- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
günaydın kızlar
akşam işten çıkarken göğüs sıkıştı adam sigara içerken benim arka camımda bi pervane var onu açıo o beni mahvedio
sağ kolum berbat ağrıda girdi sırtıma ve göğüs sıkışmaya başladı
eve gittim eşimi aradım panikledi banyoya gircem dedim tmm kapıyı açık bırak nefesin kesilmesin falan dedi ama nası zorlanıoum kolumu hareket ettiremez hale geldim
neyse yıkandım yastık yorganımı aldım köşeme yattım bi baktım bi nefes var tepemde gözlerimi açtım ki eşim beni izlio
ne ara uyudum nası oldu anlamadım 15 dk içinde resmen sızmışım oraya kas gevşiticiler falan sürdük sıcak su torbası koyup yattım
eşim yemek hazırladı topladı türk kahvesi yaptı
ama geçmedi ağrım şimdi omzumda sıcak su torbası ile oturuoum
cmt iptal olan toplantıda bu akşam 9'a 10'a kadar burdayız
alkol kana karışınca :89::89::89:
eskiden bildiklerimizin annelerimizin öğrettikleri çok daha doğru oruçluyken sakız çiğnenebilir bile dio adamlar ya
dilekciğim geçmiş olsun canım dikkat et soğuk hava çarpar söyle adama sigarasını gitsin başka yerde içsin birde pervane içilirmi allahm ya ama kas gevşeticiler rahatlatır seni kahvltıdan sonra yine içseydin
günaydın herkese
bizim ziyaretçilerimiz hiç eksik olmuyor kimler acaba bunlar ?
Dilekcimmm geçmiş olsun yaao adam hep öyle yapıyordu dimmi söyle yaa içmesin orda sigara başka yerde içsin yada o ordayken sen kalk sana vurmasın pervane
dilekciğim geçmiş olsun canım dikkat et soğuk hava çarpar söyle adama sigarasını gitsin başka yerde içsin birde pervane içilirmi allahm ya ama kas gevşeticiler rahatlatır seni kahvltıdan sonra yine içseydin
günaydın herkese
bizim ziyaretçilerimiz hiç eksik olmuyor kimler acaba bunlar ?
günydın................
günaydın fatmacığım hoşgeldin nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Dilek geçmiş olsun canım yaa :26:
ay "Bana her şey yakışır" prooramından aradılar, bi mağazamızda çekim yapıp alışveriş yapmak istiyolarmış
offf geldi yine hemen çaycısıda çalıştırıo pervaneyi
söleyincede bu etkilemez dio
eşim dün öyle o kızdı ki :26:
napcam bilmioum kış böle geçer mi yaa
hoşbulduk iyiyim grip olmuşum biraz agır geçio başkada bişi yok sizler nasılsınız
hamişler
ben hamileyken saçlar daha mı çabuk uzuo onu merak edioum :44:
siz ne gözlemliosunuz
hamişler
ben hamileyken saçlar daha mı çabuk uzuo onu merak edioum :44:
siz ne gözlemliosunuz
Dilekcim ben mesaj ile bilgilendirme yaptım telefonuma. hergün 9ay 10 gün diye bi yerden mesaj geliyor dünkü mesajda bu zamanlarda saçlarınız ve tırnaklarınız daha çabuk uzamaya başlayacaktır yazıyordu. dünde hiç halim yoktu yıkanamıyorum diye ağlıyordum :) eşim dedi gel ben yıkayacam seni sonra su dökünce saçların ne kadar uzamış dedi :)))
bu arada geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. sigara içtikleri zaman lavoboya falan git kalk yerinden.
Dilekcim ben mesaj ile bilgilendirme yaptım telefonuma. hergün 9ay 10 gün diye bi yerden mesaj geliyor dünkü mesajda bu zamanlarda saçlarınız ve tırnaklarınız daha çabuk uzamaya başlayacaktır yazıyordu. dünde hiç halim yoktu yıkanamıyorum diye ağlıyordum :) eşim dedi gel ben yıkayacam seni sonra su dökünce saçların ne kadar uzamış dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?