Özgecim hamile iken saç kestirmeyin bebeğin ömrünü kısaltırsınız derler
nekimmm insan kaynakları bence geleceği olan bir bölüm, kariyerin için iyi olur. sonuçta maaşını geç de olsa alabileceksen geleceğine yatırım yap. net bir mesleğin olur, çok daha güzel kapılar açar. inşallah herşey güzel olur canım.
benim burda hiç saçıma başıma bakasım gelmiyor ya. uzun zamandır at kuyruğu yapıp geçiyorum saçlarımı. zaten normalde şekil vermek maalesef çok zor. o yüzden çok uğraşmıyorum. bir de ben izindeyken Saba Tümer'e Yaşar Nuri Öztürk katılmıştı. ona sordular ojeyle abdest alınabilir mi diye, o da dedi ki alınır tabii ki, hiç bunlara takılmasınlar. eğer illa içimiz rahat etsin diyorlarsa da abdestliyken sürsünler ojeyi, abdest yenilemiş olurlar dedi. ben de o zamandan beri çok takılmıyorum oje olayına. hoş zaten tırnaklarım genelde kısa olduğundan çok sık sürmüyorum.
alishiammm acık alkol renk katıyorinsan daha rahat oluyor.
Özgiii çağrıladım seniii :119:
Aldım bebeyimm genelde kimseyle msjlaşmam ama msj yaparım ben senin içinn :))
hiç gel küsme nereye gittin diyen yok
Aaa öylemiymişş ben yeni duydum ama inanırım böyle şeylere ne olur nolmaz diye bende kestirmezdim.
nekimmm insan kaynakları bence geleceği olan bir bölüm, kariyerin için iyi olur. sonuçta maaşını geç de olsa alabileceksen geleceğine yatırım yap. net bir mesleğin olur, çok daha güzel kapılar açar. inşallah herşey güzel olur canım.
benim burda hiç saçıma başıma bakasım gelmiyor ya. uzun zamandır at kuyruğu yapıp geçiyorum saçlarımı. zaten normalde şekil vermek maalesef çok zor. o yüzden çok uğraşmıyorum. bir de ben izindeyken Saba Tümer'e Yaşar Nuri Öztürk katılmıştı. ona sordular ojeyle abdest alınabilir mi diye, o da dedi ki alınır tabii ki, hiç bunlara takılmasınlar. eğer illa içimiz rahat etsin diyorlarsa da abdestliyken sürsünler ojeyi, abdest yenilemiş olurlar dedi. ben de o zamandan beri çok takılmıyorum oje olayına. hoş zaten tırnaklarım genelde kısa olduğundan çok sık sürmüyorum.
alishiammm acık alkol renk katıyorinsan daha rahat oluyor.
Günaydın Kızlar
Dilşad bi foto eklemişsin ya face e. 10binyüz baloncuk yuttum daki küçük kız sen misin onu anlayamadım :)))
yok yokk beni ona benzetiyorlardı da canım o yüzden herkes öle yazıyor :)
neeek belli ki çok sevinmişsin sen bu işe, inş. her şey istediğin gibi olur cnm, bi de maaşları da vermeye başladılar mı oh misss
hayırlısı olsun, bakalım olucak mı.. heyecan yapmim diyorum sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumnekimmm insan kaynakları bence geleceği olan bir bölüm, kariyerin için iyi olur. sonuçta maaşını geç de olsa alabileceksen geleceğine yatırım yap. net bir mesleğin olur, çok daha güzel kapılar açar. inşallah herşey güzel olur canım.
alkol kana karışınca :89::89::89:ay dileği küstürmüşünüz yaaaaadilek walla yapabiliosan ne mutlu sana, benimki de her gün yapsak yok yeter demez, ama benim canım öyle çok istemiyor yaa hele de soğuklarda üffffffffff ama yılbaşı gecesi kafam da iyi ya bi coşmuşuz ikimiz de, eşim dio ki sen bana hiç böle şeyler yapmıosun dio utandımmmmm
ay sen küstünmükiiii
eskiden bildiklerimizin annelerimizin öğrettikleri çok daha doğru oruçluyken sakız çiğnenebilir bile dio adamlar yacanım başka inanacak din adamı kalmadı mı? ben bu adama çok sinirleniyorum. regl döneminde de namaz kılınabilir başı açık kılınabilir diyo, bunları yapabilir misin mesela? ojeyle abdest alınmaz. diyanetin sitesinden bak. en güveniliri o. ama kesinlikle olmaz, teninin tırnağının üstünde bir tabaka oluyor su geçmiyor.
Bende benzettim o zaman :)))
günaydın kızlar
akşam işten çıkarken göğüs sıkıştı adam sigara içerken benim arka camımda bi pervane var onu açıo o beni mahvedio
sağ kolum berbat ağrıda girdi sırtıma ve göğüs sıkışmaya başladı
eve gittim eşimi aradım panikledi banyoya gircem dedim tmm kapıyı açık bırak nefesin kesilmesin falan dedi ama nası zorlanıoum kolumu hareket ettiremez hale geldim
neyse yıkandım yastık yorganımı aldım köşeme yattım bi baktım bi nefes var tepemde gözlerimi açtım ki eşim beni izlio
ne ara uyudum nası oldu anlamadım 15 dk içinde resmen sızmışım oraya kas gevşiticiler falan sürdük sıcak su torbası koyup yattım
eşim yemek hazırladı topladı türk kahvesi yaptı
ama geçmedi ağrım şimdi omzumda sıcak su torbası ile oturuoum
cmt iptal olan toplantıda bu akşam 9'a 10'a kadar burdayız
eskiden bildiklerimizin annelerimizin öğrettikleri çok daha doğru oruçluyken sakız çiğnenebilir bile dio adamlar ya
canım başka inanacak din adamı kalmadı mı? ben bu adama çok sinirleniyorum. regl döneminde de namaz kılınabilir başı açık kılınabilir diyo, bunları yapabilir misin mesela? ojeyle abdest alınmaz. diyanetin sitesinden bak. en güveniliri o. ama kesinlikle olmaz, teninin tırnağının üstünde bir tabaka oluyor su geçmiyor.
bu arada günaydın kızlar
canım ben şahsen inanıyorum oje muhabbetine. çünkü kına da oje gibi sonuçta tırnaklarına sürdüğünde üstünde bir katman oluyor. ama kınayla abdest alınabiliyor. bence insanın içinden geçen niyet çok önemli. başı açık namaz olayı da eğer çevremde namahrem kimse yoksa kılınabilir diye düşünüyorum ben. biraz esneğim bu konularda. dinimizin de bu kadar sert, kuralcı olduğunu düşünmüyorum şahsen.
günaydın herkese
Aaa küsme bebeyim yaa bana gel bana gelllhiç gel küsme nereye gittin diyen yok
Süprayzz haa :))o neki dicektim kiiiii
anladııımmm :)
özgii bende heran süprayz yapabilirim sana
Hani olursa belki diye işte :26:Ne kaybederim ki 9 ay da kestirmeyiverim yani.bence batil inanc canim ya ben 2 kez kestirdim valla
Dilekcimmm geçmiş olsun yaagünaydın kızlar
akşam işten çıkarken göğüs sıkıştı adam sigara içerken benim arka camımda bi pervane var onu açıo o beni mahvedio
sağ kolum berbat ağrıda girdi sırtıma ve göğüs sıkışmaya başladı
eve gittim eşimi aradım panikledi banyoya gircem dedim tmm kapıyı açık bırak nefesin kesilmesin falan dedi ama nası zorlanıoum kolumu hareket ettiremez hale geldim
neyse yıkandım yastık yorganımı aldım köşeme yattım bi baktım bi nefes var tepemde gözlerimi açtım ki eşim beni izlio
ne ara uyudum nası oldu anlamadım 15 dk içinde resmen sızmışım oraya kas gevşiticiler falan sürdük sıcak su torbası koyup yattım
eşim yemek hazırladı topladı türk kahvesi yaptı
ama geçmedi ağrım şimdi omzumda sıcak su torbası ile oturuoum
cmt iptal olan toplantıda bu akşam 9'a 10'a kadar burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?