- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
günaydın kızlarr
bu sabah çok mutsuzum canım çok sıkılıo umarım düzelirim uykum da var
katılıyorum :13:
birde benim bu cumartesi k.validemler gelecekmiş daha belli değil ama yatılı hemdeben hiç dinlenemiycem
Günaydın herkese
günaydın kızlar. hafta sonu yaklaştıkça enerjim artıyorböyle tek gün izinli çok zor oluyor ya. bence bayanlara 2 gün vermeliler. bir gün ev temizliği için, diğer gün dinlenmek için.
birde benim bu cumartesi k.validemler gelecekmiş daha belli değil ama yatılı hemdeben hiç dinlenemiycem
Günaydın herkese
günaydın kızlarr
hayırdır canım ölesine mi?
Günaydın herkese
günaydın kızlarr
Günaydın herkese...
Nek anlatsanaa nasıl geçtii dün
Dilek bende öyleyim bugün yataktan kalkasım gelmedi bugün eşim kalkmayalım gitmeyelim dedi amakalktık mecburen geldik işte
Yarenay aynen keşke öyle olsa ne güzel olurdu en azından cumartesi yarım gün olsa o bile yeter tek gün izinli olmuyo ki.
Eki Görüntüle 311574
kızlarr eşim bana yılbaşı hediyesi, bu düdüklü tencereyi almışş....benimki normal bi düdüklüydü, açmakta zorlanıyodum bazen :)
bu çok kolay açılıyo..
pazargünü evkur a gitmiştik, orda gördük .... kadın diyo çorbayı 2dk da, kurufasulyeyi 5dk da pişiriyo ...üstünde bi yuvarlağı varya, o yemek piştikçe yukarı çıkıyo sarı/yeşil/kırmızı çizgisi var :) kırmızıya gelince pişmiş oluyomuş :))) bide buharda sebze pişirmek için ayrıca bi kabı var içindeçok hoşuma gitmişti, kaşla göz arası gitmiş siparişini vermiş
Nekkkkk akşam nasıl geçti??
yoğun geçmiş nek gelemedi
Günaydın herkese...
Nek anlatsanaa nasıl geçtii dün
Dilek bende öyleyim bugün yataktan kalkasım gelmedi bugün eşim kalkmayalım gitmeyelim dedi amakalktık mecburen geldik işte
Yarenay aynen keşke öyle olsa ne güzel olurdu en azından cumartesi yarım gün olsa o bile yeter tek gün izinli olmuyo ki.
kızlar valla pek bi atraksiyonlu geçmedi, hatta hatta hiç bişe olmadı --ş.dışından geliyolar sanki ,neden yatılı :26:
canımmm,nolduu :18:
kızlarr günaydın, nek anlatsana sende
evet canım, ayda yılda bir geliyolar ama geldiğinde illa ki yatıya kalıyor k. valide
onlar öle yatılı gelio muydu yaa:44:
bu yatılıyı da anlamıoum haaa
neyse akşamın detaylarını alalım kuzum
off bizde şimdi ark ile onu konuşuoduk
bıktım yaa akşamları hiç dinlenemioum ki ben
çok sinirlerim bozuldu akşam nası ağladım 1 saat boyuncagözlerim kocaman olmuşş
eşimlede atıştık tabii benim sinirim bozulunca :26:
kıyamam yaayoruldum yafrummm
yetişemioum ev olaylarına
yetişirsem dinlenemioum
eve gidioum inan ki 11 e kadar oturamıoum hep ayakta onu yap burayı hallet bende mi bi sorun var bilmioum kii
ama sıkılıoum artıkk 1 saatte tv izleyip yat sabah gün yine aynı gün
bu hayat mı şimdi :44:
http:// testyourself.tr.msn.com/iliskiler/duygu/Start.aspx
size test armağan edimmm
ya aslında kendime iş çıkartmıoum kiicanım ya, eve yetişmek için çok bunaltma kendini. ev hanımları bile zor yetişiyor, bizim yetişememiz gayet doğal. seninki biraz takıntı gibi. bence destek al canım. daha şimdiden kendini bu kadar hırpalarsan çocuk olunca çıldırırsın.
valla canım ben yarım gün çalışıyorum ama o bile insanı yormaya yetiyor inan. iş yerine girdin mi tam gün, yarım gün fark etmiyor. Alıyor bütün enerjini
kızlar valla pek bi atraksiyonlu geçmedi, hatta hatta hiç bişe olmadı --böyle bişi yok yani.
şimdi ben servisten psatnenin önünde inip pasta aldım, eve geçtim.
makinayı çalıştırdım, çamaşır katladııım..sonraa tavşanlı eşofman tuniğimi, taytımı giydim saçlarımın fönünü düzelttim
eşim 9 :20 felan da geliyor ya, 9:10 da aradım 5dakkaya evdeyim dedi. Pastamı çıkarttım, mum koydum 1 tane. Geldi, tutyum elinden mutfağa götürdüm, doğum günün kutlu olsun aşkım felan.. içeri geçtik, öyle nazlıyo beni aşkım ne şirin olmuş, psat mı almış bana felanmasayı hazırladım, yedik, pasta kestik.. kuzey-güneyi izliyoruz aynı anda.. sonra tam bişi olucak ben kıpraşıyorum "dur mutfağı toplicam yatağımıza geçelim" felan, gittim geldiğimde eşim uyuya kalmıştı koltukta. kıyamadım kalk yatağına geç dedim, ben de biraz daha etrafı toplayıp yattım, sarıldım, uyuduk. Bukadar
evet canım, ayda yılda bir geliyolar ama geldiğinde illa ki yatıya kalıyor k. validepazar kahvaltısı da lazım şimdi off
kıyamam yaa
çok takıyosun ama canım, bi akşam da hiç bişi yapma.. evin batmaz ki..
az az yap, yorma bukadar kendini.. erkekler iyi walla, çalışıyolar eve gelince bitiyor, kadınlar hem işte çalışıyo hem de eve gelince, hiç adil değil.
haklısın canım, sevgiliyken/nişanlıyken eşimle buluştuğumuzda beni eve bırakırken hep şey derdi :"seni eve bırakıp geri dönmek çok zoruma gidiyo, keşke hiç yanımdan ayrılmasan, sarılıp uyusam". Şimdi yanımda uyuyor, sarılıyor, öpüyor, kokluyoeskiden özel günlerde ayrı evlerde yataklarda yatardık şimdi bişi olmasa bile aynı yatakta uyumak herşeye değio
cmt akşam gelcekler kalcaklar pazar kahvaltı yine akşam üzeri giderler sanırım eşin pazar çalışıo muydu sen yalnız mı olcan onlarla :26:
takmasam da yapmak zorunda kalıoum kuzum yaaa ve geç saat oluo işte
10 saat burdayım bunalıoum zaten
kızlar valla pek bi atraksiyonlu geçmedi, hatta hatta hiç bişe olmadı --böyle bişi yok yani.
şimdi ben servisten pastanenin önünde inip pasta aldım, eve geçtim.
makinayı çalıştırdım, çamaşır katladııım..sonraa tavşanlı eşofman tuniğimi, taytımı giydim saçlarımın fönünü düzelttim
eşim 9 :20 felan da geliyor ya, 9:10 da aradım 5dakkaya evdeyim dedi. Pastamı çıkarttım, mum koydum 1 tane. Geldi, tutyum elinden mutfağa götürdüm, doğum günün kutlu olsun aşkım felan.. içeri geçtik, öyle nazlıyo beni aşkım ne şirin olmuş, psat mı almış bana felanmasayı hazırladım, yedik, pasta kestik.. kuzey-güneyi izliyoruz aynı anda.. sonra tam bişi olucak ben kıpraşıyorum "dur mutfağı toplicam yatağımıza geçelim" felan, gittim geldiğimde eşim uyuya kalmıştı koltukta. kıyamadım kalk yatağına geç dedim, ben de biraz daha etrafı toplayıp yattım, sarıldım, uyuduk. Bukadar
ya aslında kendime iş çıkartmıoum kii
dün gidip uzancam yemeğimde var dedim
ama bulaşık makinesini yerleştir yeni bulaşıkları diz tencereler büyüktü birgün önceki misafir için onları çifle çamaşırları makineye at banyoya gir sonra çamaşırları as
yemekleri ısıt hazırla saat 10 oldu topla yine bulaşıkları yerleştir falan 10.30 biraz diziye baktım ve bitti işte gün
bu akşam yapcak bişi yok gibi gözüküo ama yine gitcem çamaşırlar toplanacak kalsın mı orda mesela yine yemek bulaşık ve yine aynı şey işte dinlenemeden yat kalk yine iş
inanki kaç haftadır öyle dip köşe temizlik yapmıoum yaa sil toz al modundayım yalan yanlış çocuk olsa dediğin gibi ben iyice üşütürüm
belkide eşimde bana pek yardımcı olmadığı için böle daha çok yorgun ve bunalım oluoum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?