2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tmm yaa daha da bişi demicem

bende reglimde sürüyorum genelde :))

yok ya , örüp yatıncada, sabah benim saçlar tüleriyo temiz oluncaa

ayy hadi inşallah canım. ama girememen kötü olur, sen bizi özler gelirsin bi şekilde di miiii :26:
hı hım gelirim ki, ama inş olur yaa

Nektarcım hayırlısı olsun. iş öğrenme açısından iyi olur. maaşlarınızıda en kısa zamanda verirler inş.
teşekkür ederim elfim, amin..

İnş. olur işin canım kariyer yaparsın zaten senin hakkın da o yani fırsatları değerlendirmek lazım bazen...
Sen gün içinde giremezsen akşamaları evde okuyup bize yorum yazarsın zatii dimi
faceden yazarım ki ben olmadı sana hem belkim telefonlaşırız :101:

aa, hayırlısı olsun ...

inşallah o birimde, zamanında alırsım paranı ..

daha çok iş diyosun çünkü
birim felan değil zuzu, aynı şirket burda alamıyosam orda da alamam. ama sonuçta sonra çok rahat iş bulabilirim kendime. bakalım..

hakkında hayırlısı olsun canım işallah geçersin iş aramak zorunda kalmazsınn paranızıda zamanında veermeye başlarlar
teşekkür ederim enkimm

bende reglimde sürüyorum genelde :))

yok ya , örüp yatıncada, sabah benim saçlar tüleriyo temiz oluncaa

Benim saçlar kıvırcık oluyo örüp yatınca sonra onu arkadan büyük kıskaçlı tokayla dağınık topuz yapınca güzel duruyor Yada düzleştiriyorum işte

Benim saçlar kıvırcık oluyo örüp yatınca sonra onu arkadan büyük kıskaçlı tokayla dağınık topuz yapınca güzel duruyor Yada düzleştiriyorum işte
ben her banyodan sonra özellikle örüyorum, sabah açıp arkadan at kuyruğu yapıyorum herkes çok beğeniyo öyle uzun olunca kötü durmuyo

benimde zaten dalgalı canım .... ama sankim elektriklenmiş gibi oluyo, yada bana öle geldiği için beğenmiyorum
yani o elektriğini kaybetmesi için biraz biryantin sürüyorum bazen.. ama azcık hemen üstten üstten

ben önceden şölede yapardım... saçımı yıkayınca havluyla kuruluyodum, sadece diplerini fönle kurutuyodum azcık ... sonra köpük varya ondan sürüyodum ( tülermesin diye ) en tepede saçlarımı topuz yapıp ,yatıyodum, kalkıyodum.. açınc hoppp çok güzel dalgası oluyosu ...

ben her banyodan sonra özellikle örüyorum, sabah açıp arkadan at kuyruğu yapıyorum herkes çok beğeniyo öyle uzun olunca kötü durmuyo

:13: aynen benim saçlarımda uzunken kötü durmuyodu .... facede eşimin ayyıldızlı tişörtlü bi fotomuz varya , orda uzundu saçlarım ... hiçbişey sürmüyodum saçıma ....kısa olunca kötü duruyo gibim :26:

Benimde uzun kii saçım güzel oluo öle nekim senin facede var ya bi foto yat kalk çık halim yazmışsın Onun gibim oluo

Benimde uzun kii saçım güzel oluo öle nekim senin facede var ya bi foto yat kalk çık halim yazmışsın Onun gibim oluo

bende uzatmaya çalışıyorum, sırf o yüzden...

çinkim düzleştirme beceriğim yok sürekli fönde çektiremiyorum ....zati eşim söleniyo, boşamı almış düzleştiriyi

En kötü olan benim saçlarım. eskiden zuzu gibi yapardım gece köpükleyip sabah açardım yada sabah yıkayıp jölelerdim. bi ara düzleştiriciye bi ara maşaya takıldım sonra saçlarım mahvolunca bıraktım. kesimide kötü önleri uzatıyordum ki arkaları kısa kestiricektim batıl inancım var saçımıda kestiremiyorum kaldı öyle saçlarım. şuanda örülü baktım çok kötü duruyor ördüm bende

bende uzatmaya çalışıyorum, sırf o yüzden...

çinkim düzleştirme beceriğim yok sürekli fönde çektiremiyorum ....zati eşim söleniyo, boşamı almış düzleştiriyi

Benim düzleştiricim çok güzel eşim doğum günümde almıştı braun satin ion etkili fönden daha güzel oluyo dümdüzz bozulmuyoda hemen seviyorum ben düzleştiricimi

hı hım kısayken kötü oluyo örgü :/

senin saçın da belinde mi özgim
benim de var o batıl inancım

Benim düzleştiricim çok güzel eşim doğum günümde almıştı braun satin ion etkili fönden daha güzel oluyo dümdüzz bozulmuyoda hemen seviyorum ben düzleştiricimi
benim düzleştiricim iğrenç :105: çok kötü yapıyo saçımı zorda kalmadıkça kullanmıyorum, fön mak. ile düzlüyorum.
arzum marka, tee 5-6 yıl önce aldıydım

benim düzleştiricim iğrenç :105: çok kötü yapıyo saçımı zorda kalmadıkça kullanmıyorum, fön mak. ile düzlüyorum.
arzum marka, tee 5-6 yıl önce aldıydım

Benimde fön makinem arzum bende 5 sene önce almıştım :)) aynısı gibime geldi. lilalı grili mi :))

Belimde değil nekim belimin bi karış üstü katlı olduğu içinde belli olmuyo :)) Hemen dibi gelio boyamın ama uzamıyo gibime gelioo:)) Batıl inancınız ne saçla ilgili ben anlamadım:44:
Özgiii çağrıladım seniii :119:

Aldım bebeyimm genelde kimseyle msjlaşmam ama msj yaparım ben senin içinn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…