşallahh kızlar
sağlıkla alın kucağınıza inş
bi avazda doğurun

amin canım çok sağol

ayy inşallah korkuyorum ben doğumdan

aynen ben de tırsıom şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…