2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar size bir haberim vaaaar :122: :122:
ben galiba sanırsam %80 insan kaynakları bölümüne terfi ediyorummm
bundan sonra çoook işim olucak ama sizle konuşamiycam neredeyse hiç :/
feysbuk, kampanyalar felan yalan olucak ama işi öğrenicem?
ay bi yanım heyecanlı, du bakalım inş olurr :119:

AAAAA
buda nerden çıktı hayırlısı olsun canım ama maaş olayları yine aynı olur aynı şirket sonuçta :44:

Canımm bu güzell haberr terfi etmen falan ama paranı vermiyorlar ki çıkmayı düşünüyodun sen :26: hem naparız sensiz yaaa hiç girmicekmişsinn:105:

AAAAA
buda nerden çıktı hayırlısı olsun canım ama maaş olayları yine aynı olur aynı şirket sonuçta :44:
açıkçası maaşımı felan hiç düşünmüyorum, işi öğreniyim yeter :26:
ve şu var maaşımın burda kalmiycağına eminim illa ki vericekler, ama geç kalıyor işte :/

maaşallahhh gün aşırı

Dilek Maşaallah gerçekten yanii

ya günlerimiz var bizim napim
sl, prş cmt pzt çrş cm pz sonra sar başa gibi arada atlamalar oluo yaaa üstüme gelmeyin

giy tabi yalnız ben kalıoum topikte bak kızlar dalga geçio
ii düşünün bebek için canım programlı olcaksa artı eksi bi konuşulmalı

Canımm bu güzell haberr terfi etmen falan ama paranı vermiyorlar ki çıkmayı düşünüyodun sen :26: hem naparız sensiz yaaa hiç girmicekmişsinn:105:

o bölüme geçersem çıkmam :44: yardımcı lazım ordaki kişiye yani iş çok, şirket büyüyor
gelirim ki arada

yemeğimiiiii , asla bırakmam :) film neyse de

bizde yemekten kalkıp yapmayız yaniii çayı bırakmışlığımız vardır, yemek

ben de normal yapamam, bebeği zora sokup sakat olması ihtimalindense epidural daha mantıklı.

ayy hadi inşallah canım. ama girememen kötü olur, sen bizi özler gelirsin bi şekilde di miiii :26:

Nektarcım hayırlısı olsun. iş öğrenme açısından iyi olur. maaşlarınızıda en kısa zamanda verirler inş.

o bölüme geçersem çıkmam :44: yardımcı lazım ordaki kişiye yani iş çok, şirket büyüyor
gelirim ki arada

İnş. olur işin canım kariyer yaparsın zaten senin hakkın da o yani fırsatları değerlendirmek lazım bazen...
Sen gün içinde giremezsen akşamaları evde okuyup bize yorum yazarsın zatii dimi

aa, hayırlısı olsun ...

inşallah o birimde, zamanında alırsım paranı ..

daha çok iş diyosun çünkü

kızım başka gün kalmadı zaten , 7 sinide saydım

evet iyice düşünelim

Maşşallah yaniii size:89: Banyo yapmaktan oje çıkarmaktan yorulmuyo musun dilek beni bunlar yoruyo valla..
Zuzu 7 gün değil 1 gün arayla oluyo

Elfida canim bu arada sen nasilsin gecen gün düsük tehlikem var diye yazmissin simdi nasilsin ?

Dikkat et kendine

hakkında hayırlısı olsun canım işallah geçersin iş aramak zorunda kalmazsınn paranızıda zamanında veermeye başlarlar

Elfida canim bu arada sen nasilsin gecen gün düsük tehlikem var diye yazmissin simdi nasilsin ?

Dikkat et kendine

Sinemcim kan uyuşmazlığından kaynaklanan kahverengi akıntılarım devam ediyor. yormuyorum kendimi dinleniyorum evde bol bol. şimdilik iyiyim.

Maşşallah yaniii size:89: Banyo yapmaktan oje çıkarmaktan yorulmuyo musun dilek beni bunlar yoruyo valla..
Zuzu 7 gün değil 1 gün arayla oluyo
yıkayıp saçlarımı kurutmak tabiki zor pazar günü 2 kere yıkandım saçlarım yanık gibi kokuodu artık fön makinesi ile kurutmaktan oje sıkıntı oluo sürmüoum napim aşka değer
kızım başka gün kalmadı zaten , 7 sinide saydım
tmm yaa daha da bişi demicem

Ben zaten artık hiiçç sürmüyorum çok nadir sürdüğüm oluyo özel günlerde felan.
Saç meselesi de kötü yaa kurut düzleştir yada örüp yat diğer güne papaz gibim kalkma diye kadınların işi zor erkekler ohh yıkan çıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…