2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öpe öpe doyamayacağım iki şey istiyorum;
1.si SEN
2.si SENLE BANA BENZEYEN.......

dilekciğim geçmiş olsun canım dikkat et soğuk hava çarpar söyle adama sigarasını gitsin başka yerde içsin birde pervane içilirmi allahm ya ama kas gevşeticiler rahatlatır seni kahvltıdan sonra yine içseydin

günaydın herkese

bizim ziyaretçilerimiz hiç eksik olmuyor kimler acaba bunlar ?

Hıhıııı Sağolsunlar hiç yalnız bırakmazlar bizi...

Dilekcimmm geçmiş olsun yaa o adam hep öyle yapıyordu dimmi söyle yaa içmesin orda sigara başka yerde içsin yada o ordayken sen kalk sana vurmasın pervane

offf geldi yine hemen çaycısıda çalıştırıo pervaneyi
söleyincede bu etkilemez dio
eşim dün öyle o kızdı ki :26:

napcam bilmioum kış böle geçer mi yaa

adam kabul etmio ki gitmez başka yere
kas gevşetici de sürülenden hap olarak içmioum ben ilaç içmem

yelek getirdim yanımda onu giydim şal doladım falan ama bu seferde rahat çalışılmıo ki
bi yaz gelseydi valla zaten yazları bizim patron olmaz

Dilek geçmiş olsun canım yaa :26:

ay "Bana her şey yakışır" prooramından aradılar, bi mağazamızda çekim yapıp alışveriş yapmak istiyolarmış

hamişler
ben hamileyken saçlar daha mı çabuk uzuo onu merak edioum :44:
siz ne gözlemliosunuz

offf geldi yine hemen çaycısıda çalıştırıo pervaneyi
söleyincede bu etkilemez dio
eşim dün öyle o kızdı ki :26:

napcam bilmioum kış böle geçer mi yaa

Etkilemez de boşuna mı hasta oldun tutuldu heryerin bağır yaa içmesinler orda sigaraaaa Sinir oldum heaa Çaycısıda mı orda içiyo hey Allahım yaa

hamişler
ben hamileyken saçlar daha mı çabuk uzuo onu merak edioum :44:
siz ne gözlemliosunuz

Dilekcim ben mesaj ile bilgilendirme yaptım telefonuma. hergün 9ay 10 gün diye bi yerden mesaj geliyor dünkü mesajda bu zamanlarda saçlarınız ve tırnaklarınız daha çabuk uzamaya başlayacaktır yazıyordu. dünde hiç halim yoktu yıkanamıyorum diye ağlıyordum :) eşim dedi gel ben yıkayacam seni sonra su dökünce saçların ne kadar uzamış dedi :)))

bu arada geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. sigara içtikleri zaman lavoboya falan git kalk yerinden.

bana da bebelac tan geliyor canım sen ona nasıl üye oldun?

Maşşallah canım sizee

slm kızlar
nasılsınız? geçmişi okuyup aklımda kalanlarla cvp veriyorum:)
elficim geçmiş olsun cnm bundan sonra kendine daha fazla dikkat etmen gerekiyor aynı şekilde dilşad sende öyle.
dilekcim cnm geçmiş olsun
ayşecim ve nigarcım eşlerine geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…