2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenim işallah sizin için hayırlısı olur ama anlattıklarından en mantıklısı dönmeniz gözüküyor gümrükden geçme nakliyat için araba tut çok masraf olur tek size ama izmirde kiralar daha düşük hayat daha kolay

nigarım eşine çok geçmiş olsun eşin doğru diyor ordan çıkman daha iyi ama işini bulursun çıkarsın dil biliyorsan turizm düşünmezmiisn daha farklı iş bulabilirsin işallah hayırlısı olur hakkında

sinemciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu nice mutlu senelere

kızlar inanmıcaksınız ama dün saat 1den beri
yani bugün bu saate kadar 9 bardak su içtim hala da içim yanıo :44:

heyyy o gün gelmiş ama bebiş yok belki gelir diodun dimi :44:
nice yıllara canım hep mutlu bir aile olmanız dileğiyle

evet balim aynen öyle

dün zaten biraz korktum

birden idrar yapar gibi altim islandi anlamadim hic ne oluyor diye biraz bekledim, SOnra hastaneye gittik ay ne tuhaf oldúm ya dogumhane odasina aldilar dr. bekliyene kadar neler gecti aklimdan acaba acilmam oldumu bu gece mi dogacak.

neyse ki bebegin suyu degilmis, acilmam falan da yokmus hersey normal dedi. eve geldik sonrada

merhaba kızlar ben geldim kursum cuma bitmişti ama 6.kur başladı bugün kurs devam yani

bende cumartesi temizlik yaptım sonra menümü hazırladım duş alıp eşimin yanına gittim 1saat falan orda takıldık sonra eve geldik masamızı kurduk yedik tv izledik yeni yıla eşimin kucağında girdim masadaydık gel bakayım şöyle dedi birbirimize sarılarak girdik .eşimin arkadaları çağırdı bize gelin diye ama biz her zamn başbaşa kalmayı tercih ediyoruz.

dilekciğim maşallah diyorum sana okurken ben yoruldum kendini çok yormuşsun maddi açıdan yıpranmışsın hediyeleri vermemekle iyi yapmışsın

ayıp etmişler canım insan en azından erken haber verir gelemiyoruz diye ama eşinle başbaşa güzel bir gece geçirmişsiniz

senle aynı hamiş topikini paylaşırmışız birdee şubat-mart gibi folik asite başlayalım o vakit zuzum
hayırlısı olsun hepimiz içinn

HİÇ AYRILMAYIZ İŞTE
BEN ÖNCEDİŞ KONTROLÜ YAPTIRCAM, ARA ARA SIZLIYOLAR ÇÜNKÜ ....
AMA EŞİM TEMMUZDA BIRAKALIM KORUNMAYI, AĞUSTOS DA OLUR DİYO, DELİRTCEK BENİ .... İDDAYA GİRİCEM VALLA

AHAHAHAH

bizim de bugün evlilik yil dönümümüz

EŞİN VE BEBEĞİNLE NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM CANIM

Tesekkürederim ZuzuCan

kızlar filizi aradım henüz kontrole girmemiş kalabalıkmış şimdi giricem dedi konuştuğumda yazarım size

kızlar filiz aradı doktordan çıkmış kan uyuşmazlığı varmış kanama olursa tekrar iğne vurdurması gerekmiş kalp atışlarını da dinletmiş bebiş iyiymiş rapor almamış şimdi eve gidiyormuş

oh ii bari çok şükür. bizde de var kan uyuşmazlığı bi dahaki ay iğnem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…