2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o zaman zor tabi...
uyku alamıyorum diyenler birgün izni olanlar zaten..benim eşiminde bir gün izni vardı şimdi artık iki oldu süper ya..rahat ettik şimdi aynıyız

walla bir güne ne sığdırabilirsinki uyucanmı temizlikmi gezmemi kocanla oturup dinlenmemi:sinifsinif:

yarım günün uykuyla geçiyo zaten sonra kalk kahvaltıdır temizliktir saat kaç oluyor eee diyosun napalım evdemi kalıp dinlenelim sonrada diyosun gezelim mi ikisi bir arad olunca daha beter yorgunluk

şahsen hiçbi pazar dinlnememşimdir(

aynen öyle oluyor zuzu
ben mesela cumartesi tüm uykumu alırım öglene kadar yatıyorum..:d cumartesi temizlik günüm oluyor.
pazarda istedgim saat kalkıyorum.

eşimin tek pazar oldugu günde iyi olmuyordu..uyandırmaya kıyamıyosun kalk gezelim diye..ama şimdi onunda cumartesi var çok iyi oldu...

ne güzel supercmboshayallersmile

enazından erken çıksam cumartesi 5te bile çıksam razıyım gider temizliğimi yaparım
pazar da rahat olur

günaydın kızlar
uyku problemi bende hiç yoktu evlenmeden önce,sabaha kadar otursam bile 1 saat uyku yeterdi bana, ama şimdi hiç öyle değil,yetmiyo yetmiyo. c.tesi,pazar demişsiniz, ben hep çalışmıyodum ama yinede ne yapacağını şaşırıyosun, 2 gün bile yetmiyo.hadi diyelim hiçbirşey yapmasam bile öğlene kadar uyusam bile bana yetmiyo sanki :kedi:

kız iki gün yetmiyomuş onu bulamayanlarda varalsanaalsanasmile

uykucu lmaz:

ya evet zuzu gerçekten deliriyorum, diyorumya ben 1 saat uykuyla hiç sorun yaşamazken ,şimdi böyle olmak sinirimi bozuyo

şöle olsa yaa haftada 3 gün çaılşsak gerisi tatil:)))
ama tam maaş:))))

evden işe servis kapıya kadar:)))

çokmu şey istiyorum

slmm kızlar bende bugün gündüzdeyimmm iş yerinden katılıyorum sizin gibi...hep uykum olurdu gündüzde ama bugün hiç yok gece çok rahat uyumuşum yaa...ohh havada soğudu sıcak sıcak aşkına sarıl yatzemuszemus

bazen benim haftada 2 nöbetim okuyoo tabi kırk yılda birr ama 5 gün evde olmak süper oluyo uykunun dibine vuruyomm artıkkbayanssulusmile

amann çok uyumakda iyi degilki insan aptal oluyor..başa agrılar giriyor..herşey tadında güsel..fazlası zarar

ah canım ee kısım sen ikigün izinlisin ama dogru ya seninki hep erken kalkıyordu..ohaoldumsmile

deli ediyo beni sabah erkenden kalkıyo, bide sen uyu diyo bana, ee o kalkınca benim içime sinmiyo yatmak,hadi bende kalkayım diyorum sonra ben bişeylerle uğraşmaya başlıyorum bakıyorum beyefendi koltukta uykuya dalmış delikafadulden
neyseki şimdi çok şükür son hafta saat 10 a kadar uyudu, hayret ettim, ilerleme var dedim, komiklik yapıyo bu daha başlangıç diyo öğlen 12 de kalktığım günleride göreceksin diyo :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…