2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimkininde dün bayaa kanı kaynadı ama kapalıyuk bu akşam duş alıcam..ama yorulucamda temizlik falan , uyurum ... yarında misafir var

Zuzu hayırlı olsun düdüklün :))
Nek zaten ayda yılda 1 kez geliyorlarmış bişe olmaz canım yine yorma fazla kendini yardım iste k.validenden.
Bende çözim testi

hı hım gül zuzum gül halima eşim de gülüyodu sabah hazırlanırken.

uvv ne yapıcak bakim eşin size

valla canım ben yarım gün çalışıyorum ama o bile insanı yormaya yetiyor inan. iş yerine girdin mi tam gün, yarım gün fark etmiyor. Alıyor bütün enerjini
Orası öyle canım ama hiç yoktan iyidir işte en azından o yarım günde ev işlerimi yapsam pazar kendimize ayırırdık ama tek gün
Bide hemen bitiyor zaten h.içi geçmek bilmeyen gün

Zuzu hayırlı olsun düdüklün :))
Nek zaten ayda yılda 1 kez geliyorlarmış bişe olmaz canım yine yorma fazla kendini yardım iste k.validenden.
Bende çözim testi
zuzunun yeni düdüklüsü mü varmış, ben kaçırmışım orayı
hayırlı olsun kuzuuumm

k.validem yardım etmez canım, oturur gelin gibi içeride.. eşime söylim de arasın bugün, gelecekler mi gelmiycekler mi önceden söylemeleri lazım, birde kalabalık geliyolar bazen 6 kişi 2 de biz kolay değil ki hazırlık yapmak :26:

zuzuu düdüklünü güle güle kullan canım benm de ayarlı olanlardan var ama normal düdüklü daha kolayıma gidiyor eski alışkanlık, diğeri dolap bekliyor.
ben de hafta sonu eve elleyemedim kocişle gezmeye ayırmıştım hafta sonumu ben de bu akşam süpürüp silecem kayınvalidmler yemin törenine gidiyor kaynımın onları yolcu edip eve geçecem ama accık geç olacak. ablamlar da tatile gitmişlerdi uğra sana bişiler aldım dedi bi de ona uğrıcam 8de anca başlarım işe.
dilekcim kendini o kadar yorma ben de akşam makinaya sığanı koydum sığmayan duruyordu sabah kalktım yıkadım napiim
nekk canım dediğiniz gibi yan yana uyumak bile her şeye değer.

[h=2]Fanatizm[/h]Adınızı fanatik koyduk. Çünkü neye inanıyor, neye bağlanıyorsanız sonuna kadar gidiyorsunuz. En zor anlarda inançlarınızı koruyor, savunuyor, hiçbir duygunuzdan kolay kolay vazgeçmiyorsunuz. Tuttuğunuz şey bir sevgili, bir takım ya da bir parti olabilir... Hiç fark etmez. Taraflı olmaktan asla geri durmuyorsunuz. Önünü arkasını pek düşünmüyor, inandığınız yoldan asla dönmüyorsunuz.

Cumartesi izin almam lazım evimizin kura çekimi var. pazartesi sabahta muayene olmaya tahlillerimi göstermeye gidicem. bakalım nasıl izin isticem

6 mı
6 kişi kim yaaww :44:

Cumartesi izin almam lazım evimizin kura çekimi var. pazartesi sabahta muayene olmaya tahlillerimi göstermeye gidicem. bakalım nasıl izin isticem

offf üst üste iki kere şimdi surat yaparlar
ev umarım hayal ettiğin yerden çıkar çekilişte (tam bilmioum nası oluo ama :44:) istediğin gibi olsun yani

...

fanatik özgemm

bekle uyursun sen bende dün sözde uyuyacaktım erkenden ama

zuzu hayırlı olsun düdüklün :))

sağol canım ...

hı hım gül zuzum gül halima Eşim de gülüyodu sabah hazırlanırken.

Uvv ne yapıcak bakim eşin size

Canım eşimle eniştem ladese girdi, eşim kaybetti
Eniştede kendi ellerinden tavuk sote + pilav+ sütlü bi tatlı istedi :))

eşime dedim hiç bana bakma, kılımı kıpırdıtmam ,kaybetmeseydin dedim

zuzunun yeni düdüklüsü mü varmış, ben kaçırmışım orayı
Hayırlı olsun kuzuuumm

sağol yafrumm

Hadi yaaa, ben kullanıcam, kullanmazsam eşim mafeder beni
Sende bendensin yani temizlikte

offf üst üste iki kere şimdi surat yaparlar
ev umarım hayal ettiğin yerden çıkar çekilişte (tam bilmioum nası oluo ama :44:) istediğin gibi olsun yani

evet surat yapacak aman zaten yılda 1 hafta iznimiz var arada da böyle almak lazım.. o bizim zaten 1 haftamızı yiyor

sağol bebitom en üst kat çıkmasından korkuyorum bide 1. kat istemiyorum bakalım hayırlısı...

kaynatası, kaynanası, kaynanasının dıdısı, dıdısının dıdısı .....
:26:

Allah gönlüne göre versin canım bebişin kısmetine istediğin gibi olsun inşallah

zuzu ben 5-6 günlük evliyken eşimin patronuyla eşini çağırmıştık yemeğe, onlara hazırlık yaparken yeni evliliğin sarhoşluğuyla evde dolanıyorduk
düdüklüyü et ayarına almışım sebze ayarı yerine, basınç çok gelince poffff dışarı aşırı bi buhar verdi tavana mercimek havuç püresi püskürdü :)) eşim temizlemişti o olaydan dolayı mı ne soğudum yoksa kullanışlı baya. güle güle kullan canım.
elficim inşallah en güzel yerden çıkar bebeğinin şansına eviniz.

kesinnlikle

6 mı
6 kişi kim yaaww :44:
k.valide, k.peder, küçük kaynım, onun bir büyüğü kaynım (bunlar kesin gibi gibi) eltim ve eşi de gelirse işte 6 oluyo..
inş sadece k.v k.p ve küçük kaynım gelirler.

inş herşey istediğiniz gibi olur elfim, bool şans diliyorum sizee :)))

aaaaaaa eşin pilav bile yapabiliyo mu, wallahi afferim
kaynatası, kaynanası, kaynanasının dıdısı, dıdısının dıdısı .....
:26:
aynen
birde geçen k.v diyo ki komşularımı da toplayıp getiricem bir gün, evini merak ediyolar.
komşularını tanımam etmem, napıcaklarsa evimde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…