benimkininde dün bayaa kanı kaynadı ama kapalıyukbu akşam duş alıcam..ama yorulucamda temizlik falan , uyurum ... yarında misafir var
hı hım gül zuzum gül halima
dilek sen benim eve gelsen,delirirsin heralde :) ben pazar günü temizlik yapamadıydım, ve halende yapamadımama buakşam kesin yapmak zorundayım, çinkim yarın akşam ablamla eniştem gelicek yemeğe, ayrıcana yemekler kocişkomdan olucak
Orası öyle canım ama hiç yoktan iyidir işte en azından o yarım günde ev işlerimi yapsam pazar kendimize ayırırdık ama tek günvalla canım ben yarım gün çalışıyorum ama o bile insanı yormaya yetiyor inan. iş yerine girdin mi tam gün, yarım gün fark etmiyor. Alıyor bütün enerjini
zuzunun yeni düdüklüsü mü varmış, ben kaçırmışım orayıZuzu hayırlı olsun düdüklün :))
Nek zaten ayda yılda 1 kez geliyorlarmış bişe olmaz canım yine yorma fazla kendini yardım iste k.validenden.
Bende çözim testi
zuzunun yeni düdüklüsü mü varmış, ben kaçırmışım orayı
hayırlı olsun kuzuuumm
k.validem yardım etmez canım, oturur gelin gibi içeride.. eşime söylim de arasın bugün, gelecekler mi gelmiycekler mi önceden söylemeleri lazım, birde kalabalık geliyolar bazen 6 kişi 2 de biz kolay değil ki hazırlık yapmak :26:
Cumartesi izin almam lazım evimizin kura çekimi var. pazartesi sabahta muayene olmaya tahlillerimi göstermeye gidicem. bakalım nasıl izin isticem
bekle uyursun sen bende dün sözde uyuyacaktım erkenden ama
zuzu hayırlı olsun düdüklün :))
hı hım gül zuzum gül halimaEşim de gülüyodu sabah hazırlanırken.
Uvv ne yapıcak bakim eşin size
zuzunun yeni düdüklüsü mü varmış, ben kaçırmışım orayı
Hayırlı olsun kuzuuumm
zuzuu düdüklünü güle güle kullan canım benm de ayarlı olanlardan var ama normal düdüklü daha kolayıma gidiyor eski alışkanlık, diğeri dolap bekliyor.
Ben de hafta sonu eve elleyemedim kocişle gezmeye ayırmıştım hafta sonumu ben de bu akşam süpürüp silecem kayınvalidmler yemin törenine gidiyor kaynımın onları yolcu edip eve geçecem amaaccık geç olacak. Ablamlar da tatile gitmişlerdi uğra sana bişiler aldım dedi bi de ona uğrıcam 8de anca başlarım işe.
Dilekcim kendini o kadar yorma ben de akşam makinaya sığanı koydum sığmayan duruyordu sabah kalktım yıkadım napiim
nekk canım dediğiniz gibi yan yana uyumak bile her şeye değer.
6 mı
6 kişi kim yaaww :44:
offf üst üste iki kere şimdi surat yaparlar
ev umarım hayal ettiğin yerden çıkar çekilişte (tam bilmioum nası oluo ama :44:) istediğin gibi olsun yani
Hayırlısı olur inşallah elfişş
kaynatası, kaynanası, kaynanasının dıdısı, dıdısının dıdısı .....
:26:
evet surat yapacak aman zaten yılda 1 hafta iznimiz var arada da böyle almak lazım.. o bizim zaten 1 haftamızı yiyor
sağol bebitom en üst kat çıkmasından korkuyorum bide 1. kat istemiyorum bakalım hayırlısı...
kesinnliklezuzuu düdüklünü güle güle kullan canım benm de ayarlı olanlardan var ama normal düdüklü daha kolayıma gidiyor eski alışkanlık, diğeri dolap bekliyor.
ben de hafta sonu eve elleyemedim kocişle gezmeye ayırmıştım hafta sonumu ben de bu akşam süpürüp silecem kayınvalidmler yemin törenine gidiyor kaynımın onları yolcu edip eve geçecem amaaccık geç olacak. ablamlar da tatile gitmişlerdi uğra sana bişiler aldım dedi bi de ona uğrıcam 8de anca başlarım işe.
dilekcim kendini o kadar yorma ben de akşam makinaya sığanı koydum sığmayan duruyordu sabah kalktım yıkadım napiim
nekk canım dediğiniz gibi yan yana uyumak bile her şeye değer.
k.valide, k.peder, küçük kaynım, onun bir büyüğü kaynım (bunlar kesin gibi gibi) eltim ve eşi de gelirse işte 6 oluyo..6 mı
6 kişi kim yaaww :44:
inş herşey istediğiniz gibi olur elfim, bool şans diliyorum sizee :)))Cumartesi izin almam lazım evimizin kura çekimi var. pazartesi sabahta muayene olmaya tahlillerimi göstermeye gidicem. bakalım nasıl izin isticem
aaaaaaa eşin pilav bile yapabiliyo mu, wallahi afferim
sağol canım ...
Canım eşimle eniştem ladese girdi, eşim kaybetti
Eniştede kendi ellerinden tavuk sote + pilav+ sütlü bi tatlı istedi :))
eşime dedim hiç bana bakma, kılımı kıpırdıtmam ,kaybetmeseydin dedim
sağol yafrumm
Hadi yaaa, ben kullanıcam, kullanmazsam eşim mafeder beni
Sende bendensin yani temizlikte
kaynatası, kaynanası, kaynanasının dıdısı, dıdısının dıdısı .....
:26:
elficim inşallah en güzel yerden çıkar bebeğinin şansına eviniz.
Allah gönlüne göre versin canım bebişinkısmetine istediğin gibi olsun inşallah
inş herşey istediğiniz gibi olur elfim, bool şans diliyorum sizee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?