2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok canım ne yükü biz böyle çok mutluyuz derlerse konu kapanır ama ayrılcaz diemezler :26:

ben şimdi biber gazı mı alim göz yaşartıcı mı farklı dimi bunlar ve nerden bulup alcam :44:

neden öyle oldu ki:44:

özge annem bardaklardan almış
akşama gidip bakim isterse kalırsa alim mi sana

yok canım, konuşma monuşma olmadı ....

baktım sürekli orda yiyoruz ,1 gün 2 gün 3hafta 5haftaa eşime dedim, nezaman kendi evimizde yicez, sürekli ordayız ...biraz orda yiyelim borçları azaltana kadar dedi dedi dedi :)) (tabi bu süre zarfında çok küsmem tartışmam oldu eşimle ,buyüzden)
artık sen nasıl istersen diyo, onun fikrini soruyorum, bilmem sen ne dersin diyo :44:

evet keşkem

...
evet aynen

zuzum eşin sen yokken konuşsun bence. daha iyi olur. o nasıl konuşacağını daha iyi bilir.

deme bende o ortamda olmak istemiyorum, yaw vicdan yapıyorum nedense :101:

zuzu ben bu kaynana muhabbetini ne zaman kaçırdım yaaa :44:

ama evet hemen sölemeniz tabiki olmaz yani gelmenizi beklioduk biz artık yokuz die
hem bu kararı nası neden niçin ne zaman kim kiminle nerede aldınız

en başından kaçırmışın dilekim

yok canım ne yükü biz böyle çok mutluyuz derlerse konu kapanır ama ayrılcaz diemezler :26:

ben şimdi biber gazı mı alim göz yaşartıcı mı farklı dimi bunlar ve nerden bulup alcam :44:

valla bilmiyomda dikkat et kendine, sağını solunu gözle giderkene :18:

..
Zuzum bende kaçırmışım k.valide olayını siz aynı evdemi yaşıyorsunuz şimdi yemekler falan aynı yiyorsunuz ben anlamadım beni aydınlatsana
Dileek allah korumuş canım yaa Ne pislik insanlar var
Kuzum benim arada gelip yazıp çıkıo Keşkem açsalar kk yı ya

özge annem bardaklardan almış
akşama gidip bakim isterse kalırsa alim mi sana
Yok bebeyim sağol ben bardaklara bakmadım daha göredim bilem hem bardağım çok benim tencereye çok üzüldüm alcaktım Neysem söylicem çalışanlara bana getirtsinler haftaya bananemm

yok özgem birlikte yaşamıolar aynı apt sanırım :44:
gidip orda yiyip eve geçiolar ama artık kendi evlerinde yemek istiolarmış geç olmuş ama güç olmaz inş :26:

bugün dilşad gelmedi dimi
ohhh valla babadan torpilli gece yio gündüz yatıo
umarım önemli bişi falan yoktur ii olsun da

Hmm anladım kuzu hallederler ya aslında öyle de iyi de bi süre sonra evde yemek isteyince niye gelmediniz oluyor...

Dilşadı bende sorcaktım aklımdaydı soramadım bi türlü bi sorun yoktur umarım rahatsızdı dün bugünde girmedi hiç:26:

ya rahatsız diildi gece 3te tost yicem die uykusuz kalmıştı babası hastadın die eve yollamıştı ama :26:

..
Zuzum bende kaçırmışım k.valide olayını siz aynı evdemi yaşıyorsunuz şimdi yemekler falan aynı yiyorsunuz ben anlamadım beni aydınlatsana

yok özgem birlikte yaşamıolar aynı apt sanırım :44:
gidip orda yiyip eve geçiolar ama artık kendi evlerinde yemek istiolarmış geç olmuş ama güç olmaz inş :26:

evet dileğin dediği gibim, altlı üstlü daireler :)

annesinin taraf hep öyle birlik, birlikte yemeler içmeler, kaynanam seviyo öle..oyüzden hiçbizaman bişey demez Allah razı olsun ... rahatım ama, artıkın kendi evime geçmek istiyorum :)
birlikte yiyelim içelim, masraf yapmayın ...ev alalım size,diyo ama nolcaksa ikimiz yapalım napayım... 1 buçuk senedir birlikte yedik içtik ..daha düğünden taksitleri kapatamadık( taki bankadakinden çekene kadar) ....öyle de olmuyo,böylede

ayy dilşad inş bi rahatsızlığı yoktur ...yazardı mutlaka:26:

ben yarın düğüne gidiyorum :) uzun bi zamandan sonra. yerimden kalkmıcam ama. bi güzel süslenicem eşimede dedim kasadan setimi getir dost var düşman var :)))

Evet ya Dilşad dün 13:54 te girmiş siteye. sonrasında babası eve yollamıştı ama bugün hiç gelmedi umarım iyidir.

ben yarın düğüne gidiyorum :) uzun bi zamandan sonra. yerimden kalkmıcam ama. bi güzel süslenicem eşimede dedim kasadan setimi getir dost var düşman var :)))
ohhh süslen püslen bakalım şıkır şıkır

bak işte biz ne desek boş yaşayan sensin e orda yedik içtik oturduk 1,5 yılda şu kadar elimize kaldı da diemiosundur ve belki bazen gidip yatcan yemekte yapmıcan ama oraya gidince k.validene yardım kur topla yıka
yanlış mı düşünüoum ben gidioum istersem önce yapıoum istersem eşimin gelmesine yakın istersem hiç yapmıoum

numarasını bilen var mı
zuzu sende vardır hediyeler için yazmıştır :26:
olan varsa özel msjla yollasın bana ben arimm
arayım arayım ben arayım :122:

Son düzenleme:
hatırlatmasan olmuo muydu tatlım
Nıçç olmuyo

Elfi dikkat et yaa oynama sakın şu lafınada çok güldüm "Dost var düşman var"
Canım ne bilim hiç bahsetmedin ki yakın zamanlarda hani hatta bugün ne yemek yapacaz muhabbetlerinde de söylemedin hiç :26:Neysem söyleyin yani sizinde bir eviniz var sizde bir ailesiniz arada gidilir de hergün hergün beklemesinler

kuzumm kk açık ama işim olduğundan dolayı giremiyorum
face yasaklıı

Aaa açık mı kk, sen kk da açılmıyor demiştin yanlış mı hatırlıyorum ki. Neysem olsun canım ya açık olsunda boşa düştüğün zamanlarında olur elbette. Face e girmek istersen de tlfdan girersin vaktin olursa onada tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…