Engelleme.com - Yemek Tarifleri link burda tatlım daha yukarı yapıştırmadım yemek tariflerini aşağıda vardı ama...ben kendim alıyorum bcaklarıml bikini bölgesiyle alıcam hemde eldivenle baklaım nasıl olacak
canım ben senin sitene baktım ama yemek tariflerini bulamadım turtaya bakıcaktım
bu 5 tanesi 195 tl ayrıca zaten o yüzden alıoum
eşime söledim yani para istedim tmm verim dedi sevgliler günü hediyem olsun dedi
bende olmaz kendin seçmelisin dedim
ama sbh açılmamış oluo dükkanlarda akşamda kapanıo onun iş saatlerine göre adam ne baksın da alsın ki dimi
bu teklifi değerlendiriyim mi? hediye olarak kabul edim mi yani
canım mor olan çok güzelmiş ama dediğin gibi siyahın dikişlerini bende beğenmedim....
atıcam çantama diyodun niye unuttunve regl oldum
Keşke çay yanımda olsaydı, evde içerim artık
çizme alma artıkkızlar floda indirim var demiştim yaaa
şimdi bişiler beğendim
fikir almak istioum en sondaki mor kardeşime o çok sever ve yelekle montuna uysun istioum
Eki Görüntüle 343253
nasıl yani ayrı ayrı alamıyomusun? :44:bu 5 tanesi 195 tl ayrıca zaten o yüzden alıoum
eşime söledim yani para istedim tmm verim dedi sevgliler günü hediyem olsun dedi
bende olmaz kendin seçmelisin dedim
ama sbh açılmamış oluo dükkanlarda akşamda kapanıo onun iş saatlerine göre adam ne baksın da alsın ki dimi
bu teklifi değerlendiriyim mi? Hediye olarak kabul edim mi yani
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
tatlım oku burayı ben ve dilek denedik ben çok memnun kaldım açıkcası...bacaklarımda yok denecek kadar az
moru kardeşime alcam zaten siyah kötü evt yaa dikişlerini de siyah yapsalarmışcanım mor olan çok güzelmiş ama dediğin gibi siyahın dikişlerini bende beğenmedim....eşinin vakti yoksa bişeyler bakmaya böle bi hediyeyi kaçırma tatlım
diyene bak sen dizdin tabi hepsiniçizme alma artık
şu tülü bot biraz daha hoş diğerlerinden, mor çok güzel.
nasıl yani ayrı ayrı alamıyomusun? :44:
evt tatlım kaba kremini alıyım bendilekcim mor güzel ama siyah kaba duruyo bence..
kızlar bu tüy alma günü ne ya ben bişe anlamadım?
siyahın dikişleri kötü canım mor güzelmiş ama ihtiyacın yoksa alma başka bişeye ihtiyacın varsa onu al
atıcam çantama diyodun niye unuttunBol şekerli ılık çay iç.
30 tl ye bitanesini yada 40 a işte kaça geliyosa..moru kardeşime alcam zaten siyah kötü evt yaa dikişlerini de siyah yapsalarmış
diyene bak sen dizdin tabi hepsini
çok uygun hepsi bi daha bulamam o laciyi falan alcam yaa 30 tl yani
ayrı ayrı alamıo musun sorunu anlamadım
1 saat kaldıevet bende kızdım kendime
Aç karnına midem bulanır .. şuan bi ağrıyo bi ağrımıyo ... Akşam içicem mutlaka ,iyice sökülsede yarın kıvrandırmasa beni
akşamada arkadaşın siparişi var, onu götürcektim erkencikten kalkıp evimize gelelim barii
ihtiyacı yok bencesiyahın dikişleri kötü canım mor güzelmiş ama ihtiyacın yoksa alma başka bişeye ihtiyacın varsa onu al
bebişten vaktin olmuyomu tatlım
evet bende kızdım kendime
Aç karnına midem bulanır .. şuan bi ağrıyo bi ağrımıyo ... Akşam içicem mutlaka ,iyice sökülsede yarın kıvrandırmasa beni
akşamada arkadaşın siparişi var, onu götürcektim erkencikten kalkıp evimize gelelim barii
1 saat kaldı
Burda da kar var, soğuk annem bize gelin diyo.
Gelmem çok soğuk gece nasıl gitcez dedim etli kuru fasulye, kek, kurabiye yaptım.. Hamur kızartıcam diyo
Gelme küstüm dedi kapattı yaa
Gideyim bari :44:
kızlar karnım öyle çok ağrıo ki ve kar sabahtan beri yağıo yerler tuttu eve nası gitceksek
annemde aramış kardan dert yandı
bende sanıoum ki
kızım nası gelcen dicek
eşimi sorcakmış ahhh oğlum taa oralardan nası gelcekse die derdine düşmüş
saol anne dedim kapattım tlfnu
kızlar karnım öyle çok ağrıo ki ve kar sabahtan beri yağıo yerler tuttu eve nası gitceksek
annemde aramış kardan dert yandı
bende sanıoum ki
kızım nası gelcen dicek
eşimi sorcakmış ahhh oğlum taa oralardan nası gelcekse die derdine düşmüş
saol anne dedim kapattım tlfnu
kıyamammmahahaha
Iyi yapmış annen, sevdim
Gidiceksin mecburen :)) aslında benim canımda pişi çekti yaa... Dışarda hayrına lokma döküyolardı mis gibi koktu :))
30 tl ye bitanesini yada 40 a işte kaça geliyosa..
hepsini almak zorunda mısın..onu sormuştum canım :)
benim ayakkaplarım seninkinin yarısı kadar amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?