2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

birde geçen k.v diyo ki komşularımı da toplayıp getiricem bir gün, evini merak ediyolar.
komşularını tanımam etmem, napıcaklarsa evimde

komşular ne alaka yaa. hatırladığım kadarıyla eşinle sen yaptınız evin herşeyini. biz yaptık diye gelip millete gösteriş mi yapacak

O kadar kişi sizde mi kalacaklar kuzum nasıl sığdıracan kii :26:
Olduu bide komşuları toplasın foto çek merak edenlere göstersin

kışında yatılı misafir zor oluyor ya. yorgan çıkar nevresim geçir bide kalabalıklar kaç tane nevresim takımı.. onlar gidince yıkanacak bide bütün nevresimler zor iş.

4 erkek mi seninki de benimkiler öyle 4 erkekler

aynı benim k.valide bi gün anne gel de mantı yap dedim annemi de çağırıyım dedim tmm dedi eşimin bi teyzesi var çok severim onu da arayım dedim tamam dedik
yengeyi bi komşuyu eltisini bi de bilmem kimi almış gelmiş
bende tatlı yapmıştım mantı yapılcak yeriz die o kadar tüm herkesi almış gelmiş
bi daha ekürü var kadın her yere gelio benim teyzeme yengeme anneme 1 kez olsun kendi evine çağırmıo
bi gün k.v aramış annemde buyur gel demiş bi bakmış o kadınla gelmiş yine
annem bi sinirlendi istemioum bi daha ya bu kaç etti bi kere sen buyur gel demek yok hep biz gelelim yiyelim içelim diolar dedi

işte ben bu olaylar yüzünden de arada kalıoum ve sinir bozukluğum hiç bi zaman gitmio bu tip olaylar yüzünden

nekk eltinler de kalacak mı sizde? yoksa sadece oturma kısmına mı geliyor onlar?

elfiş inşallah güzel bir yerden çıkar eviniz, kim çekecek kurayı? ben böyle bir sorumluluk almazdım sanırım annemlerin ev çekilişinde annem babama çektirmişti. orda evleri gösteren kişiler ilk ters bir yeri göstermişler anneme, manzara yok, güneş görmeyen bir köşe göstermişler. annemin sinirden gözleri dönmüş Allah'tan adam yanlış göstermiş evmiz tam deniz manzarası görüyor ve bütün gün güneş alıyor. babam çok tırsmış adam ters tarafı gösterince

ev eşimin adına olduğu için eşim çekecekmiş. öyleymiş kuralları. büyük sorumluluk gerçekten. bebeğimizin adına çeksin.

geçen kazı kazanlar oluyor ya ondan çektim bebeğimin adına onlar 1 tl bana kazı kazandan 2 tl çıktı. dedim bebeğimin şansı var demek ki :) 1 tl karım oldu :)))

tünaydın kızlar

bugün evdeyim kursa gitmedim akşam başım ağrıyordu gecede regl oldum karnım ağrıyor kurstaya haftaya bitecek kimsede gelmyor artık 3-4kişi oluyor eşimide yarım saat önce yolldım işe gidesi gelmiyor ben evde olunca.

bize haftasonu için kayınvalidemlere geçicez eşimle parazlık yapıyodum .eşim pazarda kalmak istiyor pazar iznim var sadece diyor yollarda geçmesin diyor bende sıkılıyorum beni yalnız bırakma diyorum.kahvaltıdan sonrada yatıp uyuyor bende k.v ve k.pile kalıyorum sıkılıyorum napim bakalım neye karar vericez.

zuzum düdüklünü güle güle kullan güzel yemekler pişir

elfim işallah bebeğinin şansına istediğin kat çıkar işallah

:101:

ayy hadi yaaa :26: Tamda misafir üstüne hee

aaaaaaa eşin pilav bile yapabiliyo mu, wallahi afferim

Aynen
birde geçen k.v diyo ki komşularımı da toplayıp getiricem bir gün, evini merak ediyolar.
Komşularını tanımam etmem, napıcaklarsa evimde

:1;: Yok kız, eşimin yaptığı tek yemek , makarnasyon ve melemenyus
Bunları mecburen yapıcak ,ama nasıl yapıcak bilmem

Nekk bide ne diyo biliyonmu, enişte sütlü tatlı isteddi dedim yaa :)) uğraşamam tatlıyla, danette lerin aile boyu büyük hazır pudingleri var ,onlardan alır koyarım kaseler diyoo

..

Ay evet foto çek, baksınlar :))

canım sende yat ,kalkma :)

sağol inşallah

komşular ne alaka yaa. hatırladığım kadarıyla eşinle sen yaptınız evin herşeyini. biz yaptık diye gelip millete gösteriş mi yapacak
ona göre hep destekler, hep onlar yardımcı canım.. eminim herkes öyle biliyodur.

O kadar kişi sizde mi kalacaklar kuzum nasıl sığdıracan kii :26:
Olduu bide komşuları toplasın foto çek merak edenlere göstersin
bilmiyorum canım, eltimler ayrı bir hafta sonu gelir inş.
kışında yatılı misafir zor oluyor ya. yorgan çıkar nevresim geçir bide kalabalıklar kaç tane nevresim takımı.. onlar gidince yıkanacak bide bütün nevresimler zor iş.
aynen aynen, dünya kadar nevresim yıkanacak şimdi :105:

selam kızlar ben geldiii gece yine 3 ü geçiyordu yattığımızda

nektar çin ordusu misali bir misafir kokusu alıyorum sende. 1-2 sayfa geçmişe bakayım

benimkiler 5 erkek kardeş
bizimkisi daha kimseyi getirmedi evime ama çok çok eminim yakın otursak aynen senin k.v nin yaptığını yapardı.
peşine herkesi takardı.

onlar da gelince kalıyor :/

ay zeynep ben de aynı durumdayım. sıkılıyorumm.
ki eşim çalışacak hafta sonu napıcam bakalım ben onlarla tek :/

ahahah ama süper düşünmüş, bence de olur öyle.

ben pazar gelelim diyorum onunda pek niyeti tok onada kıyamıyorum 1gün izni var dinlensin diyorum bakalım
bize geldiklerinde akşama gdyolar eşimin izinli olduğunda geliyolar birinde ben çalışırken geldiller pazar ben çalışıyodum sabah kalkıp gittim onlar eşimle kahvaltı hazırlamışlr kahvaltıdan sonrada gitmişlerdi

zeyneppp gel bebeyim buraya
o topikteki şuan kafası hiç bişiye basmayan kızın hikayesini daha fazla okuma

selam kızlar ben geldiii gece yine 3 ü geçiyordu yattığımızda

nektar çin ordusu misali bir misafir kokusu alıyorum sende. 1-2 sayfa geçmişe bakayım
çok güzel özetlemişsin canım, çin ordusu

niye nişanlısının evinde kalıyor? ailesi nasıl müsade ediyor ay allahım yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…