yılın ilk iş gününde kimsenin morali iyi değil sanırım. biz de eşimle düşünüyoruz ablamlarla dönsek nasıl olur diye. arabayı satsak kaça gider die bir araştırma yapcaz. belki deli tarafımız tutar, ay sonu döneriz izmire. burası çok kastı bizi. eşim de diyor bak bebişimiz bile Kıbrıs'tayken gelmek istemiyor. bakalım zaman ne gösterecek...
eşim doktora gitmiş, ilaç yazmışlar 10 tane de iğne
rapor da vermişler ama kullanamiycak çünkü yerine bakıcak kimse yok mecburen çalışacak..
of kzılar yaa eşim tutturdu işten çık diye.
her gün stres yaşıyorusun işin çok yorucu ve paranı alamıyorsun, niye yıpratıyosun bukadar kendini diyor.
başka iş bakarız diyor.
napsam bilemiyorum.
bizim de bugün evlilik yil dönümümüz
heyyy o gün gelmiş ama bebiş yok belki gelir diodun dimi :44:
nice yıllara canım hep mutlu bir aile olmanız dileğiyle
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm. bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah
sinemciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu nice mutlu senelere
mrhbaa biz geldikkk, aşımız vardı bugün 2 de geldim geçmişi okudum umarım unutmadan yazarım bişileri
dilekcim çok yormuşsun kendini canım yine ya.
nek geçmiş olsun eşine, elfişş çok dikkat et canım en önemli zamanlar şimdi aman yorulma, dilekk benm eşim de ha bire sen de katıl sen de katıl diyo, ben de yaren gibi 60a rahat çıkıyorum ama biz hiç kaçırmıyoruz takipteyiz hep izliyoruz.
yılbaşında sabah 7 buçukta kalktım bi hazırlık yaptım yorgunluktan ölüyordum eşim kızdı, çekti çekti yanına yatırdı içine mi doğdu ne? yapma boşver kendini yorma ne varsa onu yesinler deyip durdu. masamı bile hazırlayıp çıktım. akşam 6 da denemedeydim dersanede, arkadaş aradı biz gelemicez haberin olsun bişe yapma dedi, bu satte mi söylenir ben dersaneye gelcem die her şeyimi hazırlayıp çıktım dedim amaaa sinirlerim tepeme çıktı ağladım çıktım denemeden eşimin yanına gittim gelmiyceklermiş dedim ağlama dedi ne güzel başbaşa olcaz falan filan, eve geçerken tombik pide yaptırdık ekmek yerine, oturduk masamıza yedik içtik, eşim toparladı masayı sağolsun, ben de mezeleri küçük masaya geçirdim yaş pastayı çıkardım, mısır patlattık kociş kestane yaptı çekirdek, meyve şu bu derken, oturduk sohbet ettik, başbaşa olmak gibisi var mıymış yaa ne misafiriymiş bundan sonra :) ben uyuklamışım 12 ye doğru baktım dudaklarımın üstnde dudak var uyandım kociş gülüyor, başladı 10-9-8-7.... 0 yerine bu yıl bize bebeğimizi getireceeek dedi :) sarıldık girdik yeni yıla.
senle aynı hamiş topikini paylaşırmışız birdee şubat-mart gibi folik asite başlayalım o vakit zuzum
hayırlısı olsun hepimiz içinn
yarenay böyle anlatınca ablanlarla dönmeniz bana da daha mantıklı geldi. Hani şu gümrükten eşyaları geçirmece kayıt tutturmaca filan siz de uğraşmamış olursunuz.
kızlar hani geçen gün ben erken çıkıyom demiştim de zuzu da hastayım senin şu çalışma saatlerine demişti ya dün gece rüyamda işverenim bana kızıyordu sen sürekli boşluk bulunca erkenden kaçıyorsun bu ne böyle diye nasıl etkilenmişim :)))) Bu akşamüstü de dişte randevum vardı sabah konuştum ben bugün erken çıkıyorum diş randevum var diye; hatta rüyamı da anlattım böyle böyle diye... Güldü haber verdigin sürece erken çıkman sorun değil yeter ki bana bildir dedi :)
bizim de bugün evlilik yil dönümümüz
HİÇ AYRILMAYIZ İŞTE
BEN ÖNCEDİŞ KONTROLÜ YAPTIRCAM, ARA ARA SIZLIYOLAR ÇÜNKÜ ....
AMA EŞİM TEMMUZDA BIRAKALIM KORUNMAYI, AĞUSTOS DA OLUR DİYO, DELİRTCEK BENİ .... İDDAYA GİRİCEM VALLA
AHAHAHAH
EŞİN VE BEBEĞİNLE NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM CANIM
kızlar inanmıcaksınız ama dün saat 1den beri
yani bugün bu saate kadar 9 bardak su içtim hala da içim yanıo :44:
ayıp etmişler canım insan en azından erken haber verir gelemiyoruz diye ama eşinle başbaşa güzel bir gece geçirmişsiniz
kızlar filizden haber varmı zuzum aradınmı ben arayacağımda biraz daha bekleyeyim deim
kızlar filiz aradı doktordan çıkmış kan uyuşmazlığı varmış kanama olursa tekrar iğne vurdurması gerekmiş kalp atışlarını da dinletmiş bebiş iyiymiş rapor almamış şimdi eve gidiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?