burdayım canım. yemek yedim geldim artık her sabah mali müşavir uğrayacakmış sabahları 1 - 2 saat olmam
siz nasıl birlikte yemeğe karar verdiniz. daha yeni evlisiniz bi süre bizde yiyin diye konu açıldımı? öyleyse dersinizki biz artık ayıralım bu kadar zamandır yük olduğumuz yeter diyerek azcık duygu sömürüsü yaparsınız.
dilekkk geçmiş olsun canım ya. ben de çok sinir olur, bağırırım öyle tiplere. karanlıkta falan insan çok ürküyor. ben evlenmeden önce çok tırsmazdım ama evlendikten sonra tırsmaya başladım sanki
zuzum eşin sen yokken konuşsun bence. daha iyi olur. o nasıl konuşacağını daha iyi bilir.
burdayım canım. yemek yedim geldim artık her sabah mali müşavir uğrayacakmış sabahları 1 - 2 saat olmam
siz nasıl birlikte yemeğe karar verdiniz. daha yeni evlisiniz bi süre bizde yiyin diye konu açıldımı? öyleyse dersinizki biz artık ayıralım bu kadar zamandır yük olduğumuz yeter diyerek azcık duygu sömürüsü yaparsınız.
canım benimm yaa sağol düşünmen yeterli kii keşke aynı şehirde olsak diyorum bazen ne güzel olurdu dimi
...
Bende yoğunum önüme bisürü iş yığdılar arada bakıyorum ama hemen dönüyorum
zuzum eşin sen yokken konuşsun bence. daha iyi olur. o nasıl konuşacağını daha iyi bilir.
zuzu ben bu kaynana muhabbetini ne zaman kaçırdım yaaa :44:
ama evet hemen sölemeniz tabiki olmaz yani gelmenizi beklioduk biz artık yokuz die
hem bu kararı nası neden niçin ne zaman kim kiminle nerede aldınız
yok canım ne yükü biz böyle çok mutluyuz derlersekonu kapanır ama ayrılcaz diemezler :26:
ben şimdi biber gazı mı alim göz yaşartıcı mı farklı dimi bunlar ve nerden bulup alcam :44:
yok canım, konuşma monuşma olmadı ....
baktım sürekli orda yiyoruz ,1 gün 2 gün 3hafta 5haftaaeşime dedim, nezaman kendi evimizde yicez, sürekli ordayız ...biraz orda yiyelim borçları azaltana kadar dedi dedi dedi :)) (tabi bu süre zarfında çok küsmem tartışmam oldu eşimle ,buyüzden)
artık sen nasıl istersen diyo, onun fikrini soruyorum, bilmem sen ne dersin diyo :44:
evet keşkem
...
evet aynen
Kuzum benim arada gelip yazıp çıkıoDileek allah korumuş canım yaaNe pislik insanlar var
Yok bebeyim sağolözge annem bardaklardan almış
akşama gidip bakim isterse kalırsa alim mi sana
yok özgem birlikte yaşamıolar aynı apt sanırım :44:
gidip orda yiyip eve geçiolar ama artık kendi evlerinde yemek istiolarmışgeç olmuş ama güç olmaz inş :26:
bugün dilşadgelmedi dimi
ohhh valla babadan torpilli gece yio gündüz yatıo
umarım önemli bişi falan yoktur ii olsun da
Hmm anladım kuzu hallederler ya aslında öyle de iyi de bi süre sonra evde yemek isteyince niye gelmediniz oluyor...
Dilşadı bende sorcaktım aklımdaydı soramadım bi türlü bi sorun yoktur umarım rahatsızdı dün bugünde girmedi hiç:26:
Bilmem benim aklımda öyle kalmış demekki:101: neysem tatile erken girdi dilşad.. Biz yarında burdayızya rahatsız diildi gece 3te tost yicem die uykusuz kalmıştı babası hastadın die eve yollamıştı ama :26:
Bilmem benim aklımda öyle kalmış demekki:101: neysem tatile erken girdi dilşad.. Biz yarında burdayız
..
Zuzum bende kaçırmışım k.valide olayını siz aynı evdemi yaşıyorsunuz şimdi yemekler falan aynı yiyorsunuz ben anlamadım beni aydınlatsana
yok özgem birlikte yaşamıolar aynı apt sanırım :44:
gidip orda yiyip eve geçiolar ama artık kendi evlerinde yemek istiolarmışgeç olmuş ama güç olmaz inş :26:
ohhh süslen püslen bakalım şıkır şıkırben yarın düğüne gidiyorum :) uzun bi zamandan sonra. yerimden kalkmıcam ama. bi güzel süslenicem eşimede dedim kasadan setimi getir dost var düşman var :)))
bak işte biz ne desek boş yaşayan sensin e orda yedik içtik oturduk 1,5 yılda şu kadar elimize kaldı da diemiosundur ve belki bazen gidip yatcan yemekte yapmıcan ama oraya gidince k.validene yardım kur topla yıkaevet dileğin dediği gibim, altlı üstlü daireler :)
annesinin taraf hep öyle birlik, birlikte yemeler içmeler, kaynanam seviyo öle..oyüzden hiçbizaman bişey demez Allah razı olsun ... rahatım ama, artıkın kendi evime geçmek istiyorum :)
birlikte yiyelim içelim, masraf yapmayın ...ev alalım size,diyo amanolcaksa ikimiz yapalım napayım... 1 buçuk senedir birlikte yedik içtik ..daha düğünden taksitleri kapatamadık( taki bankadakinden çekene kadar) ....öyle de olmuyo,böylede
ayy dilşad inş bi rahatsızlığı yoktur ...yazardı mutlaka:26:
ben yarın düğüne gidiyorum :) uzun bi zamandan sonra. yerimden kalkmıcam ama. bi güzel süslenicem eşimede dedim kasadan setimi getir dost var düşman var :)))
kuzumm kk açık ama işim olduğundan dolayı giremiyorum
Kuzum benim arada gelip yazıp çıkıoKeşkem açsalar kk yı ya
Nıçç olmuyohatırlatmasan olmuo muydu tatlım
Elfi dikkat et yaa oynama sakınben yarın düğüne gidiyorum :) uzun bi zamandan sonra. yerimden kalkmıcam ama. bi güzel süslenicem eşimede dedim kasadan setimi getir dost var düşman var :)))
Canım ne bilim hiç bahsetmedin ki yakın zamanlarda hani hatta bugün ne yemek yapacaz muhabbetlerinde de söylemedin hiç :26:Neysem söyleyin yani sizinde bir eviniz var sizde bir ailesiniz arada gidilir de hergün hergün beklemesinlerevet dileğin dediği gibim, altlı üstlü daireler :)
annesinin taraf hep öyle birlik, birlikte yemeler içmeler, kaynanam seviyo öle..oyüzden hiçbizaman bişey demez Allah razı olsun ... rahatım ama, artıkın kendi evime geçmek istiyorum :)
birlikte yiyelim içelim, masraf yapmayın ...ev alalım size,diyo amanolcaksa ikimiz yapalım napayım... 1 buçuk senedir birlikte yedik içtik ..daha düğünden taksitleri kapatamadık( taki bankadakinden çekene kadar) ....öyle de olmuyo,böylede
ayy dilşad inş bi rahatsızlığı yoktur ...yazardı mutlaka:26:
kuzumm kk açık ama işim olduğundan dolayı giremiyorum
face yasaklıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?