:içelim: içelim güzelleşelimsırnaşık şey
ben olsam ortada resmi bişey olmadan sık sık görüşmezdim açıkcası
yinede aranızdaki muhabbti sen biliyosun kayınvaliden olacak kişiyide sen tanıyosun.sonradan laf söz olmaz diyosan sen bilirsin.senin tercihin yerimseniben
yani dediğim gibi sonrasında laf söz olmasın diye Allah korusun diyelimki ayrıldın sonradan aranda tartışmalar oldu bu gelip gitmeler yüzüne kötü şekilde vurulursa nolcak .
onuda geçtim ben rahat edememki kasılırım yanii hem sevgilim askerdeyken onları görünce daha iii olacağımıda sanmıyorum .
kısaca yapı meselesi diyelim canım.
can ım yapı meselsi o ayrı bişey tabi bu erkegin ailesininde yapısına baglı bişey..
ne biliyim ablası olur..abisi olur..gider..gelir..yer içer onlarla..hem askerdeki çoçugun gözü arkada kalmaz.aile kızı sahiplenir..bunlar çok güzel şeyler..ayrı degerler zuzucum..
gelip gitmeler neden kötü şekilde vurulsunkii.??
benimki sadece varsayım supercim
tabii ben o duyguları yaşamadığım için bilemicem yani asker yolu gözlemedim hiç.benimki hazırdısositososito
o süreçte sevgilinin ailesi nekadar değerli gelir insana ,bunu yaşamadığımdan böle konuşuyorm belkide:sm_confused:
bende olsam gitmezdim
bende sevgiliyken aramızda bişi yoktu söz nişan asker bekledim arada sırada gittiğim halde
kayınvalidem beni aramıyo gelmiyo filan demişti masafeli olmak güzel ama sizin nasıl bi
ilişkiniz var benim fikrimvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?