canım benim de gelinlikçim bir seni göriim dedi o yüzden çaırdı gittim ama hiç bir işlem yapılmadı sadece duvağını hazırlayalım şimdilik dedi ayın 20sinde gel kesimini falan o zaman yapalım dedi şimdi de ben seni ariim dio yaa daha 2 hafta var düğünüme ama beni ertelio gibi geldi bana ya bi aksilik olurda son anda die korkuorum ben de yaaa
günaydın millet ya bişi sorcam benim gelinlikçim bugün beni çıldırttı da ben mi abartıorum acaba die bir sorayım dedim benim gelinliim hazır dikilmiş ama kullanılmış deil yani hazır sadece üzerime ayarlanıcak o kadar ve ben ilk provaya gittiimde bana pazartesi günü için randevu verdi ama gelmeden ara istanbulda olmaya çalışaım dedi ben de bugün aradım bana dioki senin gelinliin hazır gelinlik zaten elimizde işlemeler falan var onlarla uğraşıoruz şuanda ben seni ariim öle gel dedi ama zaten bana ayın 20sine randevu vermiştiniz ben de gelmeden bir arayayım dedim dedim evet doru ama biz seni arayalım öle gel istersen pazartesi sen de arayabilirsin bu konuyu konuşabiliriz dedi şimdi bu kadın beni sallıomu sizce çok moralim bozuldu yaa
mng kargoya resepsiyonist olarak başvurdum yazdımmkaydirigubbakcemile2
slm cnm sağol sen nasılsın?
allah daha çok iyilik versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?