aaa benim aklıma iki şey geldi super , biri hani bu ped lerden tahriş oluyo olabilir,herhangi birine duyarlılığın olabilir, kullandığın markayı değiştirip dene bakalım, bide mantar olabilir,kadın doğum uzmanına gitmen gerek, o böyle kremler şampuanlar veriyo orası için özel hemen geçiyo. bu ikiside bende olmuştu lise yıllarındaydım kaşıntı ve yanma olmuştu
1 saat yemek molası ama biz son 15 dakikasında yiyoruz çünkü ne yicemize karar veremiyoz benim istediğimi o istemiyo onunkini ben istemiyom son 15 dakkada mecburen bişeye karar veriyoz:))))
1 saat yemek molası ama biz son 15 dakikasında yiyoruz çünkü ne yicemize karar veremiyoz benim istediğimi o istemiyo onunkini ben istemiyom son 15 dakkada mecburen bişeye karar veriyoz:))))
düşünüyor insan evet. iki kişi olunca zor oluyor ya..ya baen tek yiyince rahat oluyor
ben bazen karşı tarfa uyuyim diye aç bile kaldıgım oldusositososito
ayy geldimmm, bugün burası çok kalabalık, ödül törenleri falan var büyük adamlar geliyo zemuszemus
köpekler korumalar her işe karışıyolar deli ettiler beni alsanaalsanasmile
düşünüyor insan evet. iki kişi olunca zor oluyor ya..ya baen tek yiyince rahat oluyor
ben bazen karşı tarfa uyuyim diye aç bile kaldıgım oldusositososito