2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla ben anlattım kızlar,işte dertlerimiz köşesinden falan bahsettim,manyakmısın sen okuyup okuyup etkileniyosun diye girmiceksin bi daha dedi,
tabikide dinlemedim

:roflol::roflol::roflol:

ay bende birdedim var bölümüne girmemeye çalışıyr çoküzülüyorm sonra:çok üzgünüm:

arsecim bizimkide öle msne bile kızıor burda internet ortamında konuştuuma iyice kızar o yüzden hiiiç bahsetmedim bile ben internet ortamına güvenmior kızar çok bana hiç söleip de rahatımı bozamam valla

bende bahsedeyim unutmasam bakalım ne dicek çünkü benim başka bi siteye üyeliğim yok kızlar oda öle biliyor

ben onun üye olduğu siteleri bilirm şifreleriyle beraber
bakalım yorumu ne olucak merak ettim:))

arse kaydirigubbakcemile5 bende aynen o uslubta anlatmıştım..
sıkıyosa bişey desin..çok şeyde ögreniyorm .banane.hatta oda benim sayemde ögreniyor..kaydirigubbakcemile3

valla ben anlattım kızlar,işte dertlerimiz köşesinden falan bahsettim,manyakmısın sen okuyup okuyup etkileniyosun diye girmiceksin bi daha dedi,
tabikide dinlemedim

bu forum gayet güvenli ya:enbuyukkk:

:

bilgi yönleriyle zaten üye olduk arse.....
bilgi alışverişi içn yapılmış bir forum....işe yarıyor...
ama biz şimdi hergün aynı kişilerle konuşuyor olduk...
hergün sizleyim valla

sizi yolda görsem zor tanırım yakaydirigubbakcemile3

anlatıyım mı anlatmıyım diyorum 2 gündür..gecen yolda bir kıs gördüm içimden dedimki zuzumu bu dedim...saate baktım yok zuzu olamz çünkü o bu saate çalışıyor dedim:roflol::smiley-cool:
bilgiye bakın kıslar yane...sonra kendi kendime dedimki...yüzyüze gelsek normal hayatta ne tuhaf olur dedim:smiley-cool:

ayy ben superi yolda görsem mutlaka konuşurum kıs senle ben ama tanırsam tabi resminden gördüm siz de beni gördünüz hepiniz ama yüzyüze insan emin olmaski acaba mı der yani dimi

kız bende öyle oluyorum yaa , bazen böyle aklıma geliyo diyorumki acaba bu o olabilirmi ama ben görsem hatırlamam heralde kimseyi çok unutkanımya B12 yüzünden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…