2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hayırlısı olsun aydancım, belki değişiklik ve kaynanadan uzak olmak iyi gelir sana

bol, benim arkide 5 aylık oldu bebeği, o da çoktandır mama veriyo,hni hatırlarsan sana çay markası falan verdiydim, ozamandan başlamıştı zaten yavaş yavaş ...şimdilerde onunkide ne emiyomuş ne mama yiyomuş, diş çıkartıyo kıyamam diş eti bembeyaz olmuş ,dün bizdeydiler çok huzursuzdu bebek Bi gülüyo bi ağlıyo, kızarıyo sıkılıyo

evt cnm hatırlıyorum diş dönemi oldukça zor zaten çok huzursuz oluyolar bakalım bizimki nelr yapacak bize(bari en azından 5 ay emse

evt cnm gündüzde emmeyince yavrum iyce alıştı zorluyorum zaten bakalım inşallah vazgeçmez bide meme sakinleştiriyo bebeği çok ağladığında sokuyodum ağzına hemen susuyo..

oda naptığını bilmiyo ki... hey allahım sabır ver....para istemiş bugün kayınvalidemden ilk ay kiralamak istiyo araç kayınvalidemde haycamışlar bizim altın hesabından arta kalan parayı araba yanmıştı ya onun eksik kalan kısmını ödemişler yok diyince küplere binmiş bizimkide akşam gelsin bakalım nolcak...deliricem yakında ben ya kayınvalidemde dalgınsın neyin var filan diyo konuşmak istemiyorum çok bunaldım zaten

Bol bende senin gibi olucam

Sağlığım el verirse doğuma kadar ve doğumdan sonra çalışıcam...ama ben inşallah doğum iznimi, doğumdan sonra 4 ay olarak kullanmak istiyorum

merhaba kızlar

aydancığım eşin ne yapacağını bilemiyor bu sıralar yanar döner senin okulun yokmu hem ne zaman bitiyor kendi başına karrda alamaz bu sizin yaşantınız onun değil tek işallah hayırlısı olur sizin için

dilşadcığım çok geçmiş olsun canım kerem beben savaşıyor işallah bunuda atlatacak sen güçlü ol gideceğiz demişsin gitmişsinizdir heralde

Dilek nek özge elfi bol ayşa ....

Nerdesiniz kızlar yaaa, patladım sıkıntıdan, esne esne çatladım ,üfff bitmedi gün

Bol bende senin gibi olucam

Sağlığım el verirse doğuma kadar ve doğumdan sonra çalışıcam...ama ben inşallah doğum iznimi, doğumdan sonra 4 ay olarak kullanmak istiyorum

Nerdesiniz kızlar yaaa, patladım sıkıntıdan, esne esne çatladım ,üfff bitmedi gün

süt sağmaya gitmiştim canım doğru dürüst süt olsa içimde yanmaz ya neyse..
canım tabiki nekadar çok çalışabilirsen okadar ii olur bak ben erken ayrılmak zorunda kaldığım için 2.5 aylık ıraaktım geldm çocuğu keşke imkan olsada çalışmasak(

keremin durumu kritikleşti dualarınıza ihtiyacımız var
cnm şuan heralde yoldasınızdır inş. gittiğinizde bi şekilde bebişini görmüş için rahatlamış olarak iyi haberlerle gelirsin hep dua ediyorum
istiyormuşsun da inş. hamilesindir

ne saçma bence alakası yoktur
ben de başlıyım buna bari. 2.seçenek bana uyacak. herhanbi bi şeyle almak kabul edilebilir dimi ben bacaklarım için epilatör kullanıyorum mesela:44:
sen şimdi normal aadet oldunmu süper ben anlamadım?

dilşatcım sevindim gitmene..

yaa canım sıkıldı benim kızım emmek istemiyor artık(
biberona alışıncamemeyi bırakabiliomuş bebekler. mamayı kaşıkla vermeyi deneseniz, biz yeğenime hep öyle yapıyoruz biberonla vermediler hiç.
eşin sana haksızlık yapmış ama onu da anlamak lazım kayınvalidenin yaptığı hiç doğru bi şey değil, paranızı nasıl sormadan harcamış bitirmiş.eşin heralde ona kızgınlığıyla bi anda fikir değiştirivermiş

pazara gittik annemle bugünnnn. topladım yine ne varsa pazarda

bazı şeylerde bizim elimizde değil ne yazıkki işte

şartlar göre yaşıyoruz

evet benim kesinlikle yapacağım şey bu Tabi inşallah :)

Neler aldın

bazı şeylerde bizim elimizde değil ne yazıkki işte

şartlar göre yaşıyoruz

evet benim kesinlikle yapacağım şey bu Tabi inşallah :)

Neler aldın

kot aldım 5 tl yeee geçen gün collezione'dan 50 tl bayılıp aldığım kota çok da benzer bi şey içim acıdı şimdi :))))
sonracıma kazak 7,5tl
boğazlı badi 5 tl
tayt(evde giymeye) 3,5tl
şal 5tl
eşofman altı 5tl
lastikli yatakçarşafı 5tl
uzun kedili ve balerinli kolye ikisi 5tl
2 yüzük bi küpe toplamı 3tl
çorap 2 tane 1tl

şu kadar eşya aldım bi kot parası tutmadı yazıklar olsunnnnnnn bak yine aklıma geldi sinir oldum kendimee

ayşecim kaşıkla denedik ama olmadı okadar heyecanlıki mama yerken hepsi birden ağzına girsin istiyo kaşıkla verdikçe ağladı ağlamaktan yiyemedi cadı:)
ayy inanmıyorum ya oakadtr şey almışsın negüzel nekadar ucuz bizim burdaki pazar mağaza gibi fiyatları(

Son düzenleme:

yavrum yaaaa yerim ben onun mama yiyişiniiii süt sağarken zorlanıyor musun peki canın yanıyor mu cnm?

walla ben ilk defa bu kadar uygun fiyata aldım bu saydıklarımı şans ilk defa benden yanaydı genelde giderim iki üç parça uyduruk şeyler alır dönerim

ilkinde çok acımıştı hatta süt yerine kan çıktı okadar acıdı dudaklarımı ısırıyodum zamanla azaldı ama az biraz oluyo ağrısı..

güle güle kullan cnm..

ilkinde çok acımıştı hatta süt yerine kan çıktı okadar acıdı dudaklarımı ısırıyodum zamanla azaldı ama az biraz oluyo ağrısı..

güle güle kullan cnm..

eltim de çok zorlanmıştı ondan sordum sana da.şimdi ek gıdalara başladılar artık diye sağmıyor.ama kendi evde olduğu zamanlarda emziriyor yine de.

saolll

canım yaa ben fün gece san hiç yardımcı olamadım, özür diliyorum tekrar. :105:

çok işim vardı bugün

güle güle giy Ayşamm, foto da isterizz nekadar ucuza almışsınn süper :)

Ayşecim güle güle giyy çok ucuza almışsın gerçekten.. Kotu merak ettim bende..
Zuzum yoğundum yeni bitirdim sayılır yarına bıraktım devamını işlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…