- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
birde geçen k.v diyo ki komşularımı da toplayıp getiricem bir gün, evini merak ediyolar.
komşularını tanımam etmem, napıcaklarsa evimde
O kadar kişi sizde mi kalacaklar kuzum nasıl sığdıracan kii :26:k.valide, k.peder, küçük kaynım, onun bir büyüğü kaynım (bunlar kesin gibi gibi) eltim ve eşi de gelirse işte 6 oluyo..
inş sadece k.v k.p ve küçük kaynım gelirler.
aynen
birde geçen k.v diyo ki komşularımı da toplayıp getiricem bir gün, evini merak ediyolar.
k.valide, k.peder, küçük kaynım, onun bir büyüğü kaynım (bunlar kesin gibi gibi) eltim ve eşi de gelirse işte 6 oluyo..
inş sadece k.v k.p ve küçük kaynım gelirler.
nekk eltinler de kalacak mı sizde? yoksa sadece oturma kısmına mı geliyor onlar?
elfiş inşallah güzel bir yerden çıkar eviniz, kim çekecek kurayı? ben böyle bir sorumluluk almazdım sanırımannemlerin ev çekilişinde annem babama çektirmişti. orda evleri gösteren kişiler ilk ters bir yeri göstermişler anneme, manzara yok, güneş görmeyen bir köşe göstermişler. annemin sinirden gözleri dönmüş Allah'tan adam yanlış göstermiş evmiz tam deniz manzarası görüyor ve bütün gün güneş alıyor. babam çok tırsmış adam ters tarafı gösterince
zuzu ben 5-6 günlük evliyken eşimin patronuyla eşini çağırmıştık yemeğe, onlara hazırlık yaparken yeni evliliğin sarhoşluğuyla evde dolanıyorduk
Düdüklüyü et ayarına almışım sebze ayarı yerine, basınç çok gelince poffff dışarı aşırı bi buhar verdi tavana mercimek havuç püresi püskürdü :)) eşim temizlemişti o olaydan dolayı mı ne soğudum yoksa kullanışlı baya. Güle güle kullan canım.
Elficim inşallah en güzel yerden çıkar bebeğinin şansına eviniz.
aaaaaaa eşin pilav bile yapabiliyo mu, wallahi afferim
Aynen
Komşularını tanımam etmem, napıcaklarsa evimde
bize haftasonu için kayınvalidemlere geçicez eşimle parazlık yapıyodum .eşim pazarda kalmak istiyor pazar iznim var sadece diyor yollarda geçmesin diyor bende sıkılıyorum beni yalnız bırakma diyorum.kahvaltıdan sonrada yatıp uyuyor bende k.v ve k.pile kalıyorum sıkılıyorum napim bakalım neye karar vericez.
Zuzum düdüklünü güle güle kullan güzel yemekler pişir
ona göre hep destekler, hep onlar yardımcı canım.. eminim herkes öyle biliyodur.komşular ne alaka yaa. hatırladığım kadarıyla eşinle sen yaptınız evin herşeyini. biz yaptık diye gelip millete gösteriş mi yapacak
bilmiyorum canım, eltimler ayrı bir hafta sonu gelir inş.
O kadar kişi sizde mi kalacaklar kuzum nasıl sığdıracan kii :26:
Olduu bide komşuları toplasın foto çek merak edenlere göstersin
aynen aynen, dünya kadar nevresim yıkanacak şimdi :105:kışında yatılı misafir zor oluyor ya. yorgan çıkar nevresim geçir bide kalabalıklar kaç tane nevresim takımı.. onlar gidince yıkanacak bide bütün nevresimler zor iş.
benimkiler 5 erkek kardeş4 erkek mi seninki de benimkiler öyle 4 erkekler
aynı benim k.valide bi gün anne gel de mantı yap dedim annemi de çağırıyım dedim tmm dedi eşimin bi teyzesi var çok severim onu da arayım dedim tamam dedik
yengeyi bi komşuyu eltisini bi de bilmem kimi almış gelmiş
bende tatlı yapmıştım mantı yapılcak yeriz die o kadar tüm herkesi almış gelmiş
bi daha ekürü var kadın her yere gelio benim teyzeme yengeme anneme 1 kez olsun kendi evine çağırmıo
bi gün k.v aramış annemde buyur gel demiş bi bakmış o kadınla gelmiş yine
annem bi sinirlendi istemioum bi daha ya bu kaç etti bi kere sen buyur gel demek yok hep biz gelelim yiyelim içelim diolar dedi
işte ben bu olaylar yüzünden de arada kalıoum ve sinir bozukluğum hiç bi zaman gitmiobu tip olaylar yüzünden
onlar da gelince kalıyor :/nekk eltinler de kalacak mı sizde? yoksa sadece oturma kısmına mı geliyor onlar?
elfiş inşallah güzel bir yerden çıkar eviniz, kim çekecek kurayı? ben böyle bir sorumluluk almazdım sanırımannemlerin ev çekilişinde annem babama çektirmişti. orda evleri gösteren kişiler ilk ters bir yeri göstermişler anneme, manzara yok, güneş görmeyen bir köşe göstermişler. annemin sinirden gözleri dönmüş Allah'tan adam yanlış göstermiş evmiz tam deniz manzarası görüyor ve bütün gün güneş alıyor. babam çok tırsmış adam ters tarafı gösterince
ay zeynep ben de aynı durumdayım. sıkılıyorumm.tünaydın kızlar
bugün evdeyim kursa gitmedim akşam başım ağrıyordu gecede regl oldum karnım ağrıyor kurstaya haftaya bitecek kimsede gelmyor artık 3-4kişi oluyor eşimide yarım saat önce yolldım işe gidesi gelmiyor ben evde olunca.
bize haftasonu için kayınvalidemlere geçicez eşimle parazlık yapıyodum .eşim pazarda kalmak istiyor pazar iznim var sadece diyor yollarda geçmesin diyor bende sıkılıyorum beni yalnız bırakma diyorum.kahvaltıdan sonrada yatıp uyuyor bende k.v ve k.pile kalıyorum sıkılıyorum napim bakalım neye karar vericez.
zuzum düdüklünü güle güle kullan güzel yemekler pişir
elfim işallah bebeğinin şansına istediğin kat çıkar işallah
ahahah:101:
ayy hadi yaaa :26: Tamda misafir üstüne hee
:1;: Yok kız, eşimin yaptığı tek yemek , makarnasyon ve melemenyus
Bunları mecburen yapıcak ,ama nasıl yapıcak bilmem
Nekk bide ne diyo biliyonmu, enişte sütlü tatlı isteddi dedim yaa :)) uğraşamam tatlıyla, danette lerin aile boyu büyük hazır pudingleri var ,onlardan alır koyarım kaseler diyoo
..
Ay evet foto çek, baksınlar :))
canım sende yat ,kalkma :)
sağol inşallah
benimkiler 5 erkek kardeş
bizimkisi daha kimseyi getirmedi evime ama çok çok eminim yakın otursak aynen senin k.v nin yaptığını yapardı.
peşine herkesi takardı.
onlar da gelince kalıyor :/
ay zeynep ben de aynı durumdayım. sıkılıyorumm.
ki eşim çalışacak hafta sonu napıcam bakalım ben onlarla tek :/
ahahahama süper düşünmüş, bence de olur öyle.
şu konuya o kadar yorumsuz kaldım ki bi de siz okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/491434-sahte-nisan-yuzzugu.html
çok güzel özetlemişsin canım, çin ordususelam kızlar ben geldiii gece yine 3 ü geçiyordu yattığımızda
nektar çin ordusu misali bir misafir kokusu alıyorum sende. 1-2 sayfa geçmişe bakayım
niye nişanlısının evinde kalıyor? ailesi nasıl müsade ediyor ay allahım yaa :26:şu konuya o kadar yorumsuz kaldım ki bi de siz okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/491434-sahte-nisan-yuzzugu.html
zeyneppp gel bebeyim buraya
o topikteki şuan kafası hiç bişiye basmayan kızın hikayesini daha fazla okuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?