2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben hap hiç istemedim inş kullanmak zorunda da kalmam:))

böylesi daha ii hiç bi yan etkisi yokyerimseniben

neee sahidenmi onu ben hiç duymadımmm:1shok:

:roflol::roflol:

öylede hamile olabilirsin
bide aklıma geldi söleyim benim kuzenim ilk evlendiğinde ilişkiye giremiyolardı daha doğrusu zarı yırtılmamıştı ama hamile kalmıştı:)))

super tşkler canım benım.cvpyazıcaam ama 600 sanıye beklıcen dıyon anamadım gitti bu sistemi cözemedım.bende hap ıcmek ıstedım ama cesaret bulup baslayamadımesımde ıstemedı.inş dogru zamanda bebeğim olur.ewt bnde hamıle iken regl uzerine görülürmüş neler duyup neler ısıtcez daha bakalım

kesinlikle tavsiye ediyorum. hoş biz daha çok yeniyiz, pazartesi günü tam 3. ayımız doluyor. ama ne olursa olsun sevdiğin insanın kollarında uyumak çoooook güzell zemuszemus

Evli hanımlar, evlenmeyi tavsiye ediyor musunuz bakalım :CüvCüv::uhm:

Benim 2 ay olcak canım 2 aydır hergunum bırbırınden güzel sevdıgım adam yanıbasımda tüm gunun yorgunlugu 2 tatlı söz ve ardından onun kollarında uyumak tarifi yok canım.iki taraflı anlasıp saygı varsa beraberınde huzurlu yuva olur.yeterkı saygıyı yıtırmeyelım.sukurler olsun rabbıme mutluyum herkese sevdıgı guvendıgı ınsanla hayatı paylaşmayı nasip etsın.

merhaba meslektaşım nasılsın ben ısdeyım hemen yazamıyorum cvp veremesem anında özür canım
kıb

Arkadaşlar 4 senelik birlikteğimde artık evlilik planları yapılmaya başlandı,srürekli eşya bakıp fiyat çıkartıyoruz,sizin gibi yeni evlenenlerin düşünceleri çok önemli,,takip ediyorum.Benim en büyük korkum evlendikten sonra duygularımın bitmesi yada onunhkilerinin bitmesi.olmaz dimi

Ayni korkular bende de vardi hep. Benim esimde simdi eskisi gibi gezmeyi sevmiyor geldigi zaman hep 1 saat falan internettin basin da evliligimiz monotonlasti ben bunu her defasinda dile getiriyorum ama hic degisme yok ben yanliz kaliyorum ilk baslarda güzeldi ama simdi siranlasti hep ben canim cicim diyordum ama artik biraktim. daha 8 aylik evliyiz (

Canım iki ay önce arkadaşım evlendi oda senin durumunda,ama benim erkek arkadaşım çok güzel hayaller kuruyor,beraber film izleriz,gezeriz yemek yaparız falan diyor çok hevesli seninkide böylemiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…