ayy geldimmm, bugün burası çok kalabalık, ödül törenleri falan var büyük adamlar geliyo zemuszemus
köpekler korumalar her işe karışıyolar deli ettiler beni alsanaalsanasmile
super sakın ihmal etme çünkü çok önemli eğer anüs bölgesinden içeriye yayılırsa Allah korusun
kaydirigubbakcemile3
haklısın..
arse bişey yazdım sana bak yukarıyaa
süpercim sen galiba mantar oldun
yanma akıntı kaşıntı varsa bi doktora görün kremi hapı var
böle acı çekme yanma çok kötü bi hisssmafoldumben
ya çekiniyorum ama ya..ora ve doktor
kıs super daha öncede biyere başurmştn galiba demii yoksa sadece sormuşmuydn bize
super ne yazdın kız bana araya kaynadı okuyamadım kaçamak bakıyorumya atladım galiba kusura bakma :uhm:
yapılcak bişi yok sağlık için kadın doğum :teselli:
günaydın millet ya bişi sorcam benim gelinlikçim bugün beni çıldırttı da ben mi abartıorum acaba die bir sorayım dedim benim gelinliim hazır dikilmiş ama kullanılmış deil yani hazır sadece üzerime ayarlanıcak o kadar ve ben ilk provaya gittiimde bana pazartesi günü için randevu verdi ama gelmeden ara istanbulda olmaya çalışaım dedi ben de bugün aradım bana dioki senin gelinliin hazır gelinlik zaten elimizde işlemeler falan var onlarla uğraşıoruz şuanda ben seni ariim öle gel dedi ama zaten bana ayın 20sine randevu vermiştiniz ben de gelmeden bir arayayım dedim dedim evet doru ama biz seni arayalım öle gel istersen pazartesi sen de arayabilirsin bu konuyu konuşabiliriz dedi şimdi bu kadın beni sallıomu sizce çok moralim bozuldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?