2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gözün aydın

Komedi yaa

..

Dilşaddd, allah yardımcısı olsun ,ama durma burda eşin götürmüyosa kendin git... Görmesende hastanede ol, yakın ol, orda dua ett

ıyğğ

reglin bitsinde öle yap çubuğu bari

Hayırlısı olsun süpercimm ,istiyodunuz zaten, vardır inşallah

bebeğimi gördüm, seyrettim, ama hiç dokunamadım.
tek gidecek durumda değilim kızlar evde bile rahat yrüyemiyorum bir de samsunun içinde değil hastane. eşim de doktorla konuştum gitsek de göremeyeceğiz, ben istemez miyim görmeyi diyor. rabbim oğlumun yardımcısı olsun küçücük bedeniyle yaşamaya uğraşıyor oğlum benm.

Canım kardeşimde sezeryan oldu diğer gün ayağa kalktı
hastanede merdivenleri bile çıktı kendi kendine ertesi günü..
Senin niye bu kadar uzun sürdü kii normal değil iyileşmemen dr a gittinmi tekrardan dikişlerin için..
Bebek için geçmiş olsun keşke gidebilsen hissetse seni orda olduğunu ben duramazdım nolursa olsun..

kendinede dikkat et canım

canım ben de kendim yürüyorum ama sancı geliyor bzen kanı atayım die ilaçları kestiler, dikişlerim de ii ama tek yol gidemem neyse eşim geliyor biz oğlumuzu görmeye gidiyoruz. dualarınızı eksik etmeyin bizden.

benim arkim öle hamile kaldı kız :))

haydi ya amanın dostlar

adet olupta hamile kalınca çok güzel çoçuk oluyormuş okudum şimdi. vay anam bay akşam ola hayrola.hayırlısı ne zaman ise ozaman olsun..

herşeyin başı saglık..gecmiş olsun dilşad.

özgem 1 kez gittim yakın bi zamanda tekrar gitmem lazım
smear testi de yaptırmam lazım ve nodül biyopsisi yaptırmak istioum
kasıklarımdaki iltihap içinde uzman tvye baktım yumurtalıkların alınmasına kadar gidiomuş hastalık

nekim rüyan hayır olsun inş demek ki en kısa zamanda bebiş gelio

dilşadcım hepimiz onun için dua ediouz o bunu atlatcak inş
görme şansın yoksa gidemioum die üzülme bitanem eşin demekki drdan aldığı bilgiye göre bunu uygun görüo

oh çok sevindim gitmenize....

Inşallah geçicek bu günler

ben tırsmaya başlıyorummmmmm:18:

nerde okudun onu yaa Ne saçma ...

Neden tırsıyon, ne güzel işte :) istemiyomuydun ,iş ciddiye binince tırstınmı kız :))))

nerde okudun onu yaa Ne saçma ...

Neden tırsıyon, ne güzel işte :) istemiyomuydun ,iş ciddiye binince tırstınmı kız :))))

kız ne biliyim içinde gezinen falan:)))))

burda kk da okudum.annem öyle kardeşime hamile kaldı falan yazmış üyenin biri anlatmış.

birde benim bu ay adet sancım hiç olmadı.

Son düzenleme:

canım hayırlısıyla gidin güzel hbrlerle gelin inş.
dikkat et kendine kuzum

doktor bugün göremezsiniz diyor uğraşıyorlarmış ya, kotumu montumu her şeyimi giymiştim, saçımı jöleledim elimde çantayla kalakaldım. eşim biraz sonra tekrar arıcak.

süper belkim hamilesindir, test sonucunu bize de bildir

Allah yardımcınız olsun canım, ben de öyle düşünüyorum.
1 hafta oldu haber almak gibi olmaz ki orda olmak.
Gidin yanında olduğunuzu hissetsin bebeğiniz. Daha güçlü savaşır.
Arabanız vardı dimmi sizin? 1,5 saat yol hiç bir şey değil..

benim annem 40 yaşında sezaryan oldu ertesi gün kek yapmış kalkmış gülsek mi ağlasak mı bilemedik
sana katılıyorum canım, ben de duramazdım 1 hafta
Dilşad nolur yanlış anlama, sadece bebişin için endişeleniyoruz orda olmanız ona iyi gelicektir.. gücünü toplayıp gidebilmen için bir motivasyon gibi düşün bunları.. eşin yanlış düşünüyor, görünce daha kötü olmiycaksın bence sana da iyi gelicektir onu görmek

çok sevindim gitmenize, iyi haberlerle gel inş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…