- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
teşekkür ederim zeynebim, eşiem söyledim benim adıma iş başvurusu yapıcak netten (bizim burda pc ler kontrol altında)nigarım eşine çok geçmiş olsun eşin doğru diyor ordan çıkman daha iyi ama işini bulursun çıkarsın dil biliyorsan turizm düşünmezmiisn daha farklı iş bulabilirsin işallah hayırlısı olur hakkında
ayrılmayalımmHİÇ AYRILMAYIZ İŞTE
BEN ÖNCEDİŞ KONTROLÜ YAPTIRCAM, ARA ARA SIZLIYOLAR ÇÜNKÜ ....
AMA EŞİM TEMMUZDA BIRAKALIM KORUNMAYI, AĞUSTOS DA OLUR DİYO, DELİRTCEK BENİ .... İDDAYA GİRİCEM VALLA
aa bilmiyolarmıyımış ki kan uyuşmazlığı olayını? :44: hemen iğne olması gerekiyordu onun evlenince, öyleydi dimmi :26:kızlar filiz aradı doktordan çıkmış kan uyuşmazlığı varmış kanama olursa tekrar iğne vurdurması gerekmiş kalp atışlarını da dinletmiş bebiş iyiymiş rapor almamış şimdi eve gidiyormuş
kızlar filiz aradı doktordan çıkmış kan uyuşmazlığı varmış kanama olursa tekrar iğne vurdurması gerekmiş kalp atışlarını da dinletmiş bebiş iyiymiş rapor almamış şimdi eve gidiyormuş
ayrılmayalımm
ben de düşünüyorum kontrole gitmeyi, ama nasıl cesaret edicem bakalım.. :18:
aa bilmiyolarmıyımış ki kan uyuşmazlığı olayını? :44: hemen iğne olması gerekiyordu onun evlenince, öyleydi dimmi :26:
inş kötü bişi olmaz.. ikisine de boncuk kondurayım
ayyy valla içim rahatladı vermemekle ayıp etmişsin diyen olmadı zaten çocuğa aldığımızı değiştim eşime yenisini aldım bilemerhaba kızlar ben geldim kursum cuma bitmişti ama 6.kur başladı bugün kurs devam yani
bende cumartesi temizlik yaptım sonra menümü hazırladım duş alıp eşimin yanına gittim 1saat falan orda takıldık sonra eve geldik masamızı kurduk yedik tv izledik yeni yıla eşimin kucağında girdim masadaydık gel bakayım şöyle dedi birbirimize sarılarak girdik .eşimin arkadaları çağırdı bize gelin diye ama biz her zamn başbaşa kalmayı tercih ediyoruz.
dilekciğim maşallah diyorum sana okurken ben yoruldum kendini çok yormuşsun maddi açıdan yıpranmışsın hediyeleri vermemekle iyi yapmışsın
bende hala alkolun etkisi var galiba dünde böyleydim bugünde aynı eşimde öyle gece sularla yatıouzhayırdır canım ne yedin ki. keşke ben de içebilsem çok içmem lazım amaaa malesef.
aa niye :26: benim çok hoşuma gitti :26: gizemli bakıyo bencenekk avatarı beğenmedim bi kötü bakıo kadın :26:
nekk avatarı beğenmedim bi kötü bakıo kadın :26:
alkolün etkisinde o hala bencekorktunmu canım , gel banaaa :senin o el şeysilerinden:
normal bakıyo iştee :44:
ayyy valla içim rahatladı vermemekle ayıp etmişsin diyen olmadı zaten çocuğa aldığımızı değiştim eşime yenisini aldım bile
kıza aldıklarımızın fişlerini atmıştım o yüzden değişemicem ben giycem mecbur :26:
bende hala alkolun etkisi var galiba dünde böyleydim bugünde aynı eşimde öyle gece sularla yatıouz
elfime noldu yaa ben ne ara kaçırdım birden mi bişi oldu gitti dr yoksa kontrol müydü?
özge şarkı için saolll
hıı bende saçlarımı boyadım diplerini yani sarı yaptı çok anlaşılan bişi diil ama acaba tekrar boyayıp iice acsam mı dioum
birde hala rimel sorunum var bi gözümün kirpikleri uzun diğeri kısamıdır nedir farkıl oluo
size rossmann ürünlerini sorcaktım hiç kullanan var mı:44:
Canım ben kullanıyorum hatta geçen rimel aldım ordan rimel güzel yapıypr ama böyle değişik kokuyor kullanmıyorum onu onun dışında bişe almadım ama bi ara zart time orda çalıştımalman ürünleri ordakiler güzel olan şeylerde var fiyatta çok uygun oluyor böyle kremler, rujlar, parlatıcılar, göz kalemleri falan uygun fiyatlı
Ama ben senin aklını hiiç çelmiyim çinkim bu ay bişi almaman gerekiyiii
..
Nigarım bu da sana
Pudra hangisinden canım bende pudra istiyorum fondöten kullanmak yerine tenime uygun şöyle belli olmayacak şekilde5inden sonra alabilirim :122:
pudra aldım mesela çok güzel ya gercekten ve 4tlydi şok oldum kapatıcı stick aldım 3 tl rengi koyu geldi ama çok güzel parlatıcı ruj aldım o eh işte
rimelleri de merak ettim ama almıştım 2 tane die almadım.
eltim deterjan falan almayı düşünüo alman malı iidir dio :44:
kafam ii yaa
ama kadını beğenmedim işte
zuzu bana gel ev dolu var ya ve çoğu yenmedi
dün bende KFC'den yemek istedim tümden kaldı yemekler
ay sürme öyle 3-4 tl ye ürünleri yüzüne gözüne dilek yaa :26:5inden sonra alabilirim :122:
pudra aldım mesela çok güzel ya gercekten ve 4tlydi şok oldum kapatıcı stick aldım 3 tl rengi koyu geldi ama çok güzel parlatıcı ruj aldım o eh işte
rimelleri de merak ettim ama almıştım 2 tane die almadım.
eltim deterjan falan almayı düşünüo alman malı iidir dio :44:
kafam ii yaa
ama kadını beğenmedim işte
Kuzum oranın kendi ürünü işte rival de loop berlin dio sürümü ve tonlamasına bayıldım yani flormar transparan gibi
Pudra hangisinden canım bende pudra istiyorum fondöten kullanmak yerine tenime uygun şöyle belli olmayacak şekildekulağıma deyiver markasını
kuzum kullananlar var ve anlaşılıo kokusundan süngerinden falan ama gerçekten güzel çin diil almanay sürme öyle 3-4 tl ye ürünleri yüzüne gözüne dilek yaa :26:
sonra sorun olur :26:
olur, ne yemek var :)))
ya benim dünden biber dolmam, şehriye çorbam ve brokolim var, kaynanamlar gelmeseydi yeterdi akşama.... ama onlarla yetmez
gelmez zuzu, kalmış tavuk yiyemiyobende neler varrrr :44:
mercimek çorbası
kori soslu tavuk ve pilav
kısır
makarna salatası
havuç salatası
kedi dili tatlı
peynirli yufka böreği
sade ve kakaolu kek
kakao pudingli kurabiye
ayrıca dün KFCden aldığımız menünün 1i de nerdeyse yenmedi ve duruo :26:
Biliyorum bu markayı canım optimumda görmüştüm hafta sonu bakarım almak istiyorum bende testeri vardır denerim bakim.Kuzum oranın kendi ürünü işte rival de loop berlin dio sürümü ve tonlamasına bayıldım yani flormar transparan gibi
Eki Görüntüle 319499bunun yuvarlak olanı
kuzum kullananlar var ve anlaşılıo kokusundan süngerinden falan ama gerçekten güzel çin diil alman
bende neler varrrr :44:
mercimek çorbası
kori soslu tavuk ve pilav
kısır
makarna salatası
havuç salatası
kedi dili tatlı
peynirli yufka böreği
sade ve kakaolu kek
kakao pudingli kurabiye
ayrıca dün KFCden aldığımız menünün 1i de nerdeyse yenmedi ve duruo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?