ne anlatmayı unuttummm yaaa
dün akşam işten çıktım karanlık boş bi sokaktan eve yürüodum
elimde tlf kardeşimi arayacaktım dokunmatik ve eldiven olduğu için epey çabaladım orda dalmışım yani
birisi ince içten pis bi sesle ii akşamlar dedi ve soluma sürtündü
aaaayyydedim nası korktum poşetler çantam tlf falan neyi nası tutcam ne yapcam bilemedim
tlf alcak gibi düşündüm birden :18:
sonra korkmayın dedi elini uzatarak genç bi adam montu falanda yok üstünde ama kıyafetleri temiz pak yani :26:
ben bi bağırmaya başladım kimsin sen yaa
ben korkmayın die iyi akşamlar dedim dio
ne dokunuosun g.zekalı dedim
çekil git aptal sen kim oluosun yaa naptığını sanıosun die nası bağırıoum ama elim ayağım titrio ve kimseler yok yani köşeyi dönsem kahve var ama gidemioum
bişi mi yaptık yaa dedi defol git tanıomuş gibi ii akşamlar dio gerizekalı sen naptığını sanıosun yürü gitdedim
eve geldim ama siz bana sorun yani
Enkiii sen kursu çok asıyorsun bu aralar zaten ilk derslere de gitmiyosun
ohhhh zeynepcim hayat sana güzel valla
kızlar yaa o sokak kısa die gidioum eşim geç kapatıo dükkanı özgecim 10da gelio o evealamaz ki beni
ark gidioduk her zaman dün yalnızdım manyak yaa apt birinden çıktı tanışalım muhabbeti yapacaktı muhtemelen bende çırlayıncasepet havası çaldı kendince
ama sprey fikri aklıma yattı benim ben ondan alim dimi
Sen sus bakimmresmen azarladın kızı yaa
dilekçim çok kötü yaa insan korkar valla:26: Allahtan kötü bir şey olmamış. Canlar benim işlerim yoğun sizleri öpüyorum kalın sağlıcakla
özge bime gittin mi
Gittim ama bişi kalmamıştı kapış etmiş kadınlar hemen
Tencere takımı vardı, kahve bardağı vardı bitmiş hepsi bu hafta da gelmezmiş.. Bende korsanlı çocuk odası stickerı aldım yeğenime, birde tayt aldım kendime o kadan ama tencereyi almak istiyodum bitmez hemen dedim.. bitmiş
ya kuzum geçende sordum sen ankarada mıydın :44:
eğer öyleyse hangi şubeye gittin
kahve bardağını bende az önce gördüm netten annem gitmişti aradım al die ama bakalım bulabilcek mi kapalıymış cumaya gittiler galiba dio
eee kızlarda mı cumada dedim ne bilim kapalı yarımda açılcakmış dedi ama bi daha aramadı aldım yada kalmamış die
onlar bardaklar küçücük dimi
zuzu anca gez anca gez emi her gece bi yerde hatuna bak o eve noldu yemek aş temizlik
Sen sus bakimmhahaha Ama bunu birinin söylemesi gerekiyordu.
Zuzu gelsin bakim o ne durumda
Gittim ama bişi kalmamıştı kapış etmiş kadınlar hemen
Tencere takımı vardı, kahve bardağı vardı bitmiş hepsi bu hafta da gelmezmiş.. Bende korsanlı çocuk odası stickerı aldım yeğenime, birde tayt aldım kendime o kadan ama tencereyi almak istiyodum bitmez hemen dedim.. bitmiş
elffiiiinapıyon ...
yaa ben kaynanama nasıl söleyim ya, ayrılacağımızı :)) eşimmi dese ben yokkene, haftaya falan ayrılsakmı nee :) yoksa ay sonunumu beklesem, hani daha dün geldiler, hemen biz ayrı yicez demeyelimmi, yanlışmı anlarr üffff :26:
ama amaaaa
kendine hiç bakmıyo, o da beni azarladı
üfff iş doldu birden yaw, bu needaha yemekte yiyemedim .... içerde bi müşt.var bi gitsede patronun yanına gircem bişey için , öle yicem yemek
ah kıyamam yaa
ben burdan bakarım yarın akşam (bu akşam direk ablama gidicem, yarın iş dönüşü önce bime girerim) , varsa göndertirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?