2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım benm misafirlerim oluyor şimdi bi arkadaşım evi süpürdü çamaşır astı, diğeri siliyor, ortalaıkta bi ufaklık geziniyor benm bil. Dan vodemi çekiyor kaçıyor ondan sık yazamıyorum
ii ne güzel yardım ediolarmış bugün tekrar konuştunuz mu dr ile eşinin iş durumu noldu dükkan tam olarak işe başladı mı
bi de hastaneyi sorcaktım canım özelde sanırım onun masrafları nası olcak

Dileekk burdayım kuzu işler yoğun bu aralar sancımda oluyor ya regl oldum ya dün.. Birde nedense herzamankinden daha çok geliyor gibime geldi
Baş dönmesi halsizlik yapıyor bu nedenle
bennde bu sabah oldum nası karnım ağrıo ve sağ kalça üstünde tuhaf bi sızı var
bir süredir baş dönmesi yaşıodum ve endişe ediodum hasta olunca rahatladım

kızlar tennuri hazır zaten
denemek istiodum dün aldım 5 bardak su dio ya cınım ekşili bi tat istiodu 1 bardakta yoğurt koydum sonra yağda pulbiber yaptım onu da döktüm biz çok beğendim eşim mercimek içer diğerlerini sevmez ama bunu sevdi yani
bi kaç şey daha var onları da denicem

Filiz evdeymişş

Evdeymiş ama gene iş yapıyo hatun, oturup da dinlenme yok

Işyerinde bilgisayarlarla ilgili bi sıkıntı olmuş ,kimse gitmemiş işe, yarın gidicez dedi :)

ii olsunda filiz gerisi önemli diil evde iş yapıo dimi

yanlış cevap verdim maggiyeneyse p.tesi kazanmıştım zateeen

kızlar eşim bi bilg.varmış ona bakmaya gitti ben de duşa girdim çıktım bi. birazdan dışarı çıkıcaz sanırım sinemaya gidelim dioruz yıllar oldu heralde gitmeyeli

özge ve dilek size dün geçmiş olsun dicektim unuttum

ben de bu akşama güveçte mantarlı etli bişiler yapiim diodum k.peder annemin arabasını aldıaraba için pide yaptırcakmış yemekişi kaldı yine.ama yine de size sorayım şimdi benim dolapta hazır kavrulmuş etim var onu mantarları biraz da garnitür salça falan minik güveç kaplarıyla fırına sürsem nasıl olur sizce:26:

dilekcim dükkan 20 ocaktan beri açık ama eşim artık dükkanla ilgilenesim yok gelen müşteriye bile güler yüz gösteremiyorum diyor, sabah eleman açıyor dükkanı, zorla işe yolluyorum öğlene doğru, ne kadar hevesle açmıştı 10 gün sonra doğum olunca eşimde mahvoldu.
benm hastane masraflarımı hastaneden çıkmadan ödememiz gerekiyordu, kredi kartıyla ödedik canım, bebeğimin masraflarını devlet ödüyor kuvözde olduğu için. kuvözden normal odaya geçerse karşılamıycak eşim de o hastaneden almam orda masraflarını biz karşılarız diyor. rabbim bebeğime ömür versin, ödenir bikaç günlük masraf da.

inşallah her şey düzelecek canım ben inanıyorum
söylemesi kolay belki evet ama doğrusu bu biraz sabır ve hep olumlu düşünmek. allah sana sabır versin canım kerem sağlıkla gülerek çıkacak inş. o hastaneden, masraflar borç harç bişekilde ödenir yeter ki sağlıklı mutlu bi şekilde ayrılın hastaneden

alishia cım canım ben de küçük güveçlerle fırına veriyorum güzel oluyor canım
inşallah keremim annesinin kucağını boş koymaz gelir...

günaydın kızlar..

flash flashhhhhh süper87 hamile.....

dün hasteneye gitttim kan testi yaptırdım.günlük hamileymişim henüz.iki gün sonra yine gel.dedi

süpercim hayırlı olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

dilşadcım dün bütün gece dua ettim kereme sana allahım güç kuvvet versin sanada oğlunada canım uyku girmedi gözüme gece eşinde inşallah biran önce kendini toplar inşallah arkadaşların ne güzel yardıma gelmiş allah razı olsun onlardanda...

nasılsınız kızlar...anca geldim ortalığı filan topladım daha öncede söylemişimdir bizim salonun tavanından çok yağmur filan yağdığında su akıyo diye yine yerlere serdik kovaları örtüleri deliricem valla allahım biran önce ev nasip etsin bize...hayırlısıyla...eşimde dün yine karar değiştirmiş bugün i iş görüşmesine gitti güzel geçmiş büyük ihtimal yarın başlıcakmış bi eğitim danışmanlığı firmasında kendi arabasıyla akşam 5-9 arası satışa çıkıcakmış...bakalım burda ne kadar kalıcak...1500 lira maaş + pirim demişti dün ama bugün ne konuştular bilmiyorum...ufff çok kararsız bnm bu kocam ya

oda kötüdür tabi seni bırakıp işe gitmek istemiodur
devletin ödemesi iyi olmuş odaya çıksa bile o kadarlık süre ödenir yani
hayırlısı inş şu 2 hft da bi geçsin de

evet bugün çok durgun topik...bende siteme yeni tarifler ekledim dün yaptığım turtada hemen bitti bi küçücük dilim yiyebildim içinden bugünde elde açmalı bi börek var süper oluyo ama gözüm yemiyo çok zahmetli kaç saatini alıyo insanın belkim yarın yaparım onuda...

merhaba kızlar ben bugün kurs gitmedim kalktım kahvaltı yaptım giyindim montumu giyip gidecektm ama dışarı soğuktu birde 2-3gündür elim kolum kalkmıyor halsizim 10.30d yattım 1de kalktım ütü yaptım

dün tarih başladı bugün birat üy alayım bakalım faydası olacakmı

merhaba canım evet bugün tarihler başladı ama bana ikinci alternatif uyuyo ben hala şaşkınım bacaklarımda yok denicek kadar azalma çok memnun kaldım kimi yerlerinde hiç çıkmadı böle pürüzsüz durumda ki ben sölemesi ayıp biraz tüylüyümdür...ayın 18inde kuaförden şimdiden randevu aldım cumartesiye geliyo bikini bölgesini orda aldırıyorum kendim uğraşamıyorum çok canım acıyo

ben kendim alıyorum bcaklarıml bikini bölgesiyle alıcam hemde eldivenle baklaım nasıl olacak

canım ben senin sitene baktım ama yemek tariflerini bulamadım turtaya bakıcaktım

kızlar floda indirim var demiştim yaaa
şimdi bişiler beğendim

fikir almak istioum en sondaki mor kardeşime o çok sever ve yelekle montuna uysun istioum

bu 5 tanesi 195 tl ayrıca zaten o yüzden alıoum
eşime söledim yani para istedim tmm verim dedi sevgliler günü hediyem olsun dedi
bende olmaz kendin seçmelisin dedim
ama sbh açılmamış oluo dükkanlarda akşamda kapanıo onun iş saatlerine göre adam ne baksın da alsın ki dimi
bu teklifi değerlendiriyim mi? hediye olarak kabul edim mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…