2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar babamın evindeyken yılbaşında ağaç almaya çok özenirdik annemle, babam kesinlikle ve şiddetle karşı çıkardı "gavur adeti, hristiyan adeti" şeklinde, ya sonuçta ağaç almakla hristiyan olmuyorsun ki ne güzel bir süs hep derdim evlenince alıcam diye ağacımın süsleri hazır şimdi kendini de netten sipariş ettim 120cm

Son düzenleme:
ay böyle ipucu verdin, yok söylemeyelim, etmeyelim, gelen sussun felan denilince çatt diye söylyesim geliyo oyunbozanlık yaptım yapıcam haberiniz olsun

Kızlar yaa, mesajlarımın hepsini sildim ....

Kargo takibi amacıyla , hediyesini kargoya teslim edenler yada teslim alanlar....lütfen "hediyemi teslim aldım" / "hediyemi teslim ettim" diye mesaj gönderirlerse bana , kim almış kim vermiş takip edebileyim

Ona göre derimki, tamm kimse kalmadı ,hadi açıklayalım

geçen (yani ilk yılbaşımızda) eşim bana süprüz yapmıştı...yılbaşı akşama benden önce eve gitmiş..salonun bi köşesinde ağacımızı süslemişti

Bu senede benim evimde parti olcağından gene süslücez, hatta balonla falanda süslücem evii Inşallah o cumartesi çalışmayız da ,rahat rahat yaparım hazırlığımı

beni biliyosun zaten verdim pazartesi, işte herkes de biliyo mesaj atmim şimdi çinkim söyledim zaten
benim yılbaşı ağacım yok, ama olmasını çok istiyorum :26: eşim de sevmiyo öyle şeyleri

Son düzenleme:
beni biliyosun zaten verdim pazartesi, işte herkes de biliyo mesaj atmim şimdi çinkim söyledim zaten

Benim yılbaşı ağacım yok, ama olmasını çok istiyorum :26: Eşim de sevmiyo öyle şeyleri

oki canım not aldım
genede yazmayalım buraya Off dayak yicem sizden bigün, bu hediyeler konusunda

..

Bende çok istiyorum diye süprüz yapmıştı...sende çıtlat belkim alır :)

oki canım not aldım
genede yazmayalım buraya Off dayak yicem sizden bigün, bu hediyeler konusunda

..

Bende çok istiyorum diye süprüz yapmıştı...sende çıtlat belkim alır :)

bugün doğum günü, güzel bir sofra hazırliycam (dünden kalan yemekleri yeriz demiştim)
ne yapsam bilmiyorum gerçi de, düşünüyorum hala

yemeğe kaçıyorum benn

fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)

Bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))

canım hayırlı olsun güle güle kullanın arabanızı. kazasız belasız inşallah.

ben sadece hafta sonları makyaj adına birşeyler yaparım o kadar. onda da far, kalem, rimel, ruj ve çok az allık. zati çok beceremiyommm

geçen gün biz de alıyorduk ağaç ama son anda vazgeçtik. hem yılbaşı akşamı Girne'ye gideceğimizden hem de seneye inşallah İzmir'de süsleriz evimizi dedik. kalabalık oluruz hem, eğlenceli olur

bugün doğum günü, güzel bir sofra hazırliycam (dünden kalan yemekleri yeriz demiştim)
ne yapsam bilmiyorum gerçi de, düşünüyorum hala

yemeğe kaçıyorum benn

Seni gidi seniiii cool takılıcak dün kü yemekleri yeriz dicek sonra tataaaaa
...
Nekk senin eşinde hiçbişeyi sevmio kii onu süsle ağaç yerine :13:

Seni gidi seniiii cool takılıcak dün kü yemekleri yeriz dicek sonra tataaaaa
...
Nekk senin eşinde hiçbişeyi sevmio kii onu süsle ağaç yerine :13:

ya özgem benim eşim öyle mum ışığında yemek, yıldönümümüzde tekrar gelinlik giymek, romantik müzik açıp dans etmek felan olaylarını sevmiyo ne bilim..
ona açıcaksın mezdekeyi ya habibi yallahh diye geçeceksin karşısına ay allahım
yılbaşı ağacı ayrı bişi ama ona da geçen sene mırın kırın etmişti.

Son düzenleme:

Aç sende mezdekeyi ya habibi yalllahh yallh yallahh giy şıngırtılı mıngırtılı bişi döktür döktürr :)))
Ay ben bunu evlilik yıldönümümüzde düşünmüştü hee ama dansöz kıyafeti bılamıştm Olsaydı
Güzel bi hediye madem öyle hoşlaşıyo:)))

Bu sana o zaman
[video=youtube;pto96RqxZw4]http://www.youtube.com/watch?v=pto96RqxZw4[/video]

hee seviyo seviyo da böyle oynayacak biri de lazım tabisi
yaa ben oynarken eşimden çekiniyorum, kendi başıma olunca Allah allahhh diyip bi başlıyorum ama onun yanında ıhh
..
ay birde varyaaaa tıkladım videoya aras kargo geldi, teslim alıyorum gelen şeyleri sesini de kısmıştım ama sessizlik oluştu alttan ye velle velle geliyo, utandım yaa adam diycek; bu kız ne dinliyo işyerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…