ben pek makyaj yapmadığımdan bilmiyorum canım :26:
Biliyorum bu markayı canım optimumda görmüştüm hafta sonu bakarım almak istiyorum bende testeri vardır denerim bakim.
Nek alman ürünleri genelde kaliteli canım ama benim aldığım markayı beğenmedim bazıları öyle olabiliyo işte
evt bilioum ama KFC7nin çok güzel hatta bende onları nası ısıtsam diodum yaagelmez zuzu, kalmış tavuk yiyemiyo
Biliyorum bu markayı canım optimumda görmüştüm hafta sonu bakarım almak istiyorum bende testeri vardır denerim bakim.
Nek alman ürünleri genelde kaliteli canım ama benim aldığım markayı beğenmedim bazıları öyle olabiliyo işte
teşekkür ederim zeynebim, eşiem söyledim benim adıma iş başvurusu yapıcak netten (bizim burda pc ler kontrol altında)
hayırlısı bakalım
ayrılmayalımm
ben de düşünüyorum kontrole gitmeyi, ama nasıl cesaret edicem bakalım.. :18:
aa bilmiyolarmıyımış ki kan uyuşmazlığı olayını? :44: hemen iğne olması gerekiyordu onun evlenince, öyleydi dimmi :26:
inş kötü bişi olmaz.. ikisine de boncuk kondurayım
işe dönmücek yanii
ya evet ya, bencede ...hadi evlenirken değilde ... hamiş olduğunu öğrendiğinde, tahlil yapmamışmıkii doktor
selam kızlar tam göz atamadım geçmişe ama bana ait yazılanları gördüm bizde kan uyuşmazlığı olduğunu biliyorduk ama hamile kalınca gerek duymadıkları sürece iğne yapmıyorlar doğumdan sonra yapıyorlar ama kanama devam ederse yapacak iğneyi. 4.ayda da bi iğne yapılıyor sanırım. zaten ilk muayenede kan gruplarımızı sordu onunla ilgili gerekli önlemi alacak doktor
ilacını kullanmaya devam et dedi bi süre daha devam edicekmiş lekelenme. çok kırmıızı olmadığı sürece tedirgin olma dedi yine kalp atışlarını dinledik. bide maşallah kıpır kıpırdı hareket edip duruyordu :))
süslü annem alt kattaki kuaföre indi saçını boyatmaya. bende uzandım anneannemde mutfakta börek açıyor kıymalı hemde. iyi geldi böyle eve gelmek.
yaren anlattıklarına bakınca geridönmeniz daha mantıklı gibi, ablanlarlaortak ödersiniz tırı falan, o zaman masrafınız baya azalır cidden. Hem de orda her gün stres sıkıntı içinde özlemle yaşayağaına ailenizin yakınında mutlu huzurlu yaşarsınız be cnmmyılın ilk iş gününde kimsenin morali iyi değil sanırım. biz de eşimle düşünüyoruz ablamlarla dönsek nasıl olur diye. arabayı satsak kaça gider die bir araştırma yapcaz. belki deli tarafımız tutar, ay sonu döneriz izmire. burası çok kastı bizi. eşim de diyor bak bebişimiz bile Kıbrıs'tayken gelmek istemiyor. bakalım zaman ne gösterecek...
nekk geçmiş olsun eşineeşim doktora gitmiş, ilaç yazmışlar 10 tane de iğne
rapor da vermişler ama kullanamiycak çünkü yerine bakıcak kimse yok mecburen çalışacak..
of kzılar yaa eşim tutturdu işten çık diye.
her gün stres yaşıyorusun işin çok yorucu ve paranı alamıyorsun, niye yıpratıyosun bukadar kendini diyor.
başka iş bakarız diyor.
napsam bilemiyorum.
vayyyyy inş. çıkar yaa :)ayyyy ben çok heyecanlanırdımkızlar evt yoruldum ve biraz maddi kayıp yaşadım ama olsun eltim ve abim gelince koptum yani gülmekten biraz ona değdi kıza tabiki hala kızgınım
ve kızda aynaya bakma hastalğı var :108: eşim çok sık görüşme o zaman dedi
sirkencim hediyeleri de eşimin doğum gününde kız gömlek almış çocuk t-shirt almıştı eşimde onlar iki tane aldı bizde öyle alalım dedi
nek eşine geçmiş olsun konuştun mu nasılmış şimdi
elfi doğum günü ne kadar güzel bi zamanda kardeşinin mutlu yıllar geçirmesi dileğiyle
özge eşim beni kim milyoner olmak ister yarışmasına yazdırmışsabah mail geldi şok oldum
gideriz dio demekki paraya gerçekten ihtiyacımız var
biskremlerim geldiii, minik koli 18 paket mutlu oldum :119:
maşallah canım bebişe belli olmaya başlamışmı fotoğrafını eklesene sonra görelim
sanada çok geçmiş olsun iğneni yaptırda bişe olmasın
günaydın kızlar
dün o kadar güzel dinlendimki.. Kaynanamı iş yaparken görmek şaşırtıyor beni :)))
eeee yapsın artık kızına yardım edeceğine sana yardım etsin aynı evde yaşıyosunuz gelin diye bir adımız var ama gelinlerinde canı var sende onun işini gör notu ver
günaydın herkese
aa bilmiyolarmıyımış ki kan uyuşmazlığı olayını? :44: hemen iğne olması gerekiyordu onun evlenince, öyleydi dimmi :26:
inş kötü bişi olmaz.. ikisine de boncuk kondurayım
ay sürme öyle 3-4 tl ye ürünleri yüzüne gözüne dilek yaa :26:
sonra sorun olur :26:
biskremlerim geldiii, minik koli 18 paket mutlu oldum :119:
selam kızlar tam göz atamadım geçmişe ama bana ait yazılanları gördüm bizde kan uyuşmazlığı olduğunu biliyorduk ama hamile kalınca gerek duymadıkları sürece iğne yapmıyorlar doğumdan sonra yapıyorlar ama kanama devam ederse yapacak iğneyi. 4.ayda da bi iğne yapılıyor sanırım. zaten ilk muayenede kan gruplarımızı sordu onunla ilgili gerekli önlemi alacak doktor
ilacını kullanmaya devam et dedi bi süre daha devam edicekmiş lekelenme. çok kırmıızı olmadığı sürece tedirgin olma dedi yine kalp atışlarını dinledik. bide maşallah kıpır kıpırdı hareket edip duruyordu :))
süslü annem alt kattaki kuaföre indi saçını boyatmaya. bende uzandım anneannemde mutfakta börek açıyor kıymalı hemde. iyi geldi böyle eve gelmek.
vayyyyy inş. çıkar yaa :)ayyyy ben çok heyecanlanırdımayrıca da demeden geçemicem dilşad senin için de diyim çok hain misafirleriniz varmış, neyse ki yılbaşınızın sonu iyi geçmiş
bu hafta acayip yoğunuz yaaa, sınavlar var başbelası şeylerle uğraşıyoruz püffffffffffff
yarın eklerim fotosunu. demin okudum dilşad iğne olmuş acaba kan uyuşmazlığı iğnesimi yoksa tetanoz mu?
doktoruma güveniyorum o beni yanlış yönlendirmez..
tetanoz oldum dün canım, geceden beri sancım var yaaa, bi de sabah düştüm yine. bakalım bugün halim ne olacak?
günaydııın
geçmiş olsun.. Nasıl düştün ya. kar falanmı var orda. Dikkat et kendine
günaydın kızlarr
çoooookkk uykum var akşam eşim tam bana göre bi film die constantine filmini izledi bende koltuğunun altına pıstım korkarım ben izleyemem ve tabii seslerden ve gördüğüm 1-2 sahneden etkilenerek gece parça parça uyudum.
eşim 5te kalktı yataktan nereye gidiosun die tuttum şey yapcam falan dedi ne dedim gelioum yat dedi
sabahta dioki ses duymuştum ona bakmaya gittim söyleyemedim sana
akşam erken gel ben korkarım dedim
ya bi türlü yenemioum şu korkuyu aklıma hiç olmayacak şeyler gelio ve gözümü kapatınca da neler görüoum :18:
Günaydinnnn
iyi bir gün gecirmemiz dilegimle
kizlar.....
bizde simdi Dr. gidiyoruz kontrolümüz var bakalim tahmini dogum günü belli olacak mi ?
:26:
canım senin eşine de geçmiş olsun :))nekk geçmiş olsun eşine
bence sen en acilinden iş aramaya başla, uygun bişi bulunca da çık, iyi hoş ortam falan iyi ama para da önemli be cnm, madem paranı alamıosun, evde oturursun daha iyi, en azından kafan rahat olur
ay o film süperrrgünaydın kızlarr
çoooookkk uykum var akşam eşim tam bana göre bi film die constantine filmini izledi bende koltuğunun altına pıstım korkarım ben izleyemem ve tabii seslerden ve gördüğüm 1-2 sahneden etkilenerek gece parça parça uyudum.
eşim 5te kalktı yataktan nereye gidiosun die tuttum şey yapcam falan dedi ne dedim gelioum yat dedi
sabahta dioki ses duymuştum ona bakmaya gittim söyleyemedim sana
akşam erken gel ben korkarım dedim
ya bi türlü yenemioum şu korkuyu aklıma hiç olmayacak şeyler gelio ve gözümü kapatınca da neler görüoum :18:
canım yaa dikkat et, bebişin için daha da dikkatli olman lazımgece kırağı yağmış canım 5-6 adımlıkbi tepecik var topraktan, onun üstnden ineyim derken yapıştım popo üstü, sol kolum zaten aşıdan ağryor, mecburen ondan destek alarak kalktım şimdi sol tarafım da acayip bi ağrı var kol popo bacak üçlüsünde.
o oje küpe ve bilekliğine uyar, gold o danekk tebriklerafiyet olsun kuzum. Bu arada dün yazmadım galiba yılbaşında küpeciklerimi taktım kemeri de takmıştım ama yedikçe şiştim yedikçe şiştim ve çıkardım :26: o simli ojeyi de sürdüm
zeynep günaydınnn
canım yaa dikkat et, bebişin için daha da dikkatli olman lazımgeçmiş olsun
siz isim konusunda karar verdiniz mi?
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?