Hayırlısı olsun aydancım, belki değişiklik ve kaynanadan uzak olmak iyi gelir sana
bol, benim arkide 5 aylık oldu bebeği, o da çoktandır mama veriyo,hni hatırlarsan sana çay markası falan verdiydim, ozamandan başlamıştı zaten yavaş yavaş ...şimdilerde onunkide ne emiyomuş ne mama yiyomuş, diş çıkartıyo kıyamamdiş eti bembeyaz olmuş ,dün bizdeydiler çok huzursuzdu bebek Bi gülüyo bi ağlıyo, kızarıyo sıkılıyo
eşin ne çabuk karar değiştiriyo tatlım yaa, daha bir-kaç gün önce araba alıp ticaret yapıcaktı :44:
hayırlısı olsun tabi de..
işe başladığında iyice biberona alıştı o zaman :/
keşke biraz daha emseydi, pes etme ama uyuklarken felan ver sen yine de.. ozaman emer zaten, belki o da yeterli olur :26:
eşin ne çabuk karar değiştiriyo tatlım yaa, daha bir-kaç gün önce araba alıp ticaret yapıcaktı :44:
hayırlısı olsun tabi de..
işe başladığında iyice biberona alıştı o zaman :/
keşke biraz daha emseydi, pes etme ama uyuklarken felan ver sen yine de.. ozaman emer zaten, belki o da yeterli olur :26:
Bol bende senin gibi olucam
Sağlığım el verirse doğuma kadar ve doğumdan sonra çalışıcam...ama ben inşallah doğum iznimi, doğumdan sonra 4 ay olarak kullanmak istiyorum
Dilek nek özge elfi bol ayşa ....
Nerdesiniz kızlar yaaa, patladım sıkıntıdan, esne esne çatladım ,üfff bitmedi gün
cnm şuan heralde yoldasınızdır inş. gittiğinizde bi şekilde bebişini görmüş için rahatlamış olarak iyi haberlerle gelirsin hep dua ediyorumkeremin durumu kritikleşti dualarınıza ihtiyacımız var
istiyormuşsun da inş. hamilesindirhaydi ya amanın dostlar
adet olupta hamile kalınca çok güzel çoçuk oluyormuş okudum şimdi.vay anam bay akşam ola hayrola.hayırlısı ne zaman ise ozaman olsun..
herşeyin başı saglık..gecmiş olsun dilşad.
ben de başlıyım buna bari. 2.seçenek bana uyacak. herhanbi bi şeyle almak kabul edilebilir dimi ben bacaklarım için epilatör kullanıyorum mesela:44:kızlarr
tüy alma günü vardı yaa
isteyen olursa tarihler
1.ALTERNATİF
08 Şubat 2012 Çarşamba, saat 20:32' den
10 Şubat 2012 Cuma günü saat 06:08' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
17 Şubat 2012 Cuma , saat 08:03' ten
19 Şubat 2012 Pazar 10:21'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygundur
biberona alışıncamemeyi bırakabiliomuş bebekler. mamayı kaşıkla vermeyi deneseniz, biz yeğenime hep öyle yapıyoruz biberonla vermediler hiç.sen şimdi normal aadet oldunmu süper ben anlamadım?
dilşatcım sevindim gitmene..
yaa canım sıkıldı benim kızım emmek istemiyor artık(
eşin sana haksızlık yapmış ama onu da anlamak lazım kayınvalidenin yaptığı hiç doğru bi şey değil, paranızı nasıl sormadan harcamış bitirmiş.eşin heralde ona kızgınlığıyla bi anda fikir değiştirivermişyok tatlım şimdi düşünmüyoruz ayrı evime bi çıkayım allahın izniyle o zaman düşünürüz...
aaa bu arada size anlatmayı unuttum bennnn dün kocama çok kızdım....
kayınpederim burdaki işini bırakıp mersine gitmek istiyo ablası orda bi arsa varmış onu alıcakmış bahçe işlerine çok meraklı kayınpederim dün eşimle kararlaştırmışlar eşim ben kayınpederim mersine yerleşicekmişiz bahçeyle ilgilenip ticaret yapıcakmışızbende dedim ki hayatım ben mersinde yapamam bahçedende anlamam zaten olaz dedim ben nereye gidiyorsam senin yerinde orası o kadar dedi bende çok sinirlendim yaşayamam orda bahçede elimde çapayla iş yapamam olmaz dedim bak işte kendi domatesimiz biberimiz olucak bilmem nemiz olucak şöyle güzel böle güzel evet güzel olabilir belki ama yapamam ben olmaz yani deliririm orda ya konuyu da kapattı kendince inşallah öle bişi yapmaz ya kendi kafasına göre plan proje yapıyo hiç karıma sorayım o ne der yok iki dakkada kayınpederimle hülyalara dalmışlar yani
Dilek nek özge elfi bol ayşa ....
Nerdesiniz kızlar yaaa, patladım sıkıntıdan, esne esne çatladım ,üfff bitmedi gün
süt sağmaya gitmiştim canım doğru dürüst süt olsa içimde yanmaz ya neyse..
Canım tabiki nekadar çok çalışabilirsen okadar ii olur bak ben erken ayrılmak zorunda kaldığım için 2.5 aylık ıraaktım geldm çocuğu keşke imkan olsada çalışmasak(
biberona alışıncamemeyi bırakabiliomuş bebekler. Mamayı kaşıkla vermeyi deneseniz, biz yeğenime hep öyle yapıyoruz biberonla vermediler hiç.
Pazara gittik annemle bugünnnn. Topladım yine ne varsa pazarda
bazı şeylerde bizim elimizde değil ne yazıkki işte
şartlar göre yaşıyoruz
evet benim kesinlikle yapacağım şey buTabi inşallah :)
Neler aldın
ayşecim kaşıkla denedik ama olmadı okadar heyecanlıki mama yerken hepsi birden ağzına girsin istiyo kaşıkla verdikçe ağladı ağlamaktan yiyemedi cadı:)
ayy inanmıyorum ya oakadtr şey almışsın negüzel nekadar ucuz bizim burdaki pazar mağaza gibi fiyatları(
yavrum yaaaa yerim ben onun mama yiyişiniiiisüt sağarken zorlanıyor musun peki canın yanıyor mu cnm?
walla ben ilk defa bu kadar uygun fiyata aldım bu saydıklarımı şans ilk defa benden yanaydı genelde giderim iki üç parça uyduruk şeyler alır dönerim
ilkinde çok acımıştı hatta süt yerine kan çıktı okadar acıdı dudaklarımı ısırıyodum zamanla azaldı ama az biraz oluyo ağrısı..
güle güle kullan cnm..
canım yaa ben fün gece san hiç yardımcı olamadım, özür diliyorum tekrar. :105:merhaba kızlar
aydancığım eşin ne yapacağını bilemiyor bu sıralar yanar döner senin okulun yokmu hem ne zaman bitiyor kendi başına karrda alamaz bu sizin yaşantınız onun değil tek işallah hayırlısı olur sizin için
dilşadcığım çok geçmiş olsun canım kerem beben savaşıyor işallah bunuda atlatacak sen güçlü ol gideceğiz demişsin gitmişsinizdir heralde
çok işim vardı bugünDilek nek özge elfi bol ayşa ....
güle güle giy Ayşamm, foto da isterizzkot aldım 5 tl yeeegeçen gün collezione'dan 50 tl bayılıp aldığım kota çok da benzer bi şey içim acıdı şimdi :))))
sonracıma kazak 7,5tl
boğazlı badi 5 tl
tayt(evde giymeye) 3,5tl
şal 5tl
eşofman altı 5tl
lastikli yatakçarşafı 5tl
uzun kedili ve balerinli kolye ikisi 5tl
2 yüzük bi küpe toplamı 3tl
çorap 2 tane 1tl
şu kadar eşya aldım bi kot parası tutmadı yazıklar olsunnnnnnn bak yine aklıma geldi sinir oldum kendimee
iyi akşamlar herkese
Dilşadlar naptı acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?