2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy geldimmm, bugün burası çok kalabalık, ödül törenleri falan var büyük adamlar geliyo zemuszemus
köpekler korumalar her işe karışıyolar deli ettiler beni alsanaalsanasmile

nasıl büyük adamlar kıs ne iş koruma falan anlamaım:)))

he hee babannem derdi öyle büyük adamlar diye ordan aklıma geldi öyle dedim, evet devlet adamları,
ben yarı kamu yarı özerk kurumda çalışıyorumya.oluyo böyle arada bir.
bugün yazamayabilirim kızlar, çünkü pc lerimizi bile inceliyolar, yazışmalarımız kontrol altında arada bir laf atarım size

günaydın canlarım
sabahtan beri girdim giricem derken yazışmaları okudum,sonra birileri geldi öğlen oldu ben hala günaydın demedim
konu geçti ama okudğum için bende yorum yazmak istedim;
bizde bayramda izmire gittik izmir özderede eşimin ailesini yazlıkları var,
arefe günü yazlıktaydık,bayramın 1.günü sabah kalkar kalkmaz aşkımla bayramlaştık,sonra aşağıya indik,hemen bayramlaşıldı,bizde herkes toplanır öyle bayramlaşılır,kardeşi daha uyuyordu o sonradan geldi bayramlaştık..kimse hediye vs vermedi,sanırım pek önem vermiyorlar,bizim kendi evimizde de böyle,en son küçükken harçlık alırdım o kadar...
bayramın 2.günü dayılarına yemeğe gittik,3.günüde teyzesi gelin yemeği diye bizleri yemeğe aldı,tüm akrabalar orda toplanıldı,girişte hoşgeldin beş gittin diye selamlaşırken herkesin elini öptüm ve iyi bayramlar dedim,hediye falan verilmedi yani,şimdi sizden okuyorum duyuyorum hediye geldiğini,onlarda cahil bu konuda bende sanırım mafoldumben

süpercim sen galiba mantar oldun
yanma akıntı kaşıntı varsa bi doktora görün kremi hapı var
böle acı çekme yanma çok kötü bi hisssmafoldumben

ajikal bana da sadece dedesi harçlık verdi okadar:))))

nişanlıyken annesi altın takmıştı bayramlarda
evlenince böyle oldu heralde:))))

ne bilim ya nişanlılıktan alıştırdılar benimde aklımdan geçti her iki taraf içinde (benm ailem de dahil)
ama kimseden görmedik:)))

olsun okadar önemli bişey değil canlrı sağolsun:)

kıs super daha öncede biyere başurmştn galiba demii yoksa sadece sormuşmuydn bize

benim kayınvalidemde hediye filan alıcakmış sonra düşünmüş
para veriyim ne isterse onu alısın diye para verdi

bende anlatıyım bayram dolu dolu geçti ilk gün sabah aşkım bayram namazına gitti bende evi topladım sonra geldi bayramlaştık annemlere gittik kahvaltıya sonra evime gelip giyindim sonra tekrar anemlere gittim yarım saat oturup kalktık kayınvalideye biraz oturuduk aşkımın dayısına sonra benim teyzeye benim halaya gittk sonra evimize dinledik akşamı tanın konserine gittik

2 günede ziyaretler 3 günü kankamlaydım 4 günü annemde kuzenlerle hiç dinlenemedimmm

günaydın millet ya bişi sorcam benim gelinlikçim bugün beni çıldırttı da ben mi abartıorum acaba die bir sorayım dedim benim gelinliim hazır dikilmiş ama kullanılmış deil yani hazır sadece üzerime ayarlanıcak o kadar ve ben ilk provaya gittiimde bana pazartesi günü için randevu verdi ama gelmeden ara istanbulda olmaya çalışaım dedi ben de bugün aradım bana dioki senin gelinliin hazır gelinlik zaten elimizde işlemeler falan var onlarla uğraşıoruz şuanda ben seni ariim öle gel dedi ama zaten bana ayın 20sine randevu vermiştiniz ben de gelmeden bir arayayım dedim dedim evet doru ama biz seni arayalım öle gel istersen pazartesi sen de arayabilirsin bu konuyu konuşabiliriz dedi şimdi bu kadın beni sallıomu sizce çok moralim bozuldu yaa

kıs super daha öncede biyere başurmştn galiba demii yoksa sadece sormuşmuydn bize

paso başvuruyorum bir yerlere evt zuzuzkaydirigubbakcemile3
super ne yazdın kız bana araya kaynadı okuyamadım kaçamak bakıyorumya atladım galiba kusura bakma :uhm:

mng kargoya resepsiyonist olarak başvurdum yazdımmkaydirigubbakcemile2

ben hazır gelinlik için sadece 2 kez gttim cnm bir ilk prova ikincide .teslim almaya giderken son kes giydim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…