2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

undooooo çok sevindim cnm allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin inşşşş.

ay dileği küstürmüşünüz yaaaaa dilek walla yapabiliosan ne mutlu sana, benimki de her gün yapsak yok yeter demez, ama benim canım öyle çok istemiyor yaa hele de soğuklarda üffffffffff ama yılbaşı gecesi kafam da iyi ya bi coşmuşuz ikimiz de, eşim dio ki sen bana hiç böle şeyler yapmıosun dio utandımmmmm

neeek belli ki çok sevinmişsin sen bu işe, inş. her şey istediğin gibi olur cnm, bi de maaşları da vermeye başladılar mı oh misss

nekimmm insan kaynakları bence geleceği olan bir bölüm, kariyerin için iyi olur. sonuçta maaşını geç de olsa alabileceksen geleceğine yatırım yap. net bir mesleğin olur, çok daha güzel kapılar açar. inşallah herşey güzel olur canım.

benim burda hiç saçıma başıma bakasım gelmiyor ya. uzun zamandır at kuyruğu yapıp geçiyorum saçlarımı. zaten normalde şekil vermek maalesef çok zor. o yüzden çok uğraşmıyorum. bir de ben izindeyken Saba Tümer'e Yaşar Nuri Öztürk katılmıştı. ona sordular ojeyle abdest alınabilir mi diye, o da dedi ki alınır tabii ki, hiç bunlara takılmasınlar. eğer illa içimiz rahat etsin diyorlarsa da abdestliyken sürsünler ojeyi, abdest yenilemiş olurlar dedi. ben de o zamandan beri çok takılmıyorum oje olayına. hoş zaten tırnaklarım genelde kısa olduğundan çok sık sürmüyorum.

alishiammm acık alkol renk katıyor insan daha rahat oluyor.

yaa benim de saçlarım kötü yaaa o pis kuaföre kestidrikten sonra hiç beğenmiom artık saçlarımı uzasın inş. bi an önce de kurtulayım yaaaa. ne şekle girio ne bişeye benzio walla, toplamayı da sevmiom açınca da papaz gibi saçma sapan oluo ööle garip bi ara durumdayım işte...

accık alkolü seviyoooreee o kafası güzel olma durumuna bayılıyorum zaten, her daim sırıtık bi surat rahatlık da cabası tabi

canım başka inanacak din adamı kalmadı mı? ben bu adama çok sinirleniyorum. regl döneminde de namaz kılınabilir başı açık kılınabilir diyo, bunları yapabilir misin mesela? ojeyle abdest alınmaz. diyanetin sitesinden bak. en güveniliri o. ama kesinlikle olmaz, teninin tırnağının üstünde bir tabaka oluyor su geçmiyor.

bu arada günaydın kızlar

Günaydın Kızlar

Dilşad bi foto eklemişsin ya face e. 10binyüz baloncuk yuttum daki küçük kız sen misin onu anlayamadım :)))

neeek belli ki çok sevinmişsin sen bu işe, inş. her şey istediğin gibi olur cnm, bi de maaşları da vermeye başladılar mı oh misss

hayırlısı olsun, bakalım olucak mı.. heyecan yapmim diyorum sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, seviyorum ya sizi

Günaydın herkese

günaydın kızlar

akşam işten çıkarken göğüs sıkıştı adam sigara içerken benim arka camımda bi pervane var onu açıo o beni mahvedio
sağ kolum berbat ağrıda girdi sırtıma ve göğüs sıkışmaya başladı
eve gittim eşimi aradım panikledi banyoya gircem dedim tmm kapıyı açık bırak nefesin kesilmesin falan dedi ama nası zorlanıoum kolumu hareket ettiremez hale geldim
neyse yıkandım yastık yorganımı aldım köşeme yattım bi baktım bi nefes var tepemde gözlerimi açtım ki eşim beni izlio
ne ara uyudum nası oldu anlamadım 15 dk içinde resmen sızmışım oraya kas gevşiticiler falan sürdük sıcak su torbası koyup yattım
eşim yemek hazırladı topladı türk kahvesi yaptı
ama geçmedi ağrım şimdi omzumda sıcak su torbası ile oturuoum
cmt iptal olan toplantıda bu akşam 9'a 10'a kadar burdayız

alkol kana karışınca :89::89::89:
ay sen küstünmükiiii

eskiden bildiklerimizin annelerimizin öğrettikleri çok daha doğru oruçluyken sakız çiğnenebilir bile dio adamlar ya

Bende benzettim o zaman :)))

demekk ki canım :)

çok geçmiş olsun canım, başka yere otursan ya da söylesen?
evet annelerimiz büyüklerimiz nasıl öğrettiyse bana da doğru gelen o hatta doğrusu o. şimdi herkes çıkıp başka bişe söylüyor yok kur'an erkekmiymiş de baş örtülüyormuş falan filan. inancımızı zedeliyorlar onlara güvenerek küfre düşüyoruz.

canım ben şahsen inanıyorum oje muhabbetine. çünkü kına da oje gibi sonuçta tırnaklarına sürdüğünde üstünde bir katman oluyor. ama kınayla abdest alınabiliyor. bence insanın içinden geçen niyet çok önemli. başı açık namaz olayı da eğer çevremde namahrem kimse yoksa kılınabilir diye düşünüyorum ben. biraz esneğim bu konularda. dinimizin de bu kadar sert, kuralcı olduğunu düşünmüyorum şahsen.

günaydın herkese

valla canım orası sana kalmış tabii de dinimiz ne kadar rahat olsa da kuralları var, ben şaibeli bişe yapmaktan yana değilim.

Son düzenleme:
hiç gel küsme nereye gittin diyen yok
Aaa küsme bebeyim yaa bana gel bana gelll

Bende oje varken abdest geçmez diye biliyorum ve öyle büyüdüm, o şekilde içim rahat etmez şahsen canım siliyorum ben ojelerimi. Tabiki herkesin inancı kendine...

o neki dicektim kiiiii
anladııımmm :)
özgii bende heran süprayz yapabilirim sana
Süprayzz haa :))

bence batil inanc canim ya ben 2 kez kestirdim valla
Hani olursa belki diye işte
:26:Ne kaybederim ki 9 ay da kestirmeyiverim yani.

Dilekcimmm geçmiş olsun yaa o adam hep öyle yapıyordu dimmi söyle yaa içmesin orda sigara başka yerde içsin yada o ordayken sen kalk sana vurmasın pervane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…