Opel astra aldık dizel;39250 ye geldi. Aralık için MTV ödemek istemiyoruz ocakta teslim alacaz.
benim hediyem henüz gelmedi demekki bana sirken ya da elfi gönderecek
opel astra aldık dizel;39250 ye geldi. Aralık için mtv ödemek istemiyoruz ocakta teslim alacaz.
zuzu kızacaksın biliyorum ama ben yine evde unuttum bu gidişte en geç yollayan ben olucam. :)))
fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)
Bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))
ooo süper eşimin almayı düşündüğü araba da o aynısı dizel otomatik düşünüyoruz ama biz ben anca otomatiğe biniom çünkü inşallah yaza istiyoruz bebikten önce bakalım kısmet
Allaaamm senin bu sabırsızlığın deli etti beni
Piki gönderen ,alan bana bildirsin mesajla :)))
herkese ulaşmadı ama emin ol dilekSana kötü haber
daha kimse almadıki hediyesini :)))
umarım siz de alırsınız yaza :)
bizimkisi manuel; bakalım benim trafikte maceralarım nasıl olacakönce ağır trafikte biraz ders almam gerekecek. dun eşim çok komikti galeride oturdu aracın içine 10-15 dk hiç çıkmadı. Ben dışarda bekliyorum artık baktım çıkacağı yok dedim yürüüü evde yemek yok acıktım ben kendi aracımızla oynarsın
annemde o stik kapatıcıdan kullanıyor göz altlarına, babam da koyu rengini problemli bölgelerine
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın inş. cnm bizimki de opel astra ama 2009 ve lpg'li, bahsetmiştim zaten alırken dimmi
ben makyaj yapamıom yaa hem eşim sevmio hem de ben beceremem zaten bilmem ki fondöten far eyeliner sürmeyi mesela. tek yaptığım rimel+hafif ruj
Baban mı
rimel sürmekte marafett kuzumm
ben 3 kat farklı rimel sürüoum kıvırıcıyla uğraşıoum gözüm çıkacak bi gün valla
şimdi kalın kalem çekme işlemleri uyguluoum kıpkırmızı ateşli kırmızı rujum ve parıltılı fuşya rujum eksik olmuo
o altına beyaz far ve şeftalı allğım vazgeçilmezim
ama bugün hiç bişi yok geç kalınca
sirken arabanız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin canım
şimdi kalın kalem çekme işlemleri uyguluoum kıpkırmızı ateşli kırmızı rujum ve parıltılı fuşya rujum eksik olmuo
evet canım, yüzünde çok çabuk akne çıkıyor,azcık sürüp yayıyor hem kurutuyor makyaj amaçlı dğil yani.
ben de kremimi sürüyorum üstüne fondotenimi, kalemimi rimelimi göz altıma beyaz farımı, bazen de rujumu sürüyorum ama ben kırmızı ruj severimm :) allığım benm de şeftaliii
benim hediyem henüz gelmedi demekki bana sirken ya da elfi gönderecek
daha kimse almadıki hediyesini :)))
bunu da nerden çıkardın :26:
benimki çoktan ulaşmış olmalı çünkü ilk ben gonderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?