2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım benim de gelinlikçim bir seni göriim dedi o yüzden çaırdı gittim ama hiç bir işlem yapılmadı sadece duvağını hazırlayalım şimdilik dedi ayın 20sinde gel kesimini falan o zaman yapalım dedi şimdi de ben seni ariim dio yaa daha 2 hafta var düğünüme ama beni ertelio gibi geldi bana ya bi aksilik olurda son anda die korkuorum ben de yaaa

korkma hiç bir aksilik olmaz. için rahat değilse üstele biraz gelinlikçiye. bu arada kaçında düğünün ?

mng kargoya resepsiyonist olarak başvurdum yazdımmkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

super cim iyi yapmışsın , eşin daha iyi bilir ama hastanelerin resepsiyonistleride iyi bence,veya ödeme noktası falan, hani sende muhasebe mezunusunya , çok rahat diyolar

canım biraz ısrarcı ol istersen çünki her türlü aksiliğe karşı hazırlıklı olman gerek, çok az kalmış 2 hafta diyosun, en az iki kere giymen gerek, birinde atıyorum boyunu ayarlıycak belini ayarlıycak hazırlayacak, olacakmı olmayacakmı. senin düğüne 5 gün kala herşeyinin kuaföre gitmeye hazır halde olması gerekki birşey unutulmasın,aksiliklere karşı önlem alınsın falan.

heaven ısrar etseydin biraz yaa böle suspus gelinleri kendilerine uyduruyolar ama biraz cazgır olunca onlar sana uyuyor.
ben herşeyim hazır olsun istiyorum falan de biraz da kesin kararlı ve kızmış bi ses tonuyla konuş bak nasıl öne alıyo seni
bedava yapmıyo ya karşılığını alıcak niye paranla üzülesinki helede böle bi stres içindeyken

mng kargoya resepsiyonist olarak başvurdum yazdımmkaydirigubbakcemile2

super cim iyi yapmışsın , eşin daha iyi bilir ama hastanelerin resepsiyonistleride iyi bence,veya ödeme noktası falan, hani sende muhasebe mezunusunya , çok rahat diyolar[/QUOTE]

şansımı deniyorum arse sadece..
aşkım ocakta alım olcak dedi..aklında yane

haklısınız kıslar pazartesi arıcam ve ben bugün geliorum dicem son günlere kalmasın aklım gelinlikte olmasın dicem en iisi bu hayret bişi yani yaa sert çıkışmak istemiorum çünkü çok tatlı bir bayan ama hazır gelinlik die her defasında ileriye alıor benim randevumu yaa

madem hazır gelinlik senin işin uzun sürmez
rica et canım ama onun konuşması karşısında ezilip büzülme anladğm kadryla kırmak istemiyorsun ama accuk psikolojnden bahset sen de kurtul bende de:))

hakkaten aklın hep gelinlikte kalıcak bitmiş olmadığı içinde sürekli stresli herşeye kızan bi tip olucaksın.bu şekilde konuş canım ikna et tamm daha acil işleri vardır ama seninkide iş canım yaa olmadı sürekli ara bezdir artık onlarda biran önce senin işini halletsinler:))

ahh ahhh hey gidi günler heyyboshayallersmile

kıslar doktor krem , fitil, ilaç vermiş..birde 1 hafta ilişki no demiş...

eşim doktora anlatmış..oda yazmış ..gitmeme gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…