2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Opel astra aldık dizel;39250 ye geldi. Aralık için MTV ödemek istemiyoruz ocakta teslim alacaz.

ooo süper eşimin almayı düşündüğü araba da o aynısı dizel otomatik düşünüyoruz ama biz ben anca otomatiğe biniom çünkü inşallah yaza istiyoruz bebikten önce bakalım kısmet

fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)

Bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))

hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın inş. cnm bizimki de opel astra ama 2009 ve lpg'li, bahsetmiştim zaten alırken dimmi

ben makyaj yapamıom yaa hem eşim sevmio hem de ben beceremem zaten bilmem ki fondöten far eyeliner sürmeyi mesela. tek yaptığım rimel+hafif ruj

ooo süper eşimin almayı düşündüğü araba da o aynısı dizel otomatik düşünüyoruz ama biz ben anca otomatiğe biniom çünkü inşallah yaza istiyoruz bebikten önce bakalım kısmet

umarım siz de alırsınız yaza :)

bizimkisi manuel; bakalım benim trafikte maceralarım nasıl olacakönce ağır trafikte biraz ders almam gerekecek. dun eşim çok komikti galeride oturdu aracın içine 10-15 dk hiç çıkmadı. Ben dışarda bekliyorum artık baktım çıkacağı yok dedim yürüüü evde yemek yok acıktım ben kendi aracımızla oynarsın

daha kimse almadıki hediyesini :)))

cumaya kadar açıklanmayacaktı zati ya alan varsa bile söylemesin

inşallah canım. Erkeklerin bu araba tutkusu zatenn

rimel sürmekte marafett kuzumm
ben 3 kat farklı rimel sürüoum kıvırıcıyla uğraşıoum gözüm çıkacak bi gün valla
şimdi kalın kalem çekme işlemleri uyguluoum kıpkırmızı ateşli kırmızı rujum ve parıltılı fuşya rujum eksik olmuo
o altına beyaz far ve şeftalı allğım vazgeçilmezim
ama bugün hiç bişi yok geç kalınca

sirken arabanız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin canım

ben de kremimi sürüyorum üstüne fondotenimi, kalemimi rimelimi göz altıma beyaz farımı, bazen de rujumu sürüyorum ama ben kırmızı ruj severimm :) allığım benm de şeftaliii

hey maşallh helal sana çok özeniyoum böylemakyaj yapanlara yaaaa

ben hiç pudra fondoten kullanmıyorum. sadece allık ve göz kalemi bu aralar. ama halim varsa rimelde sürüyorum ruj olarakta dudak kremi kullanıyorum o da biraz renk veriyor.

evet canım, yüzünde çok çabuk akne çıkıyor,azcık sürüp yayıyor hem kurutuyor makyaj amaçlı dğil yani.

Aa akneleri kurutuyormu o :26:Bende daha fazla çıkartıyor gibime geliyor ama allığında etkisi fazla önceden hiçbişe yoktu yüzümde makyaj temizleme jeli kullanıyorum üstüne de nemlendirici krem fondoten bile kullanmam ama üniv. ve işe başladıktan sonra hep makyaj yapınca siyah noktalar oluşuyo sinir oluyorum.

ben de kremimi sürüyorum üstüne fondotenimi, kalemimi rimelimi göz altıma beyaz farımı, bazen de rujumu sürüyorum ama ben kırmızı ruj severimm :) allığım benm de şeftaliii

ben de normal günümde (bulantım yoksa) pudramı, üstüne pembe allığımı, pembe tonlarında rujumu, eyeliner ve rimelimi sürerim

teşkkürler dilek :))

içinizde en paspal benim sanırım dun ders çalışırken eşim masaya ben de kanepeye uyumuş kalmışız yerimize geçtiğimde saat 3tü sabah resmen sürünerek kalktım uyandığımda hala kulaklarımda alarm sesleri çalıyordu ; alışkanlık yaptı sanırım

Zuzu msj kutun doluu
Uff yaa gönderin hemen de alalım artık heyecanlanıyorum kiii :))
Artık varya kargo arabası geldi mi bana geldi bana geldi diyorum sonra ıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…