2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfişim bence akşam biraz yardım et, kendinize kadar sardıktan sonra belim ağrıdı, yoruldum falan de kalk başından. madem o kadar düşünüyor kızını, onunkileri kendisi sarsın. bu ne ya, kızı ayrı evde ama sizin evdeki herşeyden elini sürmeden payını alıyor. onun ne faydası var ki size???

günaydın kızlar

ayşeciğim babana çok geçmiş olsun işallah sonuçlarında kötü bişe çıkmaz kısa zamanda iyileşir.seninde yakın olman iyi olmuş sık sık gidersin.

yrenim çok geçmiş olsun dinlenmek iyi gelmiştir.

özgem sevindim eşinle aranın düzelmesine

nekim hayırlı olsun tekrar o yoğunluğada alışırsın bi zamn sonra normal gelir ozaman

benimde elim kolum kalkmıyor bu sıralar hastamı olucam anlamadım sabahları kalkamıyorum.kurs çıkışıda krşıya halamlara gideceğiz kardeşimle babannem geldi memleketten kalıcz yaarın gelicem eve şimdiden hepinize iyi tatiller kolaya geldin

Günaydın zeynepcim sağol canım.. Aman dikkat havalar soğuk...
aynen öyle canım
Sende durumlar nasıl bebeyim nasılsın nasıl gidiyor...

kızlar ben birşeyler atıştırdım ama midem düzelmedi ya. hastalığın yan etkisi midir nedir, her an çıkartacak gibiyim, midemde de bir ağırlık var sanki. acayip birşey. bu kadar rahatsızlandığımı hatırlamıyorum midemden...

cnm geçmiş olsun mideni üşütmüş olabilirmisin?

ayşecim baban için üzüldüm geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir

Son düzenleme:
selam kızlar

canım geçmiş olsun mideni yormayacak şeyler ye bugün bari patates pirinç gibi

ayyy elfim yaa bu ne ben çoktan kkızının uşağımı var demiştim seni tebrik edioum

özgeme bak yaaa mutluluk pıtırcığı bugün düzelmenize sevindim canım

zuzu anca gez anca gez emi her gece bi yerde hatuna bak o eve noldu yemek aş temizlik

zeynepcim yaa asıl benim kolum yine perişan su torbasını koydum omzuma bu pervane bu kış beni bitircek

demet nerelerdesin ne var ne yok

Günaydın zeynepcim sağol canım.. Aman dikkat havalar soğuk...

Sende durumlar nasıl bebeyim nasılsın nasıl gidiyor...

ZEYNEBCİM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM

özgem işim yoğun, ay ne bilim karmakarışığım..yani eski yerimi de özlemiyo değilim ama kendim açısından burda durmalıyım ilerisi için diyorum :26:

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

cnm martta sınavım var ona çalışıyorum o yüzden giremiyorum inş marttan sonra bol bol görüşürüz.

...

özgecim eşinle barışmış olmana sevindim. aynı evde olup küs olmak insanı çok yıpratıyor.

ZEYNEBCİM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM

özgem işim yoğun, ay ne bilim karmakarışığım..yani eski yerimi de özlemiyo değilim ama kendim açısından burda durmalıyım ilerisi için diyorum :26:

cnm yeni yerin hayırlısı olsun

Demetcim hoşgeldin canım nası gidiyor çalışmaların?? Teşekkür ederim ayrıca
Nekimm sen nasıl giriyorsun şuan buraya :26:nerdesin?
Dilekcim inş. bozulmaz

Demetcim hoşgeldin canım nası gidiyor çalışmaların?? Teşekkür ederim ayrıca
Nekimm sen nasıl giriyorsun şuan buraya :26:nerdesin?
Dilekcim inş. bozulmaz

hoşbuldum cnm iyi diyelim ii olsun aslında çok iyi gittiği söylenemez o kadar çok yer var ve süre çok az bakalım hakkımda hayırlısı olsun

ne anlatmayı unuttummm yaaa

dün akşam işten çıktım karanlık boş bi sokaktan eve yürüodum
elimde tlf kardeşimi arayacaktım dokunmatik ve eldiven olduğu için epey çabaladım orda dalmışım yani
birisi ince içten pis bi sesle ii akşamlar dedi ve soluma sürtündü

aaaayyy dedim nası korktum poşetler çantam tlf falan neyi nası tutcam ne yapcam bilemedim
tlf alcak gibi düşündüm birden :18:

sonra korkmayın dedi elini uzatarak genç bi adam montu falanda yok üstünde ama kıyafetleri temiz pak yani :26:
ben bi bağırmaya başladım kimsin sen yaa
ben korkmayın die iyi akşamlar dedim dio
ne dokunuosun g.zekalı dedim
çekil git aptal sen kim oluosun yaa naptığını sanıosun die nası bağırıoum ama elim ayağım titrio ve kimseler yok yani köşeyi dönsem kahve var ama gidemioum
bişi mi yaptık yaa dedi defol git tanıomuş gibi ii akşamlar dio gerizekalı sen naptığını sanıosun yürü git dedim

eve geldim ama siz bana sorun yani

ay cnm ben olsam düşüp bayılmıştım. :26:

eve gitmek için o yolu kullanmak zorundamısın cnm

Dilekkkk ciddimisn yaa:18: sapıklar iyice çoğaldı şu sıralar sen niye tek yürüyordun öyle ıssız sokaklarda Eşin niye almıyor senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…