tmm yaa daha da bişi demicem
Ben zaten artık hiiçç sürmüyorum çok nadir sürdüğüm oluyo özel günlerde felan.
Saç meselesi de kötü yaa kurut düzleştir yada örüp yat diğer güne papaz gibim kalkma diyekadınların işi zor erkekler ohh yıkan çıkk
hı hım gelirim ki, ama inş olur yaaayy hadi inşallah canım. ama girememen kötü olur, sen bizi özler gelirsin bi şekilde di miiii :26:
teşekkür ederim elfim, amin..Nektarcım hayırlısı olsun. iş öğrenme açısından iyi olur. maaşlarınızıda en kısa zamanda verirler inş.
faceden yazarım ki ben olmadı sanaİnş. olur işin canım kariyer yaparsın zaten senin hakkın da o yani fırsatları değerlendirmek lazım bazen...
Sen gün içinde giremezsen akşamaları evde okuyup bize yorum yazarsın zatii dimi
birim felan değil zuzu, aynı şirket burda alamıyosam orda da alamam. ama sonuçta sonra çok rahat iş bulabilirim kendime. bakalım..aa, hayırlısı olsun ...
inşallah o birimde, zamanında alırsım paranı ..
daha çok iş diyosun çünkü
teşekkür ederim enkimmhakkında hayırlısı olsun canım işallah geçersin iş aramak zorunda kalmazsınn paranızıda zamanında veermeye başlarlar
bende reglimde sürüyorum genelde :))
yok ya , örüp yatıncada, sabah benim saçlar tüleriyotemiz oluncaa
Tabiikii olur nekim yaa ben özlerim zatii seni yazmazsanfaceden yazarım ki ben olmadı sanahem belkim telefonlaşırız :101:
ben her banyodan sonra özellikle örüyorum, sabah açıp arkadan at kuyruğu yapıyorum herkes çok beğeniyo öyleBenim saçlar kıvırcık oluyo örüp yatınca sonra onu arkadan büyük kıskaçlı tokayla dağınık topuz yapınca güzel duruyorYada düzleştiriyorum işte
Benim saçlar kıvırcık oluyo örüp yatınca sonra onu arkadan büyük kıskaçlı tokayla dağınık topuz yapınca güzel duruyorYada düzleştiriyorum işte
ben her banyodan sonra özellikle örüyorum, sabah açıp arkadan at kuyruğu yapıyorum herkes çok beğeniyo öyleuzun olunca kötü durmuyo
benimde zaten dalgalı canım .... ama sankim elektriklenmiş gibi oluyo, yada bana öle geldiği için beğenmiyorum
yani o elektriğini kaybetmesi için biraz biryantin sürüyorum bazen.. ama azcık hemen üstten üstten
ben önceden şölede yapardım... saçımı yıkayınca havluyla kuruluyodum, sadece diplerini fönle kurutuyodum azcık ... sonra köpük varya ondan sürüyodum ( tülermesin diye) en tepede saçlarımı topuz yapıp ,yatıyodum, kalkıyodum.. açınc hoppp çok güzel dalgası oluyosu ...
ben her banyodan sonra özellikle örüyorum, sabah açıp arkadan at kuyruğu yapıyorum herkes çok beğeniyo öyleuzun olunca kötü durmuyo
Benimde uzun kii saçım güzel oluo öle nekim senin facede var ya bi foto yat kalk çık halim yazmışsınOnun gibim oluo
bende uzatmaya çalışıyorum, sırf o yüzden...
çinkim düzleştirme beceriğim yoksürekli fönde çektiremiyorum ....zati eşim söleniyo, boşamı almış düzleştiriyi
hı hım kısayken kötü oluyo örgü :/:13: aynen benim saçlarımda uzunken kötü durmuyodu .... facede eşimin ayyıldızlı tişörtlü bi fotomuz varya , orda uzundu saçlarım ... hiçbişey sürmüyodum saçıma ....kısa olunca kötü duruyo gibim :26:
senin saçın da belinde mi özgimBenimde uzun kii saçım güzel oluo öle nekim senin facede var ya bi foto yat kalk çık halim yazmışsınOnun gibim oluo
benim de var o batıl inancımEn kötü olan benim saçlarım. eskiden zuzu gibi yapardım gece köpükleyip sabah açardım yada sabah yıkayıp jölelerdim. bi ara düzleştiriciye bi ara maşaya takıldım sonra saçlarım mahvolunca bıraktım. kesimide kötü önleri uzatıyordum ki arkaları kısa kestiricektim batıl inancım var saçımıda kestiremiyorum kaldı öyle saçlarım. şuanda örülü baktım çok kötü duruyor ördüm bende
benim düzleştiricim iğrenç :105: çok kötü yapıyo saçımı zorda kalmadıkça kullanmıyorum, fön mak. ile düzlüyorum.
Benim düzleştiricim çok güzel eşim doğum günümde almıştı braun satin ion etkili fönden daha güzel oluyo dümdüzz bozulmuyoda hemen seviyorum ben düzleştiricimi
benim düzleştiricim iğrenç :105: çok kötü yapıyo saçımı zorda kalmadıkça kullanmıyorum, fön mak. ile düzlüyorum.
arzum marka, tee 5-6 yıl önce aldıydım
Belimde değil nekim belimin bi karış üstü katlı olduğu içinde belli olmuyo :)) Hemen dibi gelio boyamın ama uzamıyo gibime gelioo:)) Batıl inancınız ne saçla ilgili ben anlamadım:44:senin saçın da belinde mi özgim
benim de var o batıl inancım
arzum marka, tee 5-6 yıl önce aldıydım
Özgiii çağrıladım seniii :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?