2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar şu etibrowni nin yarışmasından haberiniz varmı

benim facem yok olsa desteklicem ama

bende baktım şimdi
burdan dilek çelik arkadaşımız katılmışonu desteklicez

kıs arse gecen bu topiğe link attılar ya..baktım

evet destekledim ben...ama içeriği tam anlamdım kii

kk girş bölümnden------->Kadınlar hamamı----->görümcem ömrümü yedi bitirdi diye başlık var oku onu arsecm anlıcamsın:))

burdan kazanılan geliri yaşlılara harcancakmş
Darülaceze ye bağışlanackmş burdandan belgelenecek

benim hoşuma giti ama dedğim gibi facem yok destekleyemiyorum

evet tatlım, ankaraya gitmişlerdiya bayram için, şimdi kayınvalide falan hepsi kalmış, bu tek başına dönüyo, işim var diye.sağolsun tabi bizimki babamı yemeğe çağıralım yanlız kalmasın dedi,mecburen çağırdık.

canım yaa aklıma birşey gelmiyoki yapayım, annem hep derdi inanmazdım, ismini bulunca yapması kolay diye

evet ya..zor yani senin istediğini acaba onların canı çekermi..ben hep öyle diyorum acaba diyorum akşam şunu yesek aşkım da istermi diyorum....
CADIARZU

CADIARZUbide biz diyetteyiz diye eve öyle çok birşey almıyoruz, yani bu hafta et, tavuk,balık haftasıydı,evde sebze yok yani. dün tavuk yedik,bugün yine yenmez,balık desem, haftaiçi onun kokusu evden çıkmaz, ben haftasonu balkonda ızgara yaparım diyodum şimdi haftaiçi çok uğraştırır beni, geriye et kaldı, etten ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…