sabah sabah kurufasulyemiii turşumuuu :uhm:
nereli kız senin kocan *
vanlı..her bayram sabahı kuru fas.olurmuş:roflol:
boşver ya onları düşünürsen sen yıpranırsın takmıcan hiç yokmuş gibi
azcık yedim kıs ben hayatta sabahları yemek yiyememki çorba dahi...
napim ortama ayak uydurduk mecbur..
zaten yemeseydin , aman nede olsa gelin değilmi diye hemen konuşurlardı :roflol:
ayy super bak içimde kaldı şunu anlatayımda yorum yap bakalım benmi yanlış düşünüyorum acaba.
şimdi biz düğünden 1 hafta önce bizim derneğin yemeği vardı oraya gittik, annemler kendi arabalarıyla gitti bizde eşiminkiyle. giderken biz kırmızı ışıkta geçmişiz,ama farkında değiliz.biz balayındayken ceza gelmiş tabi kayınpederimin evine çünkü adres orası görünüyo eşimin doğal olarak, kayınpeder balayının ikinci günü arıyolar işte iyimisiniz falan diye, hemen araya bunu sıkıştırıyo böyle böyle ceza geldi 160 tl diye. bizimki tamam baba sırasımı falan dedi kapandı konu, biz balayından döndük geldik. işte ziyarete gittik bismillah daha iki kelime anca konuştuk gitti makbuzu getirdi bak işte burda diye, bizimki aldı tamam öderim dedi koydu cebine. ben delirdim tabi, yani adamın yaptığı 3 kuruş hesaba bakarmısın
onları küçümsemiş gibi olurdu ben aşkıma dedimki ben evimde kahavaltımı yapım erkenden bari onu da ögle yemegi niyetine yerim diye düşündüm yok dedi:roflol::roflol::roflol:
:roflol:
tabi seninde zoruna gitmiş...eşinide kolluyorsun sahiplenmişsin heee...
kıs evlendikten sonra insan çok dikkat ediyor böyle şeylere ya neden acaba..:uhm:
kız ben yine coştum, hatırlıyomusun düğünden önce böyleydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?