- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
doktor bugün göremezsiniz diyor uğraşıyorlarmış ya, kotumu montumu her şeyimi giymiştim, saçımı jöleledim elimde çantayla kalakaldım. eşim biraz sonra tekrar arıcak.
canım tatlı istiyo turta mı yapsam elmalı yoksam kolay bi pasta tarifi var elde yapıyosun hamurunuda....
süper belkim hamilesindir, test sonucunu bize de bildir
bildirmem mi kız, bak ilk şüphede size geldim hemen
eşim göstermeselerde gidecez bugün hastanede olcaz dior biraz sonra gidicez
haydi ya amanın dostlar
adet olupta hamile kalınca çok güzel çoçuk oluyormuş okudum şimdi.vay anam bay akşam ola hayrola.hayırlısı ne zaman ise ozaman olsun..
herşeyin başı saglık..gecmiş olsun dilşad.
acomert hamilemisin yoksam:)))
aaa ama daha minicik, niye istemiyor ki? :26:sen şimdi normal aadet oldunmu süper ben anlamadım?
dilşatcım sevindim gitmene..
yaa canım sıkıldı benim kızım emmek istemiyor artık(
sen şimdi normal aadet oldunmu süper ben anlamadım?
dilşatcım sevindim gitmene..
yaa canım sıkıldı benim kızım emmek istemiyor artık(
canım mama kullanıyomusun
aaa ama daha minicik, niye istemiyor ki? :26:
süt az mı geliyo acaba, gelmeyince sinirleniyor ya bebekler..
kaynanan ne olacak peki?mersin güzeldir canım kötü yer değil ama tabi bi düzeni bozup başka yere alışmak çok zor..yok tatlım şimdi düşünmüyoruz ayrı evime bi çıkayım allahın izniyle o zaman düşünürüz...
aaa bu arada size anlatmayı unuttum bennnn dün kocama çok kızdım....
kayınpederim burdaki işini bırakıp mersine gitmek istiyo ablası orda bi arsa varmış onu alıcakmış bahçe işlerine çok meraklı kayınpederim dün eşimle kararlaştırmışlar eşim ben kayınpederim mersine yerleşicekmişiz bahçeyle ilgilenip ticaret yapıcakmışızbende dedim ki hayatım ben mersinde yapamam bahçedende anlamam zaten olaz dedim ben nereye gidiyorsam senin yerinde orası o kadar dedi bende çok sinirlendim yaşayamam orda bahçede elimde çapayla iş yapamam olmaz dedim bak işte kendi domatesimiz biberimiz olucak bilmem nemiz olucak şöyle güzel böle güzel evet güzel olabilir belki ama yapamam ben olmaz yani deliririm orda ya konuyu da kapattı kendince inşallah öle bişi yapmaz ya kendi kafasına göre plan proje yapıyo hiç karıma sorayım o ne der yok iki dakkada kayınpederimle hülyalara dalmışlar yani
evt cnm mamada alıyo.
sütüm zaten oldu bitti çok olmadı canım ama yinede eve gittiğimde tok olsa bile yapışır bırakmazdı 2 gündür istemiyor ama(sanırım sürekli biberonda yediği için artık istemiyor memeyi (
kaynanan ne olacak peki?mersin güzeldir canım kötü yer değil ama tabi bi düzeni bozup başka yere alışmak çok zor..
eşin ne çabuk karar değiştiriyo tatlım yaa, daha bir-kaç gün önce araba alıp ticaret yapıcaktı :44:yok tatlım şimdi düşünmüyoruz ayrı evime bi çıkayım allahın izniyle o zaman düşünürüz...
aaa bu arada size anlatmayı unuttum bennnn dün kocama çok kızdım....
kayınpederim burdaki işini bırakıp mersine gitmek istiyo ablası orda bi arsa varmış onu alıcakmış bahçe işlerine çok meraklı kayınpederim dün eşimle kararlaştırmışlar eşim ben kayınpederim mersine yerleşicekmişiz bahçeyle ilgilenip ticaret yapıcakmışızbende dedim ki hayatım ben mersinde yapamam bahçedende anlamam zaten olaz dedim ben nereye gidiyorsam senin yerinde orası o kadar dedi bende çok sinirlendim yaşayamam orda bahçede elimde çapayla iş yapamam olmaz dedim bak işte kendi domatesimiz biberimiz olucak bilmem nemiz olucak şöyle güzel böle güzel evet güzel olabilir belki ama yapamam ben olmaz yani deliririm orda ya konuyu da kapattı kendince inşallah öle bişi yapmaz ya kendi kafasına göre plan proje yapıyo hiç karıma sorayım o ne der yok iki dakkada kayınpederimle hülyalara dalmışlar yani
işe başladığında iyice biberona alıştı o zaman :/sütüm zaten oldu bitti çok olmadı canım ama yinede eve gittiğimde tok olsa bile yapışır bırakmazdı 2 gündür istemiyor ama(sanırım sürekli biberonda yediği için artık istemiyor memeyi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?