Bulantılarım bi var bi yok anlamadım gitti. bugün daha olmadı ama akşam çok yiyemiyorum rahatsızlık veriyor.
pazartesi gününden beri beyazlar makinede yıkayacam dedi ön yıkama 3 saat sürüyor diye dizi gününde çalıştıralım dedi ben çalıştırdım makineyi. tabi 20:30 da anca çalıştırabildim eve geç gittiğimiz için. saat 11 oldu ayakta uyuyor daha yarım saat var. dedim sen git yat ayakta duramıyon ben sererim çamaşırları. yok yok dedi git sen dedim gitti yatmaya. bende beklerken uyumuşum eşim uyandırdı makineden çıkardı çamaşırları arka odada seriyoruz. götürdü birlikte astık uyudum hemen.
birde işyerinde börek varmış bir sürü yufka artmış demiş eve götüreyimde gül böreği şeklinde sararız. bana dedi sararmıyız napayım sararız dedim. dedim bunların içinde görümcemin payı yokmu? onunkileride sararız demez mi iyice sinir oldum.. oldu olacak pişirip verelim. uyuz oluyorum kızı da hastayken bana böyle davranmasına.
belliydi zaten bozuk olduğun, üstüne gelmek istemedimsarkılar falan
neysem iyi olmuş affin kocana
Özgiiimm barışmanıza çook sevindim, afferim size:119:
aynen öyle canım
Teşekkürler canlarımmSizden afferimleri de aldıkk Ama insan küs olunca hayattan zevk almıyo bugün mutluyum mesela
Günaydın zeynepcim sağol canım..özgem sevindim eşinle aranın düzelmesine
benimde elim kolum kalkmıyor bu sıralar hastamı olucam anlamadım sabahları kalkamıyorum.kurs çıkışıda krşıya halamlara gideceğiz kardeşimle babannem geldi memleketten kalıcz yaarın gelicem eve şimdiden hepinize iyi tatiller kolaya geldin
aynen öyle canım
kızlar ben birşeyler atıştırdım ama midem düzelmedi ya. hastalığın yan etkisi midir nedir, her an çıkartacak gibiyim, midemde de bir ağırlık var sanki. acayip birşey. bu kadar rahatsızlandığımı hatırlamıyorum midemden...
kızlar ben birşeyler atıştırdım ama midem düzelmedi ya. hastalığın yan etkisi midir nedir, her an çıkartacak gibiyim, midemde de bir ağırlık var sanki. acayip birşey. bu kadar rahatsızlandığımı hatırlamıyorum midemden...
Günaydın zeynepcim sağol canım..Aman dikkat havalar soğuk...
Sende durumlar nasıl bebeyim nasılsın nasıl gidiyor...
ayyy elfim yaa bu ne ben çoktan kkızının uşağımı var demiştim seni tebrik edioum
özgeme bak yaaa mutluluk pıtırcığı bugündüzelmenize sevindim canım
zuzu anca gez anca gez emi her gece bi yerde hatuna bak o eve noldu yemek aş temizlik
zeynepcim yaa asıl benim kolum yine perişan su torbasını koydum omzuma bu pervane bu kış beni bitircek
demetnerelerdesin ne var ne yok
ZEYNEBCİM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
özgem işim yoğun, ay ne bilim karmakarışığım..yani eski yerimi de özlemiyo değilim ama kendim açısından burda durmalıyım ilerisi için diyorum :26:
Demetcim hoşgeldin canım nası gidiyor çalışmaların?? Teşekkür ederim ayrıca
Nekimm sen nasıl giriyorsun şuan buraya :26:nerdesin?
Dilekcim inş. bozulmaz
ne anlatmayı unuttummm yaaa
dün akşam işten çıktım karanlık boş bi sokaktan eve yürüodum
elimde tlf kardeşimi arayacaktım dokunmatik ve eldiven olduğu için epey çabaladım orda dalmışım yani
birisi ince içten pis bi sesle ii akşamlar dedi ve soluma sürtündü
aaaayyydedim nası korktum poşetler çantam tlf falan neyi nası tutcam ne yapcam bilemedim
tlf alcak gibi düşündüm birden :18:
sonra korkmayın dedi elini uzatarak genç bi adam montu falanda yok üstünde ama kıyafetleri temiz pak yani :26:
ben bi bağırmaya başladım kimsin sen yaa
ben korkmayın die iyi akşamlar dedim dio
ne dokunuosun g.zekalı dedim
çekil git aptal sen kim oluosun yaa naptığını sanıosun die nası bağırıoum ama elim ayağım titrio ve kimseler yok yani köşeyi dönsem kahve var ama gidemioum
bişi mi yaptık yaa dedi defol git tanıomuş gibi ii akşamlar dio gerizekalı sen naptığını sanıosun yürü gitdedim
eve geldim ama siz bana sorun yani
ne anlatmayı unuttummm yaaa
dün akşam işten çıktım karanlık boş bi sokaktan eve yürüodum
elimde tlf kardeşimi arayacaktım dokunmatik ve eldiven olduğu için epey çabaladım orda dalmışım yani
birisi ince içten pis bi sesle ii akşamlar dedi ve soluma sürtündü
aaaayyydedim nası korktum poşetler çantam tlf falan neyi nası tutcam ne yapcam bilemedim
tlf alcak gibi düşündüm birden :18:
sonra korkmayın dedi elini uzatarak genç bi adam montu falanda yok üstünde ama kıyafetleri temiz pak yani :26:
ben bi bağırmaya başladım kimsin sen yaa
ben korkmayın die iyi akşamlar dedim dio
ne dokunuosun g.zekalı dedim
çekil git aptal sen kim oluosun yaa naptığını sanıosun die nası bağırıoum ama elim ayağım titrio ve kimseler yok yani köşeyi dönsem kahve var ama gidemioum
bişi mi yaptık yaa dedi defol git tanıomuş gibi ii akşamlar dio gerizekalı sen naptığını sanıosun yürü gitdedim
eve geldim ama siz bana sorun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?