kızlarr beklenen geldii regl oldumKarnım ağrıyooo soda içiyorum şimdi birazdan da özel günler çayım var onu içicem..
Diyeti bıraktım zatii dün çok midem bulandı halsiz kaldım diye...
Zuzuu
NekkTamam canım
ben çok tuhaf bir rüya gördüm, böyle gerçek gibi
bebeğim olmuş önce yeni doğmuş bebek
işegidiyorum annem bakıyo, geliyorum beni görünce bi seviniyo böyle
sonra yatıyoruz eşim, bebek, ben çocuk birden büyüyo..konuşuyo 2-3 yaşında gibi ama yenidoğan
"bunun adını ne koyucaz ya" diyoruz.. "benim adımı efes pilsen" koyun diyo
"tövbe allam" diyorum, öyle isimmi olur oğlum efe koyalım bari..
Sonra çok yaramaz böyle eşim diyo "çok mu acele ettik bebek için bunun geri dönüşüm şeysi yok mu" gülüyoz felan.
Ben de artık annenlere haber ver, daha çocuğumuz olduğunu bilmiyolar gelsin görsünler diyorum.
Eşim de "ne ara nisanda başladık, ne ara oldu, doğdu bu çocuk" diyo böyle düşünüyoruz.
Bebiş de sarı kıvırcık saçlı bi erkek çocuk o "bir çocuk sevdim" dizisindeki hasan kadar yaşı tipi felan
ıyğğ
reglin bitsinde öle yap çubuğu bari
Hayırlısı olsun süpercimm ,istiyodunuz zaten, vardır inşallah
canım sen daha hiç görmedin mi onu, yani ilk görmüştün dimmi doğunca :26:bol cum eşime yalvarıyorum götürmüyor, daha kötü olursun diyor, ben de onu görmeden bişe olursa seni asla affetmicem dedim.
bebeğimi gördüm, seyrettim, ama hiç dokunamadım.
tek gidecek durumda değilim kızlar evde bile rahat yrüyemiyorum bir de samsunun içinde değil hastane. eşim de doktorla konuştum gitsek de göremeyeceğiz, ben istemez miyim görmeyi diyor. rabbim oğlumun yardımcısı olsun küçücük bedeniyle yaşamaya uğraşıyor oğlum benm.
hayırlısı cnm.siz böyle birşey duydunuz mu hiç??????:44:
bebeğimi gördüm, seyrettim, ama hiç dokunamadım.
Tek gidecek durumda değilim kızlar evde bile rahat yrüyemiyorum bir de samsunun içinde değil hastane. Eşim de doktorla konuştum gitsek de göremeyeceğiz, ben istemez miyim görmeyi diyor. Rabbim oğlumun yardımcısı olsun küçücük bedeniyle yaşamaya uğraşıyor oğlum benm.
benim arkim öle hamile kaldı kız :))
canım ben de kendim yürüyorum ama sancı geliyor bzen kanı atayım die ilaçları kestiler, dikişlerim de ii ama tek yol gidemem neyse eşim geliyor biz oğlumuzu görmeye gidiyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.
haydi ya amanın dostlar
adet olupta hamile kalınca çok güzel çoçuk oluyormuş okudum şimdi.Vay anam bay akşam ola hayrola.hayırlısı ne zaman ise ozaman olsun..
Herşeyin başı saglık..gecmiş olsun dilşad.
ben tırsmaya başlıyorummmmmm:18:
nerde okudun onu yaaNe saçma ...
Neden tırsıyon, ne güzel işte :) istemiyomuydun ,iş ciddiye binince tırstınmı kız :))))
canım ben de kendim yürüyorum ama sancı geliyor bzen kanı atayım die ilaçları kestiler, dikişlerim de ii ama tek yol gidemem neyse eşim geliyor biz oğlumuzu görmeye gidiyoruz. dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Allah yardımcınız olsun canım, ben de öyle düşünüyorum.bebeğimi gördüm, seyrettim, ama hiç dokunamadım.
tek gidecek durumda değilim kızlar evde bile rahat yrüyemiyorum bir de samsunun içinde değil hastane. eşim de doktorla konuştum gitsek de göremeyeceğiz, ben istemez miyim görmeyi diyor. rabbim oğlumun yardımcısı olsun küçücük bedeniyle yaşamaya uğraşıyor oğlum benm.
benim annem 40 yaşında sezaryan oldu ertesi gün kek yapmış kalkmışCanım kardeşimde sezeryan oldu diğer gün ayağa kalktı
hastanede merdivenleri bile çıktı kendi kendine ertesi günü..
Senin niye bu kadar uzun sürdü kii normal değil iyileşmemen dr a gittinmi tekrardan dikişlerin için..
Bebek için geçmiş olsun keşke gidebilsen hissetse seni orda olduğunu ben duramazdım nolursa olsun..
çok sevindim gitmenize, iyi haberlerle gel inş :)))canım ben de kendim yürüyorum ama sancı geliyor bzen kanı atayım die ilaçları kestiler, dikişlerim de ii ama tek yol gidemem neyse eşim geliyor biz oğlumuzu görmeye gidiyoruz. dualarınızı eksik etmeyin bizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?