2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Koptumm yaaa alttan ye velle velle gelio haa
Bende utanıyordum ammaa oyunu iyice öğrenince iki kıvırınca önünde açılıosun Ay 2 .yıldönümüe yapsammı ki Bu arada kargoo sanamıı

ayyy çatlak yaaa

bold kısım bana bi tanıdık geldi benimkide çok odundur adamın sevmesi bile kapa dün oturuoum kafamı buzdolabına yaslamıştım sevcem die geldi şak die bi öptü kafam küttt dolapta ya mümkünse sevme dedim
kadınlar kocam beni öpsün die delirio sende istemiosun dio
ecik yumşak yumşak ol dioum
ağaç konusuna gelince geçen yıl biz almıştık ve süslemiştik yine hazırlamak istioum süslerim ışıklarım duruo ama evde olmıcaz ki:26:

nigarım sen şimdi yemekleri bi düşün kıyafet falan ayarladın mı saçların ne durum
bana bunlarla gel nigarrr :44:

acıktım yaa nihayet geldi yemek vakti
afiyet olsun canım.

Koptumm yaaa alttan ye velle velle gelio haa
Bende utanıyordum ammaa oyunu iyice öğrenince iki kıvırınca önünde açılıosun Ay 2 .yıldönümüe yapsammı ki Bu arada kargoo sanamıı
söylemek gibi olmasın ama hayır ayy yandı devreler hep zuzunun kuralları yüzünden

ay güldüm ama yaa
..
bebeyim yemek olayını bilmiyorum, pasta yapamiycam ama sanıyorum ki, saçlarıma kendim fön çektim, eve gidince düzeltirim tekrar..
tayt ve tişört giycem ev içinde elbise giyersem kahkahayı patlatır benim ormantiğim
yemek bilmiyorum hiç :26: ne yapsam ki böyle atıştırmalık ve pratik ama zamanım yok :26:
yemeğim var dünden gerçekten onları da koyarım masaya ahahah

bugün doğum günü, güzel bir sofra hazırliycam (dünden kalan yemekleri yeriz demiştim)
ne yapsam bilmiyorum gerçi de, düşünüyorum hala

nice yaşlara

seni gidi seniiii cool takılıcak dün kü yemekleri yeriz dicek sonra tataaaaa
...
Nekk senin eşinde hiçbişeyi sevmio kii onu süsle ağaç yerine :13:

ay birde varyaaaa tıkladım videoya aras kargo geldi, teslim alıyorum gelen şeyleri sesini de kısmıştım ama sessizlik oluştu alttan ye velle velle geliyo, utandım yaa Adam diycek; bu kız ne dinliyo işyerinde

..

Kuzuuu önemli olan geceeeee :89::89:

oh ne güzel olmuş, benim eşim de seviyor Allahtan hemen alalım dedi

ay ne güzel ne zaman geleceksiniz izmire yarenaycım?

Bu arada Nektarım eşinin doğum günü için yapabileceğin en özel şey kendineşık ve sexy bi takım alman hem sana hem eşine hediye olur

her iki cümle için deee :13:

kuzum sen daha ii bilirsin yemeklerin varya atıştırmalık yap tabii ki
saç ve kıyafette tmm
zaten para durumun ortada çok bişi alamazsın evinizde ne varsa yani
peki alkol kullanıo musunuz belki 2 bira dicektim atıştırmalıkların yanında karşılıklı içilebilir

nice yaşlara

Kuzuuu önemli olan geceeeee :89::89:
teşekkür ederim zuzummm
dimmi

teşekkür ederim canım
takım olayı evde okadar çok daha hiç giymediğim var ki, onun görmediği değerlendiriyim ben bu akşam
evde şarap var ama eşim içmez sanki hacı hoca çocuğu

hatta var ya hiç beklenmedik bir anda çırılçıplak yanında bitiverince de acayip etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…