ii ne güzel yardım ediolarmış bugün tekrar konuştunuz mu dr ile eşinin iş durumu noldu dükkan tam olarak işe başladı mıCanım benm misafirlerim oluyor şimdi bi arkadaşım evi süpürdü çamaşır astı, diğeri siliyor, ortalaıkta bi ufaklık geziniyor benm bil. Dan vodemi çekiyor kaçıyor ondan sık yazamıyorum
bennde bu sabah oldum nası karnım ağrıo ve sağ kalça üstünde tuhaf bi sızı varDileekkburdayım kuzu işler yoğun bu aralar sancımda oluyor ya regl oldum ya dün.. Birde nedense herzamankinden daha çok geliyor gibime geldi
Baş dönmesi halsizlik yapıyor bu nedenle
kızlar tennuri hazır zatentennuri çorbası mı ? ben de hiç duymadım, nasıl oluyo kii..
benim önceki geceden domates çorbam vardı onu ısıttım ve et çözdürmüştüm yahni yaptım böyle bol soğan havuçlu :) salata da tabisii
Filiz evdeymişş
Evdeymiş ama gene iş yapıyo hatun, oturup da dinlenme yok
Işyerinde bilgisayarlarla ilgili bi sıkıntı olmuş ,kimse gitmemiş işe, yarın gidicez dedi :)
dilekcim dükkan 20 ocaktan beri açık ama eşim artık dükkanla ilgilenesim yok gelen müşteriye bile güler yüz gösteremiyorum diyor, sabah eleman açıyor dükkanı, zorla işe yolluyorum öğlene doğru, ne kadar hevesle açmıştı 10 gün sonra doğum olunca eşimde mahvoldu.
benm hastane masraflarımı hastaneden çıkmadan ödememiz gerekiyordu, kredi kartıyla ödedik canım, bebeğimin masraflarını devlet ödüyor kuvözde olduğu için. kuvözden normal odaya geçerse karşılamıycak eşim de o hastaneden almam orda masraflarını biz karşılarız diyor. rabbim bebeğime ömür versin, ödenir bikaç günlük masraf da.
günaydın kızlar..
flash flashhhhhh süper87 hamile.....
dün hasteneye gitttim kan testi yaptırdım.günlük hamileymişim henüz.iki gün sonra yine gel.dedi
herkes nerde yaaww :44:
elfi yok zuzu gitti nekten ses yok özgem yok alishia kahvaltı derdinde yarenay zati yok
bol dilşad luxxor acomert kissmelerrr yokkkkk
dilekcim dükkan 20 ocaktan beri açık ama eşim artık dükkanla ilgilenesim yok gelen müşteriye bile güler yüz gösteremiyorum diyor, sabah eleman açıyor dükkanı, zorla işe yolluyorum öğlene doğru, ne kadar hevesle açmıştı 10 gün sonra doğum olunca eşimde mahvoldu.
benm hastane masraflarımı hastaneden çıkmadan ödememiz gerekiyordu, kredi kartıyla ödedik canım, bebeğimin masraflarını devlet ödüyor kuvözde olduğu için. kuvözden normal odaya geçerse karşılamıycak eşim de o hastaneden almam orda masraflarını biz karşılarız diyor. rabbim bebeğime ömür versin, ödenir bikaç günlük masraf da.
emzirmeye gitmiştim geldim canım bugün herkes çok sessiz..
merhaba kızlar ben bugün kurs gitmedim kalktım kahvaltı yaptım giyindim montumu giyip gidecektm ama dışarı soğuktu birde 2-3gündür elim kolum kalkmıyor halsizim 10.30d yattım 1de kalktım ütü yaptım
dün tarih başladı bugün birat üy alayım bakalım faydası olacakmı
merhaba canım evet bugün tarihler başladı ama bana ikinci alternatif uyuyo ben hala şaşkınım bacaklarımda yok denicek kadar azalma çok memnun kaldım kimi yerlerinde hiç çıkmadı böle pürüzsüz durumda ki ben sölemesi ayıp biraz tüylüyümdür...ayın 18inde kuaförden şimdiden randevu aldım cumartesiye geliyo bikini bölgesini orda aldırıyorum kendim uğraşamıyorum çok canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?