2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aman dilekciğim dikkar et ordan başka yol varsa ordan git belki bu yol kısadır ama sen kalabalık yerden git bu zamnda herkesden korkacaksın yanında göz yaşartıcı sprey taşı ben montumun cebinde taşıyorum ve elim hep ondadır biri gelse direr basıcam yani

bu arada ben kursa gitmedim eşim geç kalmışsın dedi canım istemiyo halim yok dedi gel bakayım sen dedi yatağa soktu yatağa sokuncada çıkmak zoruma gitti gitmedim halamlara geçicem beykoza akşamda kalmıcam dönücem

ohhhh zeynepcim hayat sana güzel valla

kızlar yaa o sokak kısa die gidioum eşim geç kapatıo dükkanı özgecim 10da gelio o eve alamaz ki beni
ark gidioduk her zaman dün yalnızdım manyak yaa apt birinden çıktı tanışalım muhabbeti yapacaktı muhtemelen bende çırlayınca sepet havası çaldı kendince
ama sprey fikri aklıma yattı benim ben ondan alim dimi

dilekçim çok kötü yaa insan korkar valla:26: Allahtan kötü bir şey olmamış. Canlar benim işlerim yoğun sizleri öpüyorum kalın sağlıcakla

Dilekcim söyle anlat eşine bu olayı seni alsın eve bıraksın yinede öyle bi imkanı varsa boşlamasın yanisiii
Sprey taşımak yasaklandı diye biliyorum ben ve kullananlara cezası varmış :26:

dilekçim çok kötü yaa insan korkar valla:26: Allahtan kötü bir şey olmamış. Canlar benim işlerim yoğun sizleri öpüyorum kalın sağlıcakla

saol canım beni pasif sandı sanırım ağzını burnunu kırmadığıma dua etsin korktum ama yine de adamın üstüne yürüdüm
Allah kimseye yaşatmasın helede siz hamişlere
bende seni öpüoum canım dikkat et kendine

özge bime gittin mi

Gittim ama bişi kalmamıştı kapış etmiş kadınlar hemen
Tencere takımı vardı, kahve bardağı vardı bitmiş hepsi bu hafta da gelmezmiş.. Bende korsanlı çocuk odası stickerı aldım yeğenime, birde tayt aldım kendime o kadan ama tencereyi almak istiyodum bitmez hemen dedim.. bitmiş

Son düzenleme:

ya kuzum geçende sordum sen ankarada mıydın :44:
eğer öyleyse hangi şubeye gittin
kahve bardağını bende az önce gördüm netten annem gitmişti aradım al die ama bakalım bulabilcek mi kapalıymış cumaya gittiler galiba dio
eee kızlarda mı cumada dedim ne bilim kapalı yarımda açılcakmış dedi ama bi daha aramadı aldım yada kalmamış die
onlar bardaklar küçücük dimi

Canım daha bardakları görmek nasip olmadı ben ankarada değilim adanadayım.

zuzu anca gez anca gez emi her gece bi yerde hatuna bak o eve noldu yemek aş temizlik

ama amaaaa

Sen sus bakimm hahaha Ama bunu birinin söylemesi gerekiyordu.
Zuzu gelsin bakim o ne durumda

kendine hiç bakmıyo, o da beni azarladı

üfff iş doldu birden yaw, bu nee daha yemekte yiyemedim .... içerde bi müşt.var bi gitsede patronun yanına gircem bişey için , öle yicem yemek

ah kıyamam yaa

ben burdan bakarım yarın akşam (bu akşam direk ablama gidicem, yarın iş dönüşü önce bime girerim) , varsa göndertirim sana

elffiiii napıyon ...

yaa ben kaynanama nasıl söleyim ya, ayrılacağımızı :)) eşimmi dese ben yokkene, haftaya falan ayrılsakmı nee :) yoksa ay sonunumu beklesem, hani daha dün geldiler, hemen biz ayrı yicez demeyelimmi, yanlışmı anlarr üffff :26:

dilekcim geçmiş olsun dikkat et benimde biber gazım vardı en son bi akrabamız geç olmuştu eve gidecekti dedim trene serseriler çok biniyor sen al bunu senin olsun dedim dahada almadım ama yine alıcam.

Biber gazı daha etkili göz yaşartıcıdan. bu yanımdaki suzana biri sarkıntılık etmiş sıkmış oda biber gazını. olduğu yerde kalmış.. sokak mesafesi kısa bile olsa al bence.

burdayım canım. yemek yedim geldim artık her sabah mali müşavir uğrayacakmış sabahları 1 - 2 saat olmam

siz nasıl birlikte yemeğe karar verdiniz. daha yeni evlisiniz bi süre bizde yiyin diye konu açıldımı? öyleyse dersinizki biz artık ayıralım bu kadar zamandır yük olduğumuz yeter diyerek azcık duygu sömürüsü yaparsınız.

canım benimm yaa sağol düşünmen yeterli kii keşke aynı şehirde olsak diyorum bazen ne güzel olurdu dimi
...
Bende yoğunum önüme bisürü iş yığdılar arada bakıyorum ama hemen dönüyorum

dilekkk geçmiş olsun canım ya. ben de çok sinir olur, bağırırım öyle tiplere. karanlıkta falan insan çok ürküyor. ben evlenmeden önce çok tırsmazdım ama evlendikten sonra tırsmaya başladım sanki

zuzum eşin sen yokken konuşsun bence. daha iyi olur. o nasıl konuşacağını daha iyi bilir.

zuzu ben bu kaynana muhabbetini ne zaman kaçırdım yaaa :44:

ama evet hemen sölemeniz tabiki olmaz yani gelmenizi beklioduk biz artık yokuz die
hem bu kararı nası neden niçin ne zaman kim kiminle nerede aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…