2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağo canım dün paso yttım walla hiç çıkmadım dışarı sadec akşm üstü eczaneye diye çıktık hava alayım dedim

temizlik yapmadım walla kociş sğolsun o süpürdü bütün evi

benimkide çok seviyor süpürmeyi..beni görünce elimden hep almak ister..kaydirigubbakcemile3

benimkide çok seviyor süpürmeyi..beni görünce elimden hep almak ister..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sağolsunlar walla hiçte öle bi köşeye geçip yatan tipler değil demiikaydirigubbakcemile5

birimiz bi işi yapıyosak diğerimz başka bi iş yapar çok yardmcı oluyor bana

şimdiye kadar süpürge toz alma yer silme çamaşırları makinaya atma balkon yıkama :))
hepsini yaptı mübarekŞeniz

benimkide çok hamarat maşallah çamaşrıları yıkar asar toplar,evi süpürür ne şanslıyız be :))
kızlar gözümden uyyku akıyor,dün istanbuldaydık maça gittik gece 2 gibi evdeydik,eve gidip yatmak istiyorum

aynen benimkide halıları silkeriz cam siler evi süpürme silme

akıntın var ya canım antibiotik bide aferin katarin filan içsen
CADIARZU

CANIM AFERİN İ CUMARTESİ İÇMİŞTİM PİŞMAN OLDUM:))
çok uykumu getirdi hiçbi iş yapamadm sürekli gözler kapalı durumdaydım

onun için şimdi içmedim akşam evde içcem

canm evi yerlestrdik hatta yeni evimdeyim şu anhihoyyytyorucu oldu ev kısmı ama cok şükür güzel oldu,hatta kirlenmeye bile başladı ev:1no2: yerler beyaz mobilya kahverengi olunca toz kacınılmaz oluomuş yeni anladım akannehir yeni halıların tüylerinden hiç bahsetmeyeyim ay ne dolmuşumkaydirigubbakcemile3 gelinliğimi alıcam bu hafta sonu inş nişanlımla ayrı yerlerde oldugumuzdan son zamanlara kaldı umarım gönlüme göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…