hee seviyo seviyo da böyle oynayacak biri de lazım tabisi
yaa ben oynarken eşimden çekiniyorum, kendi başıma olunca Allah allahhh diyip bi başlıyorum ama onun yanında ıhh
..
ay birde varyaaaa tıkladım videoya aras kargo geldi, teslim alıyorum gelen şeyleri sesini de kısmıştım ama sessizlik oluştu alttan ye velle velle geliyo, utandım yaaadam diycek; bu kız ne dinliyo işyerinde
ayyy çatlak yaaaAç sende mezdekeyi ya habibi yalllahh yallh yallahh giy şıngırtılı mıngırtılı bişi döktür döktürr :)))
Ay ben bunu evlilik yıldönümümüzde düşünmüştü hee ama dansöz kıyafeti bılamıştmOlsaydı
Güzel bi hediye madem öyle hoşlaşıyo:)))
ya özgem benim eşim öyle mum ışığında yemek, yıldönümümüzde tekrar gelinlik giymek, romantik müzik açıp dans etmek felan olaylarını sevmiyo ne bilim..
ona açıcaksın mezdekeyi ya habibi yallahh diyegeçeceksin karşısına ay allahım
yılbaşı ağacı ayrı bişi ama ona da geçen sene mırın kırın etmişti.
afiyet olsun canım.acıktım yaa nihayet geldi yemek vakti
söylemek gibi olmasın ama hayır
Koptumm yaaa alttan ye velle velle gelio haa
Bende utanıyordum ammaa oyunu iyice öğrenince iki kıvırınca önünde açılıosunAy 2 .yıldönümüe yapsammı ki Bu arada kargoo sanamıı
ayyy çatlak yaaa
bold kısım bana bi tanıdık geldi benimkide çok odundur adamın sevmesi bile kapa dün oturuoum kafamı buzdolabına yaslamıştım sevcem die geldi şak die bi öptü kafam küttt dolaptaya mümkünse sevme dedim
kadınlar kocam beni öpsün die delirio sende istemiosun dio
ecik yumşak yumşak ol dioum
ağaç konusuna gelince geçen yıl biz almıştık ve süslemiştik yine hazırlamak istioum süslerim ışıklarım duruo ama evde olmıcaz ki:26:
nigarım sen şimdi yemekleri bi düşün kıyafet falan ayarladın mı saçların ne durum
bana bunlarla gel nigarrr :44:
bugün doğum günü, güzel bir sofra hazırliycam (dünden kalan yemekleri yeriz demiştim)
ne yapsam bilmiyorum gerçi de, düşünüyorum hala
seni gidi seniiii cool takılıcak dün kü yemekleri yeriz dicek sonra tataaaaa
...
Nekk senin eşinde hiçbişeyi sevmio kii onu süsle ağaç yerine:13:
ay birde varyaaaa tıkladım videoya aras kargo geldi, teslim alıyorum gelen şeyleri sesini de kısmıştım ama sessizlik oluştu alttan ye velle velle geliyo, utandım yaaAdam diycek; bu kız ne dinliyo işyerinde
afiyet olsun canım.
Söylemek gibi olmasın ama hayırAyy yandı devreler hep zuzunun kuralları yüzünden
bebeyim yemek olayını bilmiyorum, pasta yapamiycam ama sanıyorum ki, saçlarıma kendim fön çektim, eve gidince düzeltirim tekrar..
Tayt ve tişört giycem ev içinde elbise giyersem kahkahayı patlatır benim ormantiğim
Yemek bilmiyorum hiç :26: Ne yapsam ki böyle atıştırmalık ve pratik ama zamanım yok :26:
Yemeğim var dünden gerçekten onları da koyarım masaya ahahah
geçen (yani ilk yılbaşımızda) eşim bana süprüz yapmıştı...yılbaşı akşama benden önce eve gitmiş..salonun bi köşesinde ağacımızı süslemişti
Bu senede benim evimde parti olcağından gene süslücez, hatta balonla falanda süslücem eviiInşallah o cumartesi çalışmayız da ,rahat rahat yaparım hazırlığımı
canım hayırlı olsun güle güle kullanın arabanızı. kazasız belasız inşallah.
ben sadece hafta sonları makyaj adına birşeyler yaparım o kadar. onda da far, kalem, rimel, ruj ve çok az allık. zati çok beceremiyommm
geçen gün biz de alıyorduk ağaç ama son anda vazgeçtik. hem yılbaşı akşamı Girne'ye gideceğimizden hem de seneye inşallah İzmir'de süsleriz evimizi dedik. kalabalık oluruz hem, eğlenceli olur
oh ne güzel olmuş, benim eşim de seviyor Allahtan hemen alalım dedi
Bu arada Nektarım eşinin doğum günü için yapabileceğin en özel şey kendineşık ve sexy bi takım alman hem sana hem eşine hediye olur
afiyet olsun canım.
söylemek gibi olmasın ama hayırayy yandı devreler hep zuzunun kuralları yüzünden
ay güldüm ama yaa
..
bebeyim yemek olayını bilmiyorum, pasta yapamiycam ama sanıyorum ki, saçlarıma kendim fön çektim, eve gidince düzeltirim tekrar..
tayt ve tişört giycem ev içinde elbise giyersem kahkahayı patlatır benim ormantiğim
yemek bilmiyorum hiç :26: ne yapsam ki böyle atıştırmalık ve pratik ama zamanım yok :26:
yemeğim var dünden gerçekten onları da koyarım masaya ahahah
teşekkür ederim zuzummmnice yaşlara
Kuzuuu önemli olan geceeeee:89::89:
teşekkür ederim canımoh ne güzel olmuş, benim eşim de seviyor Allahtan hemen alalım dedi
ay ne güzel ne zaman geleceksiniz izmire yarenaycım?
Bu arada Nektarım eşinin doğum günü için yapabileceğin en özel şey kendineşık ve sexy bi takım alman hem sana hem eşine hediye olur
evde şarap var ama eşim içmez sanki hacı hoca çocuğukuzum sen daha ii bilirsin yemeklerin varya atıştırmalık yap tabii ki
saç ve kıyafette tmm
zaten para durumun ortada çok bişi alamazsın evinizde ne varsa yani
peki alkol kullanıo musunuzbelki 2 bira dicektim atıştırmalıkların yanında karşılıklı içilebilir
teşekkür ederim zuzummm
dimmi
teşekkür ederim canım
takım olayı evde okadar çok daha hiç giymediğim var ki, onun görmediğideğerlendiriyim ben bu akşam
evde şarap var ama eşim içmez sanki hacı hoca çocuğu
zuzum faceine bak
teşekkür ederim zuzummm
dimmi
zuzum faceine bak
ne çevirdiniz ikiniz bakimmsen var ya sennn
evde şarap var ama eşim içmez sanki hacı hoca çocuğu
Hoşgeldin Speddy-gonzales
ne çevirdiniz ikiniz bakimm
ormantik adamlar genelde alkol kullanır daondan sölemiştim ama seninki içmiomuşuz
ama luxxorun dedigi gibi takımı giyip elinde kadehle süzülerek yanına oturursan kafaya diker adam yani
ne çevirdiniz ikiniz bakimm
ormantik adamlar genelde alkol kullanır daondan sölemiştim ama seninki içmiomuşuz
ama luxxorun dedigi gibi takımı giyip elinde kadehle süzülerek yanına oturursan kafaya diker adam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?